• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Jailbreak/Charybdis [Fuk]
Ahojte vlídné existence, rád by jsem požádal o admin práva na jailbreak.
Nick v hre : Charybdis [Fuk]
Nick na fóre : MAW
Profil na fóre : maw-u60114.html
Vek : 17
Steam nick : Fuči [Ourang M.]
Steam ID : STEAM_0:0:47920531
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=236964
Nejaké bany alebo prohřešky ( GS, iný portál ): Nic
Něco o sobě : Můj celý týden probíhá tvz. Interským stylem života - studiem lesnictví. Když se ve zdraví dostanu domů, věnuji se: CS 1.6, basketu, zpracovávání dřeva či rozvíjení svých informačních hodnot se sklipkany.
Vlastním sklipkana rodu Brachypelma.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Tak určitě chci přiložit ruku k dílu k docílení plynulého a mírového chodu serverů, neboť nepřizpusobyví hráči jsou vždy přítomni, ať už své nepříčetné činnosti uplatní před plným serverem nebo po jeho vyprázdnění.
Tímto se otevírají nové možnosti a styly asertivního domlouvání této hráčské skupiny. Taktéž to chci pojmout jakožto novou zkušenost do života a následně si tímto připsat čárku do svého deníku úspěchů.
Děkuji vám za čas věnovaný mému příspěvku.
Nick v hre : Charybdis [Fuk]
Nick na fóre : MAW
Profil na fóre : maw-u60114.html
Vek : 17
Steam nick : Fuči [Ourang M.]
Steam ID : STEAM_0:0:47920531
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=236964
Nejaké bany alebo prohřešky ( GS, iný portál ): Nic
Něco o sobě : Můj celý týden probíhá tvz. Interským stylem života - studiem lesnictví. Když se ve zdraví dostanu domů, věnuji se: CS 1.6, basketu, zpracovávání dřeva či rozvíjení svých informačních hodnot se sklipkany.
Vlastním sklipkana rodu Brachypelma.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Tak určitě chci přiložit ruku k dílu k docílení plynulého a mírového chodu serverů, neboť nepřizpusobyví hráči jsou vždy přítomni, ať už své nepříčetné činnosti uplatní před plným serverem nebo po jeho vyprázdnění.
Tímto se otevírají nové možnosti a styly asertivního domlouvání této hráčské skupiny. Taktéž to chci pojmout jakožto novou zkušenost do života a následně si tímto připsat čárku do svého deníku úspěchů.
Děkuji vám za čas věnovaný mému příspěvku.
-
FUci - Pokročilý
[Zamietnuté]Jailbreak/Charybdis [Fuk]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak/Charybdis [Fuk]
Tu si bol prijatý na Akademika, no nikdy si nenahásil ani jedného hráča do PP. Prečo?
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Buďto jsem s hráčemi neměl problém nebo jsem jim normálně domluvil, jak se věci mají. Ovšem z větší části do této záležitosti zasáhlo pisemkové období.
Nahlašování jsem se snažil brát jakožto poslední možnost. Chci hráče navést/motivovat lepším směrem, né čekat na první příležitost potom dát bídnikovi vědět, že něco podělal, přičemž mu ani nevysvětlit co udělal zle a pelášit na forum - vyjimkou cheaterů - byť je to také východisko, ale pouze v případech, kdy človíček vlastně ani nechápe tvůj jazyk a mluví si dokola svoje bez ohledu na fakt, že má chat i PM naplněné k prasknutí; zprávami se snahou jej uklidnit.
Nahlašování jsem se snažil brát jakožto poslední možnost. Chci hráče navést/motivovat lepším směrem, né čekat na první příležitost potom dát bídnikovi vědět, že něco podělal, přičemž mu ani nevysvětlit co udělal zle a pelášit na forum - vyjimkou cheaterů - byť je to také východisko, ale pouze v případech, kdy človíček vlastně ani nechápe tvůj jazyk a mluví si dokola svoje bez ohledu na fakt, že má chat i PM naplněné k prasknutí; zprávami se snahou jej uklidnit.
-
FUci - Pokročilý
Bohužiaľ, Akadémia je prioritne o tom, že tých hráčov nahlasuješ. Samozrejme, po novom je tam UpDate, kde môžeš využiť práve to spomínané pomáhanie hráčom.
Nemal si a ani nemáš žiadnu snahu v PP.
A nepáči sa mi, že označuješ našich Adminov ako toxických a robíš to verejne.
Zmeň svoje správanie, prejdi si tou Akadémiou a až potom sa ozvi znovu.
Zamietnuté.
Nemal si a ani nemáš žiadnu snahu v PP.
A nepáči sa mi, že označuješ našich Adminov ako toxických a robíš to verejne.
Zmeň svoje správanie, prejdi si tou Akadémiou a až potom sa ozvi znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs píše:A nepáči sa mi, že označuješ našich Adminov ako toxických a robíš to verejne.
Husa taky upálili za pravdu.
Za tímto názorem si stojím. Navíc, poslední stížnost na zmiňovaného admina to potvrzovala dostatečně.
-
FUci - Pokročilý
Re: [Zamietnuté]Jailbreak/Charybdis [Fuk]
Vysvetlenie máš v PM, verdikt ostáva.
Pokiaľ máš ďalšie otázky, smeruj ich tiež do PM.
Pokiaľ máš ďalšie otázky, smeruj ich tiež do PM.
-
• Stránka 1 z 1