I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2

Příspěvekod stejkstudio » 03 úno 2019, 16:37

Dobrý večer, chtěl bych opět podat stížnost na admina, kterého sem v minulosti musel nahlasit kvůli stejnému důvodu, jako teď. Admin přišel na server aby zabanoval hráče Marecek, který podle důvodu banu dal multifreekill. Já akorát přišel do hry, a daný admin se mě zeptal: 'Simona si nevezmeš ?". Odepsal sem mu, ať počká minutku, přehodil mě. O tom nic. Pak sem mu napsal, ať nebude moc chytrý tím, jak píše, a dal mi kick, neupozornil mě, a nemyslím si, že věta 'nebuď moc chytrý tím, jak píšeš' by mohla někoho urazit. Pak další hráč se naněj něco ptal, on ho prostě ignoroval. Dal ban dozorci za freekill, a v tu chvíli se i odpojil. Přikládam chat-log admina, kde sou jen čtyři správy, kde není odpověd hráče, ani moje upozornění. Konkrétni dátum je 2019-02-03, 16:21 do 16:24. Pokud bude potřebné HLTV, neni problém ho vyčasovat.
stejkstudio
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2

od Rumcajz » 03 úno 2019, 16:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2

Příspěvekod DastaNRodriguez » 03 úno 2019, 16:41 VIP

Nazdar

Dal jsem ti KICK za prvé, že jsi mi napsal debilku. A za druhé, že jsi prostě DIP hráč a na server chodíš pravidelně dělat bordel.
DastaNRodriguez
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod stejkstudio » 03 úno 2019, 16:45

Dobře, nadával jsem, ale neupozornil si mě, a ihned mě kicknul. A nevyjadřil si se k tomu, že si ignoroval nějakého hráče.
stejkstudio
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 03 úno 2019, 16:55

Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy