• Stránka 1 z 1
ŽIADOST O ADMINA
Nick v Hre : Hacker
Nick v foru : Hacker
Ahoj rád by som chcel požiadat o prava zombies cpl only
Profil na fore:70005662_761375617629023_8169431588342333440
Vek:19
Steam nick: tomaskrajnak15
Steam ID:STEAM_0:0:522008904
Hlstats :
Niejaky ban alebo nadavky : žiadny ban alebo nadavky som nedostal som slušny človek
niečo o seba : ahoj volám sa Tomaš krajnak chodím von s kamarátmi rád si niečo zahrám.
Prečo som chcel GS adminovať ? : rád by som chcel pomahat sever/portal
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu.
Nick v foru : Hacker
Ahoj rád by som chcel požiadat o prava zombies cpl only
Profil na fore:70005662_761375617629023_8169431588342333440
Vek:19
Steam nick: tomaskrajnak15
Steam ID:STEAM_0:0:522008904
Hlstats :
Niejaky ban alebo nadavky : žiadny ban alebo nadavky som nedostal som slušny človek
niečo o seba : ahoj volám sa Tomaš krajnak chodím von s kamarátmi rád si niečo zahrám.
Prečo som chcel GS adminovať ? : rád by som chcel pomahat sever/portal
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu.
never give up when you have come far
-
Shiqipeghosst - Mistr
ŽIADOST O ADMINA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ŽIADOST O ADMINA
Keď si bol zamietnutý, tak si najbližšiu žiadosť môžeš podať najskôr až o mesiac.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Aim server Gamesites
Dobrý den , chtěl bych se stát součástí Admin teamu a usilovat o práva pro AIM server na Gamesites.cz
Nick ve hře : kOUba
Nick na forum : Epopej
Věk : 32 let
Steam nick : kOuba
Steam ID : STEAM_0:1:17598413
V životě jsem se nedopustil žádného přestupku dle pravidel servru. Vždy jsem hájil práva dobrých a poctivých hráčů na CS 1.6
Jmenuji se Jakub , mám vystudovanou střední školu , jsem tatínkem 5tiletého syna .Jsem pečlivej , nehrotím věci s horkou hlavou vždy je nějaký řešení problému - všechno má nějaký konec a začátek.Svůj veškerý volný čas trávim u PC.Od svých 13ti let jsem hrál Cs . Čas odehraný na CS 1.6 1189 hodin .Byl jsem adminem již v minulost bohužel a velká škoda jiz na neexistujicím servru respect
Chtěl bych hájit práva a čest dobrým a slušným hráčů který hrávaji na AIM servru .Věřím ,že můžu bejt dobrým přínosem pro tenhle server a věřím ,že zkušenosti z minulosti se nezapominaji.Chtěl bych poděkovat všem kdo o mou žádost pro práva Admin budou rozhodovat a poděkovat za případný souhlas k uděleni práv pro server AIM.
Dobrý den , chtěl bych se stát součástí Admin teamu a usilovat o práva pro AIM server na Gamesites.cz
V životě jsem se nedopustil žádného přestupku dle pravidel servru. Vždy jsem hájil práva dobrých a poctivých hráčů na CS 1.6
Jmenuji se Jakub , mám vystudovanou střední školu , jsem tatínkem 5tiletého syna .Jsem pečlivej , nehrotím věci s horkou hlavou vždy je nějaký řešení problému - všechno má nějaký konec a začátek.Svůj veškerý volný čas trávim u PC.Od svých 13ti let jsem hrál Cs . Čas odehraný na CS 1.6 1189 hodin .Byl jsem adminem již v minulost bohužel a velká škoda jiz na neexistujicím servru respect
Chtěl bych hájit práva a čest dobrým a slušným hráčů který hrávaji na AIM servru .Věřím ,že můžu bejt dobrým přínosem pro tenhle server a věřím ,že zkušenosti z minulosti se nezapominaji.Chtěl bych poděkovat všem kdo o mou žádost pro práva Admin budou rozhodovat a poděkovat za případný souhlas k uděleni práv pro server AIM.
-
Epopej - Kolemjdoucí
Epopej píše:Aim server Gamesites
Ahoj Koubo, Dentoo už Ti psal, že si případně máš založit vlastní žádost. Pokud máš skutečně 32 let, tak bych čekal, že to zvládneš tu

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Zamietnuté
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1