I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: Stížnost na CS 1.6 Admin sekci. (Konkr. Naiz, Nikyna, Th

Příspěvekod maxausderstreet » 05 kvě 2019, 17:52

Psycho04 píše:Maxi, dá se s tebou bavit normálně ale jak přijde na to že jsme v domluvě například já, ty a nějaké GM (Niky,Naiz apod.) , tak reaguješ strašně přehnaně, někdo si z tebe udělá jenom malinkou srandu a ty hned jedeš hroty do všech, začneš nadávat pouštět písničky apod. Takže jednoduše si myslím že ze sebe teď vlastně děláš jenom chudáčka a zároveň frajera aby se tahle stížnost roznesla po GS, ty jsi získal respekt a každý se tě bál (což se vlastně nestane...)

Ahoj, cením si hodné tvé odpovědi, ano, maš pravdu, jsem podrážděn když si "nějaké GM" dělá co chce a brání mi hrát. Ale VŽDY se každému kdo je při takové situaci omluvím. :)
maxausderstreet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 05 kvě 2019, 17:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod maxausderstreet » 05 kvě 2019, 17:54

Tereza16 píše:Taky bych moc rád konstatoval situaci ze včerejška, kde po Tery chtěli 2 hráči demo, nedodala ho, radši odešla a Naiz nic neřešil.... Dneska se tato situace zopakovala kde sme taky dodali screen z konzole a status že další lidi demo chtěli, řekla mi že si mě dává mute protože jí seru a zase Naiz nic neřešil ikdyž byl přítomen, neříkám že je zaplá, jde mi o princip že pravidla by měla platit pro každého.

Jako hálo ?...chtel po mne člověk demo ktere jsem bohuzel nemohla najit..napsala jsem proto o pomoc hlavniho gather manazera a 2 dalsi gather manazery...pomahali mi s tim ..nakonec jsme to demo nasli a pote jse to demo taky zaslala...to jak jsme to potom vyresily po tom ti nic byt nemusi jelikoz si u toho ani nebyl
Z dema vyšlo že jsem NEBYLA zapla ani nic jiného
Proste se mi jednou za čas zadařilo

Mnel by ses prvni zamyslet nad tim jak se chovas k ostatnim lidem a potom se nedivit jak se chovaji oni k tobe
Lidově řečeno jak se do lesa vola,tak se z lesa ozyva

To ze kazdemu nadavas,vyhrozujes a si na každeho hnusny za to si muzes sam

První si zameť před svym prahem a potom nekomu neco rikej...

A to že četly nejake konverzace o mne či co si zminil ve svem vyjadreni...jen ja vim ten duvod proc a jen moje vec co je mezi nama nevim proc se do takovych veci staras..do toho ti nic neni

Naiz,The a Nikyna jsou dobří admini kteří jsou schopni ve všem vyhovět

Promin ale zalezi taky na tvem přístupu ale jestli ty se neumíš chovat tak tvoje mínus

Jsou to za mě nejlepší admini ohledně gatheru

Každemu tu lezeš s prominutím doprdele a otravuješ tu všechny kolem nás a fakt to tu nikoho nebaví

S pozdravem Tery :)

Jo, s prominutím jim lezeš do prdele aby ti odpustili to co si někdy nevim kdy udělala, chápu, ale tohle fakt neni relevant
maxausderstreet
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 05 kvě 2019, 18:17

Svoje si už každý napísal, ďalšie vyjadrenia tu budú už len od spomínaných GM alebo niekoho, kto to uzavrie s verdiktom.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Diaz » 05 kvě 2019, 18:20 VIP

Ban ti dal Izmael, nikdo z GM. Takže musel mít důvod ti ho dát. Určitě ne na základě stížnosti.

Zatim z tvého topiku jsem nenašel, nic, co by mělo dokazovat tvoji nevinu. Píšeš tam jen se sebou, žádný screen, demo, video apod...
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Whoik » 05 kvě 2019, 18:49 VIP

Ahoj Maxi, právě jsi byl zařazen na Black list. Všem akorát překážíš, proto zde nejsi žádán. Měj se.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Předchozí

Zpět na Stížnosti na Adminy