Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamitnuto] TTT / CanyoneroCZ / žádost o admina

Příspěvekod CanyoneroCZ » 25 lis 2018, 16:30

Canyho žádost o admina
By CanyoneroCZ

1. Nick ve hře: CanyoneroCZ

2. Nick na fóru: CanyoneroCZ

3. Profil na fóru: canyonerocz-u62126.html

4. Věk: 16 let, Narozen 02.09.2002

5. Steam nick: CanyoneroCZE

6. Steam ID: STEAM_0:1:451463823

7. HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=304646
na HLstats mám steam účet od 24.11.2018.

8. Bany / prohřešky: asi 2x Mute za nadývky (malé), většinou hovorové vulgarity, snažím se to omezit.

9. něco o mě: Zdravím, mé jméno je Tomáš, ale většina z vás mě bude znát spíše pod nickem CanyoneroCZ. Je mi 16 let a mezi mé oblíbené činnosti patří primárně TTT na GS a to nepíši jen proto, abych si zvedl šance, vážně nemám život :D . Na serveru hraji asi přes půl roku, ale je to jen hrubý odhad. S GameSites mám dost zkušeností, mám základní znalosti AMX módu a nědělá mi problém komunikace s ostatními hráči, seznamování se s novými lidmi, nebo jen tak v klidu hrát. Podle mě jsem člověk velice komunikativní, jsem pro každou zábavu, ale umím být i seriózní. Prosím přehlédněte těch pár chyb, nebo lépe mě na ně upozorněte. chybami se člověk učí.

10. Proč bych chtěl být adminem ?

- Chtěl bych zamezit primárně spamování voice chatu a nadávkám ale musím začít tady, takže...

- ...zatím jsem nahlásíl pár cheaterů a pokračovat v tom budu tak jak tak, takže myslím, že kdybych byl Adminem, nebyl by to přínos jen pro portál gamesites, ale i pro obyčejné hráče, kteří hrají pro zábavu...

- ...Chtěl bych zabránit věcem, jako je teamování, přehazování T zbraní nevinným...

- ... a obecně chránit pravidla, dobré mravy, chování jednotlivců, dobré prostředí, klid, mír a pohodu na serveru.

částečně zkopírovány body 9 a 10, zdroj zde: https://www.gamesites.cz/forum/post901747.html?hilit=CanyoneroCZ#p901747

Chtěl bych všem poděkovat za vámi strávený čas nad čtením mé žádosti nehledě na to, jestli budete PRO, nebo PROTI.
Přeji hezká den, CanyoneroCZ
Děkuji, CanyoneroCZ
https://sites.google.com/view/canyonerocz
CanyoneroCZ
Amatér
Amatér

[Zamitnuto] TTT / CanyoneroCZ / žádost o admina

od Rumcajz » 25 lis 2018, 16:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT / CanyoneroCZ / žádost o admina

Příspěvekod eXtr3mer » 27 lis 2018, 01:35

Ako ti už bolo spomenuté pri prihláške do Akadémie, na TTT serveroch nie sú hlstats, a preto nevieme skontrolovať potrebnú aktivitu. Napriek tomu však dostaneš možnosť predviesť, čo je v tebe :)

Nahlás 15 ľudí do PP z akejkoľvek sekcie a potom mi napíš správu spolu s odkazmi na jednotlivé nahlásenia a ja rozhodnem :)

Zatiaľ v riešení...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [V riešení, podmienky]TTT / CanyoneroCZ / žádost o admin

Příspěvekod Maxipes » 30 lis 2018, 10:15

Dokud budes porusovat pravidla, o prava se snazit ani nemusis.

Zamitnuto.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů