I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Trsak / JB

Příspěvekod Pugg » 10 lis 2018, 23:45 VIP

Dobrý den, už dlouho pozoruji (zhruba týden) že trsak CS:GO Server Admin ignoruje (i po mem nekolikatem upozornění)bugovaní serverů Jailbreaku, i když to má na starost.

Například nepřidávaní peněz u CT (dnes jsem zjistil že i u T) pak bugovaní PP a bugovaní simona což vypadá tak že simon umře a je pořád simonem po smrti a CTčka si tudíž nemůžou vzít simona.

Trsakovi to píšu už zhruba týden a zatím nic nevyřešil jsem z toho smutný, jelikož jsem si koupil VIP a nemůžu ho využívat na 100%. :!:
S pozdravem
:geek: NEJLEPŠÍ HRÁČ JAILU PUG :geek:
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Trsak / JB

od Rumcajz » 10 lis 2018, 23:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Trsak / JB

Příspěvekod Trsak » 11 lis 2018, 00:19 VIP

Ahoj,
takže prvně bych ti rád něco ujasnil. Jelikož je server v aktivním vývoji a dochází k pravidelným aktualizacím, tak se prostě může na serveru objevit nějaký bug. Navíc zde je i další faktor a to je Valve. CS:GO je také stále aktivně vyvíjená hra a v poslední době Valve svými aktualizacemi spíše háže komunitním serverům klacky pod nohy. To znamená, že nový bug může vzniknout i na základě aktualizace hry a ne mojí chybou.

Všemi bugy se zabývám ihned po řádném nahlášení a snažím se je co nejdříve vyřešit. Objevit příčinu toho, co bug způsobuje, však není vždy jen tak. Nejlepší je, když se mi podaří bug zreprodukovat. Pokud se to nepodaří, tak pomůže alespoň demo nebo nějaký konkrétní popis dané situace. Z tvých nahlášení typu "pp nefunguje", "nedostal jsem peníze za kill", ... se však jen velmi těžce něco reprodukuje, natož opravuje.

Bug se simonem vznikl dnešním updatem a byl během 30 minut opraven. Co se týče ostatních bugů, tak na jejich opravě jsem začal pracovat hned poté, co mi byly řádně nahlášeny (tedy poté, co mi bylo zasláno demo i se všemi informacemi okolo). :!:

S pozdravem
:ugeek: TRSAK :ugeek:
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Pugg » 11 lis 2018, 00:41 VIP

Moje nahlášení bylo mířeno na tebe a ne na server nevím proč bych ti měl popisovat a zprostředkovávat demo či screen když to neni moje starost já ti to říkám z me dobre vule že tam jsou bugy při PP(jeste než to mely admini jako povinnost) :roll: A ty by ses měl jako admin spravně zachovat a omluvit se i za servery, protože jsem si koupil VIP za můůůůůůj kredit a nesplnuje to co má (nechci zacházet do extremu ale můžu to řesit přes cops takže si pospes :-*** )
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OrIoN7531 » 11 lis 2018, 10:42

4. Gamesites pripousti, ze vyhody nemusi fungovat vzdy na 100% vzhledem k upravam serveru, ktere obcas probihaji. V pripade zjisteni dojde k brzke naprave.
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.

Prajem veľa šťastia s "cops"
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod Deluxe391 » 11 lis 2018, 15:15 VIP

Pugg píše:Nechci zacházet do extremu ale můžu to řesit přes cops takže si pospes :-***

:lol: :lol: :lol: Ak tam važne pojdeš, natoč aj video. Chcem vidiet ako zareaguju ked im povieš: "Kupil som si na GS.cz VIP a nejdu mi všetky vyhody". :mrgreen:
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Pugg » 11 lis 2018, 17:05 VIP

Lul vám z toho dodržování všeho co najdete došel asi smysl pro humor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Deluxe391 » 11 lis 2018, 18:12 VIP

Jasne že to berieme s humorom :D Aj Trsak to bral s humorom ked si mu pisal že nejde PP. :D Si to prečital, zasmial sa, zavrel. :D
Aj Orion čokoladka ti to napisal s humorom... pokial hladal tie GS zakony tak mal zachvat (smiechu samozrejme). :P

Ale vlastne cela tato stažnost je jeden cely humor :lol:
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Gustik » 11 lis 2018, 19:42 VIP

Obrázek

Několikrát jsem ti dal šanci normálně hrát, očividně nechceš, tvoje mínus.

Zamítnuto.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy