Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Reset CSka

Příspěvekod Vychodniar » 23 črc 2013, 15:27

Pridem dnes na CS a zmizlo mi všetko dokonca aj meno som mal Player a veštko nastavenie inak. WTF ! aj EVIP mi zmizlo aj peniaze aj rank proste všetko sa mi resetlo ? Prečo som mal nečakaný UPDATE CSka ?

EVIP - Ak sa mi resetlo CS a ja som mal EVIP na noteboooku a prišiel som hrať zase na tom istom CSku aj na notebooku a ak som aktivoval EVIP tak to nevadi, že ? A ak sa mi zase resetne a ja zase aktivujem nezmizne mi EVIP ? Ci to je v poriadku ak mam EVIP na jednom tom istom notebooku ? IP ostava, ne ?
Vychodniar
Amatér
Amatér

Reset CSka

od Rumcajz » 23 črc 2013, 15:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Reset CSka

Příspěvekod DanRo » 23 črc 2013, 15:33

Ahoj, :)
Neboj EVIP/VIP ti nezmizne pokud si necháš kód můžeš ho aktivovat kde chceš a kdy chceš.
DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Retia » 23 črc 2013, 15:44

Vychodniar, pokud vím, tak ty jsi nonsteam hráč, takže ty nemůžeš mít žádné updaty. :roll: Jestli už máš steam, tak sorry ..
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Vychodniar » 23 črc 2013, 15:48

Proste som dnes zapol CS a mal som uplne inak nastavenia, mal som meno Player a zmenil som potom všetko okrem VIDEA.No a zapol som CS a nič som nemal ani EVIP a tak som ho aktivoval.Potom som zmenil VIDEO ta ako som ho mal vtedy s EVIP a vratilo sa naspat.Takže mi nezmizne EVIP, ked mi zase resetne CS ? Lebo Non-Steam hráčom neikedy resetne CS a mmne sa to stalo dnes a vratilo sa všetko naspať.

OTAZKA - ked budem mat iné cs a ja som si dal EVIP na notebook tak možem mat EVIP, na ktorom koľvek CS, ktroé mám na notebooku, len nesmiem dať EVIP na iný PC ?
Vychodniar
Amatér
Amatér

Příspěvekod Retia » 23 črc 2013, 15:53

Můžeš. :arrow: Nesmíš být napojený na 2 počítačích na 1 serveru s 2 VIP účty. Pokud se tak stane, budeš zabanovaný a VIP ti bude odobebrané. :!:
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DanRo » 23 črc 2013, 15:56

Jak jsem už psal Evip/VIP si můžeš aktivovat třeba na 10 PC. ale když budeš třeba na 2 PC na stejném serveru a aktivuješ na obou dvou pc. Tak tě "anticheat" zabanuje za půjčovaní VIP učtu bacha na to. :)
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Vychodniar » 23 črc 2013, 16:04

Ale vy ma nechapete ! Ja som mal EVIP na Gamesite.cz a to CSko sa mi resetlo ani neviem ako, ale sa mi zrušilo uplne všetko.No a viete EVIP som tiež nemal a tak som ho aktivoval.Potom som prenastavil nastavenia a všetko sa mi zase vratilo a aj EVIP.A ja sa pýtam, že ked som aktivoval 2-krát EVIP na istom Csku, ale jedno som aktivoval na RESETNUTOM CSku a druhé na tom čo som mal pred tým resetom.A teraz ste asi zmateni, že ?

Popis : mal som CSko od Gamesites.cz a to CSko sa mi resetklo- proste sa všetko vymazalo.A na tom resetnutom CSku som aktivoval EVIP. a o 5 minut som dačo porobil a všetko sa mi vratilo do normalu aj zmizniteé peniaze, rank proste všetko.A mna zaujíma čo sa stalo s EVIP čo som mal na resetnum CSku od GS.cz.

CO CHCEM VEDIET - ked sa mi o5 resetne CS a ja aktivujem EVIP - NEPRIDEM O NEHO ? Pretože som ho aktivoval viackrát na resetnutom CSku.Ale Vkuse hram na NOTEBOOKU.
Vychodniar
Amatér
Amatér

Příspěvekod BoticekPN » 23 črc 2013, 16:06

vypínal jsi cs jinak než jsi měl, proto se ti resetoval konfig, někdy když vypínáš csko přes alt+f4 tak se ti resetuje config (vymaže a nastaví se základní, ).
BoticekPN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod DanRo » 23 črc 2013, 16:09

Nevadí, když se ti resetovalo CSKO. a aktivoval si VIP měl si ho když se ti vrátilo po nastavení nic se neděje prostě neměl by s tím být problém, prostě hraj a nespamuj Fórum ;)

DanRo. :)
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Vychodniar » 23 črc 2013, 16:13

Ty ma chapeš ? Vypol som dajak CS a dnes sa mi všetko vymazalo, ALE VRATILO SA TO NASPAT ! Ale predtým ako sa vratilo všetko naspat tak som na CSku stihol aktivovať EVIP a to nevadi, že ? A bojim sa toho, že ked mi zase resetne CSko, že ked zase aktivujem EIVP pridem o neho ! Takže AK NIEKTO TOMU POCHOPIL TAK NECH MI NAPISE ODPOVED, KTORU CAKAM - BoticekPN už len mi napiš, žeči si tomu pochopil a ak ano tak mi napiš pls či to VADI ?
Vychodniar
Amatér
Amatér

Příspěvekod DanRo » 23 črc 2013, 16:22

Nevím jak ti to mám napsat, vidím že si poměrně nechápavý.
Nemáš se čeho bát jak psal měl si chybu v configu, OK ?
o Evip nepřijdeš. ! ( jžš )
DanRo.
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Vychodniar » 23 črc 2013, 16:41

Ok, pre istotu si toto tema necham :D
Vychodniar
Amatér
Amatér