• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Jb
My sme sa asi vo viacerých veciach nepochopili Gustik. Tie miky boli myslené na celé kolo ako spomínal Orion ale to by chcelo určiť pravidlá ako som písal. Rozdiel by bol asi v tom že by T mohli viac vstupovať do hry a poprípade priamo upozorniť simona na chybu a nepýtať si 5 kôl mik. Ten shop by bol dobrý ale stačí že nejaké pako zoberie simona dá im prvé kolo flying scoutsman a druhé kolo už maju podaktorí na invis. Do toho ešte ruleta a posielanie peňazí. Inak ak ste im medzičasom vrátili vestu tak to sorry mám staré info :D

-
ZelezoBeton - Profesionál
Zrušil bych ty nesmyslné pravidla u fotbalu. Dovolím si říct, že 7 let nebo jak dlouho to fungovalo. Simon vždy vysvětlil o co se hraje i s pravidly, které sám chtěl (např. nemusel zakázat vlastní goly, zneužívat respawn míče atd..). Chvíli jsem JB nehrál přijdu na server a najednou má fotbal svoje pravidla, nemluvě o tom, že jsou v celku trapná.
Rozhodně býval fotbal větší zábava.

-
mersaid - Amatér
mersaid píše:Zrušil bych ty nesmyslné pravidla u fotbalu. Dovolím si říct, že 7 let nebo jak dlouho to fungovalo. Simon vždy vysvětlil o co se hraje i s pravidly, které sám chtěl (např. nemusel zakázat vlastní goly, zneužívat respawn míče atd..). Chvíli jsem JB nehrál přijdu na server a najednou má fotbal svoje pravidla, nemluvě o tom, že jsou v celku trapná.
Když řekneš, že se hraje fotbal, tak se hraje automaticky podle fotbalových pravidel a nemusíš nic zbytečně vysvětlovat. Všichni totiž víme, jak se fotbal hraje. Nicméně jestli chceš jakožto Simon pravidla změnit, klidně můžeš - vymysli si co chceš.
Ách jo, to je pořád dokola.

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 2 z 2 • 1, 2