Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

ŽIADOST O ADMINA

Příspěvekod Shiqipeghosst » 24 lis 2019, 12:36 VIP

Nick v Hre : Hacker
Nick v foru : Hacker
Ahoj rád by som chcel požiadat o prava zombies cpl only
Profil na fore:70005662_761375617629023_8169431588342333440
Vek:19
Steam nick: tomaskrajnak15
Steam ID:STEAM_0:0:522008904
Hlstats :Obrázek
Niejaky ban alebo nadavky : žiadny ban alebo nadavky som nedostal som slušny človek
niečo o seba : ahoj volám sa Tomaš krajnak chodím von s kamarátmi rád si niečo zahrám.
Prečo som chcel GS adminovať ? : rád by som chcel pomahat sever/portal
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu.
never give up when you have come far
Shiqipeghosst
Mistr
Mistr

ŽIADOST O ADMINA

od Rumcajz » 24 lis 2019, 12:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ŽIADOST O ADMINA

Příspěvekod Knedlajs » 24 lis 2019, 15:39 VIP

Keď si bol zamietnutý, tak si najbližšiu žiadosť môžeš podať najskôr až o mesiac.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Epopej » 11 pro 2019, 16:51

Aim server Gamesites

Dobrý den , chtěl bych se stát součástí Admin teamu a usilovat o práva pro AIM server na Gamesites.cz
Nick ve hře : kOUba
Nick na forum : Epopej

Věk : 32 let
Steam nick : kOuba
Steam ID : STEAM_0:1:17598413

V životě jsem se nedopustil žádného přestupku dle pravidel servru. Vždy jsem hájil práva dobrých a poctivých hráčů na CS 1.6
Jmenuji se Jakub , mám vystudovanou střední školu , jsem tatínkem 5tiletého syna .Jsem pečlivej , nehrotím věci s horkou hlavou vždy je nějaký řešení problému - všechno má nějaký konec a začátek.Svůj veškerý volný čas trávim u PC.Od svých 13ti let jsem hrál Cs . Čas odehraný na CS 1.6 1189 hodin .Byl jsem adminem již v minulost bohužel a velká škoda jiz na neexistujicím servru respect

Chtěl bych hájit práva a čest dobrým a slušným hráčů který hrávaji na AIM servru .Věřím ,že můžu bejt dobrým přínosem pro tenhle server a věřím ,že zkušenosti z minulosti se nezapominaji.Chtěl bych poděkovat všem kdo o mou žádost pro práva Admin budou rozhodovat a poděkovat za případný souhlas k uděleni práv pro server AIM.
Epopej
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 11 pro 2019, 17:12

Epopej píše:Aim server Gamesites

Dobrý den , chtěl bych se stát součástí Admin teamu a usilovat o práva pro AIM server na Gamesites.cz
Nick ve hře : kOUba
Nick na forum : Epopej

Věk : 32 let
Steam nick : kOuba
Steam ID : STEAM_0:1:17598413

V životě jsem se nedopustil žádného přestupku dle pravidel servru. Vždy jsem hájil práva dobrých a poctivých hráčů na CS 1.6
Jmenuji se Jakub , mám vystudovanou střední školu , jsem tatínkem 5tiletého syna .Jsem pečlivej , nehrotím věci s horkou hlavou vždy je nějaký řešení problému - všechno má nějaký konec a začátek.Svůj veškerý volný čas trávim u PC.Od svých 13ti let jsem hrál Cs . Čas odehraný na CS 1.6 1189 hodin .Byl jsem adminem již v minulost bohužel a velká škoda jiz na neexistujicím servru respect

Chtěl bych hájit práva a čest dobrým a slušným hráčů který hrávaji na AIM servru .Věřím ,že můžu bejt dobrým přínosem pro tenhle server a věřím ,že zkušenosti z minulosti se nezapominaji.Chtěl bych poděkovat všem kdo o mou žádost pro práva Admin budou rozhodovat a poděkovat za případný souhlas k uděleni práv pro server AIM.

Ahoj Koubo, Dentoo už Ti psal, že si případně máš založit vlastní žádost. Pokud máš skutečně 32 let, tak bych čekal, že to zvládneš tu :) Každopádně nyní nic nezakládej, na serveru máš nahráno sotva 8 hodin, tak dožeň aktivitu, nahlaš něco do PP a vyčkej měsíc do další žádosti.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Niggas » 12 pro 2019, 23:21

Zamietnuté
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů