• Stránka 1 z 1
Reset CSka
Pridem dnes na CS a zmizlo mi všetko dokonca aj meno som mal Player a veštko nastavenie inak. WTF ! aj EVIP mi zmizlo aj peniaze aj rank proste všetko sa mi resetlo ? Prečo som mal nečakaný UPDATE CSka ?
EVIP - Ak sa mi resetlo CS a ja som mal EVIP na noteboooku a prišiel som hrať zase na tom istom CSku aj na notebooku a ak som aktivoval EVIP tak to nevadi, že ? A ak sa mi zase resetne a ja zase aktivujem nezmizne mi EVIP ? Ci to je v poriadku ak mam EVIP na jednom tom istom notebooku ? IP ostava, ne ?
EVIP - Ak sa mi resetlo CS a ja som mal EVIP na noteboooku a prišiel som hrať zase na tom istom CSku aj na notebooku a ak som aktivoval EVIP tak to nevadi, že ? A ak sa mi zase resetne a ja zase aktivujem nezmizne mi EVIP ? Ci to je v poriadku ak mam EVIP na jednom tom istom notebooku ? IP ostava, ne ?
-
Vychodniar - Amatér
Reset CSka
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Reset CSka
Ahoj, 
Neboj EVIP/VIP ti nezmizne pokud si necháš kód můžeš ho aktivovat kde chceš a kdy chceš.
DanRo.

Neboj EVIP/VIP ti nezmizne pokud si necháš kód můžeš ho aktivovat kde chceš a kdy chceš.
DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Vychodniar, pokud vím, tak ty jsi nonsteam hráč, takže ty nemůžeš mít žádné updaty.
Jestli už máš steam, tak sorry ..

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Proste som dnes zapol CS a mal som uplne inak nastavenia, mal som meno Player a zmenil som potom všetko okrem VIDEA.No a zapol som CS a nič som nemal ani EVIP a tak som ho aktivoval.Potom som zmenil VIDEO ta ako som ho mal vtedy s EVIP a vratilo sa naspat.Takže mi nezmizne EVIP, ked mi zase resetne CS ? Lebo Non-Steam hráčom neikedy resetne CS a mmne sa to stalo dnes a vratilo sa všetko naspať.
OTAZKA - ked budem mat iné cs a ja som si dal EVIP na notebook tak možem mat EVIP, na ktorom koľvek CS, ktroé mám na notebooku, len nesmiem dať EVIP na iný PC ?
OTAZKA - ked budem mat iné cs a ja som si dal EVIP na notebook tak možem mat EVIP, na ktorom koľvek CS, ktroé mám na notebooku, len nesmiem dať EVIP na iný PC ?
-
Vychodniar - Amatér
Můžeš.
Nesmíš být napojený na 2 počítačích na 1 serveru s 2 VIP účty. Pokud se tak stane, budeš zabanovaný a VIP ti bude odobebrané. 

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
Jak jsem už psal Evip/VIP si můžeš aktivovat třeba na 10 PC. ale když budeš třeba na 2 PC na stejném serveru a aktivuješ na obou dvou pc. Tak tě "anticheat" zabanuje za půjčovaní VIP učtu bacha na to. 

-
DanRo - Zkušený
Ale vy ma nechapete ! Ja som mal EVIP na Gamesite.cz a to CSko sa mi resetlo ani neviem ako, ale sa mi zrušilo uplne všetko.No a viete EVIP som tiež nemal a tak som ho aktivoval.Potom som prenastavil nastavenia a všetko sa mi zase vratilo a aj EVIP.A ja sa pýtam, že ked som aktivoval 2-krát EVIP na istom Csku, ale jedno som aktivoval na RESETNUTOM CSku a druhé na tom čo som mal pred tým resetom.A teraz ste asi zmateni, že ?
Popis : mal som CSko od Gamesites.cz a to CSko sa mi resetklo- proste sa všetko vymazalo.A na tom resetnutom CSku som aktivoval EVIP. a o 5 minut som dačo porobil a všetko sa mi vratilo do normalu aj zmizniteé peniaze, rank proste všetko.A mna zaujíma čo sa stalo s EVIP čo som mal na resetnum CSku od GS.cz.
CO CHCEM VEDIET - ked sa mi o5 resetne CS a ja aktivujem EVIP - NEPRIDEM O NEHO ? Pretože som ho aktivoval viackrát na resetnutom CSku.Ale Vkuse hram na NOTEBOOKU.
Popis : mal som CSko od Gamesites.cz a to CSko sa mi resetklo- proste sa všetko vymazalo.A na tom resetnutom CSku som aktivoval EVIP. a o 5 minut som dačo porobil a všetko sa mi vratilo do normalu aj zmizniteé peniaze, rank proste všetko.A mna zaujíma čo sa stalo s EVIP čo som mal na resetnum CSku od GS.cz.
CO CHCEM VEDIET - ked sa mi o5 resetne CS a ja aktivujem EVIP - NEPRIDEM O NEHO ? Pretože som ho aktivoval viackrát na resetnutom CSku.Ale Vkuse hram na NOTEBOOKU.
-
Vychodniar - Amatér
vypínal jsi cs jinak než jsi měl, proto se ti resetoval konfig, někdy když vypínáš csko přes alt+f4 tak se ti resetuje config (vymaže a nastaví se základní, ).
-
BoticekPN - Pokročilý
Nevadí, když se ti resetovalo CSKO. a aktivoval si VIP měl si ho když se ti vrátilo po nastavení nic se neděje prostě neměl by s tím být problém, prostě hraj a nespamuj Fórum 
DanRo.

DanRo.

-
DanRo - Zkušený
Ty ma chapeš ? Vypol som dajak CS a dnes sa mi všetko vymazalo, ALE VRATILO SA TO NASPAT ! Ale predtým ako sa vratilo všetko naspat tak som na CSku stihol aktivovať EVIP a to nevadi, že ? A bojim sa toho, že ked mi zase resetne CSko, že ked zase aktivujem EIVP pridem o neho ! Takže AK NIEKTO TOMU POCHOPIL TAK NECH MI NAPISE ODPOVED, KTORU CAKAM - BoticekPN už len mi napiš, žeči si tomu pochopil a ak ano tak mi napiš pls či to VADI ?
-
Vychodniar - Amatér
Nevím jak ti to mám napsat, vidím že si poměrně nechápavý.
Nemáš se čeho bát jak psal měl si chybu v configu, OK ?
o Evip nepřijdeš. ! ( jžš )
DanRo.
Nemáš se čeho bát jak psal měl si chybu v configu, OK ?
o Evip nepřijdeš. ! ( jžš )
DanRo.
-
DanRo - Zkušený
Ok, pre istotu si toto tema necham 

-
Vychodniar - Amatér
• Stránka 1 z 1