• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2
Dobrý večer, chtěl bych opět podat stížnost na admina, kterého sem v minulosti musel nahlasit kvůli stejnému důvodu, jako teď. Admin přišel na server aby zabanoval hráče Marecek, který podle důvodu banu dal multifreekill. Já akorát přišel do hry, a daný admin se mě zeptal: 'Simona si nevezmeš ?". Odepsal sem mu, ať počká minutku, přehodil mě. O tom nic. Pak sem mu napsal, ať nebude moc chytrý tím, jak píše, a dal mi kick, neupozornil mě, a nemyslím si, že věta 'nebuď moc chytrý tím, jak píšeš' by mohla někoho urazit. Pak další hráč se naněj něco ptal, on ho prostě ignoroval. Dal ban dozorci za freekill, a v tu chvíli se i odpojil. Přikládam chat-log admina, kde sou jen čtyři správy, kde není odpověd hráče, ani moje upozornění. Konkrétni dátum je 2019-02-03, 16:21 do 16:24. Pokud bude potřebné HLTV, neni problém ho vyčasovat.
-
stejkstudio - Amatér
[Zamítnuto] DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DastaN Rodriguez ! / Jailbreak #2
Nazdar
Dal jsem ti KICK za prvé, že jsi mi napsal debilku. A za druhé, že jsi prostě DIP hráč a na server chodíš pravidelně dělat bordel.
Dal jsem ti KICK za prvé, že jsi mi napsal debilku. A za druhé, že jsi prostě DIP hráč a na server chodíš pravidelně dělat bordel.
-
DastaNRodriguez - Zkušený
Dobře, nadával jsem, ale neupozornil si mě, a ihned mě kicknul. A nevyjadřil si se k tomu, že si ignoroval nějakého hráče.
-
stejkstudio - Amatér
Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1