Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Warning_clflash (dalej si nepamatám)

Příspěvekod thebm » 26 črc 2013, 17:53

Zdravím,
mám nasledovný pproblém.. Presne tam, kde píše "warning, conection problem!" presne tam mi píše clflash problem...
Prejavuje sa to klasickými lagami - Deje sa to len po sieti keď hrám, schválne som skúšal hrať aj s botmi ale nevypísalo mi to.. Vlastne, mám ping kludne aj 20-30 atd. proste nič vysoke ale lagy mám ako keby som mal ping 300... Seká sa obraz, zvuky... všetko. Pomôže len vypnutie cska.. a znova zapnem.. niekedy to cely den nerobí, a niekedy vkuse. Neviete co je stým ?
Dakujem
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Warning_clflash (dalej si nepamatám)

od Rumcajz » 26 črc 2013, 17:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Warning_clflash (dalej si nepamatám)

Příspěvekod DanRo » 26 črc 2013, 20:14

Ahoj, :)
Pro tento typ problému je potřeba napsat do konzole tyto příkazy, ale lepší by bylo vložit si to do configu !
a při hře vypni vše nepotřebné, hlavně nic nestahůj a nic podobného ! :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
developer 0
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_shadows 0
cl_minmodels 1
max_shells 1
max_smokepuffs 0
fps_max 200
fps_modem 200
mat_dxlevel -70
--------------------------------
Myslím, ;) že by to mělo fungovat a psalo ti to tohle "Warning: CL_FlushEntityPacket"
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod thebm » 26 črc 2013, 23:17

Dakujem pekne hned zajtra to vyskusam ano presne to mi to pise je vidno ze sa v tom vyznas a neradis hluposti .. a este jedna vec, co je to config?:) asi som teraz za hlupaka, mozno to aj viem ale tak radsej sa spytam. A to tam tie prikazy mam napisat vsetky? Btw. Ten druhy problem co si mi pomahal stym viernym obrazom sa vyriesil ked som si stiahol cs z toho linku co si napisal, dakujem.
Ps.: tie vsetky prikazy do konzoly si vedel z hlavy? (Shock)
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DanRo » 27 črc 2013, 00:00

Ahoj, :)
Není zač, rád pomůžem ;)
Co je config ? :)
Config je vlastně konfigurační soubor Cska, určuje celkové nastavení hry, neboli je to mnoho příkazů kterými se hra při spuštění řídí,rozlišení apod.
příkazy si lehce zapamatuješ ;)
Vyznám jsem v tom ale teprve se učim..

PS: příkazy ti pomužou ;) tedy aspon mě pomohly, duttdutta si nevšímej rád si povídá..
s pozdravem DanRo
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod thebm » 27 črc 2013, 08:38

Aha.... Takze kttore prikazy tam mam napisat? Inak, ja nemam problem s netom, to by som mal vysoky ping. Mne to naskakuje aj ked mi hra ide uplnw plynule 20 ping a ptm toto a lagy jak 200-300ping a ten mam popriitom stale 20.
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DanRo » 27 črc 2013, 08:49

Radim, proto že mě to baví a nudím se, jestli s tím máš problém nemusíš jsem na forko vůbec lézt..
Psal jsem že se teprve učím :)
Docela mě začínáš prudit..

developer 0 - díky němu můžeš dosáhnout víc než 100FPS, rychlejší zpracování skriptů..
cl_minimodels 1- Použije pouze základní modely hráčů, to muže zvýšit výkon na starších počítačích..
ex_interp - zpřesní pozice hráčů,apod.( doporučuji nastavit na 0 stejně se nastaví podle sebe..)

DanRo.
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod thebm » 27 črc 2013, 12:12

Duttdutt ale ty ma nechapes. Precitaj si este raz co som pisal :). Ja mam stale 20 ping a laguke yo o a vypisuje. Laguje to AKO KEBYZE MAM 200-300 ping... Ja mam v skutocnosti 20 ping a vyskakuje cl flush.... A co mi hrozy ked budem mat developera? Ban? A aka to je vyhoda oproti ostatnym
?
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod thebm » 27 črc 2013, 17:58

tak ked to neni problem, prečo je to zakázane? :shock: :oops:
thebm
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Retia » 27 črc 2013, 18:04

duttdutt píše:Krásně jsi nám tady vysvětlil co je to ex_interp :D :D :D :D A krom toho má být 0,01.

A to, že developer zvýší fps nad 100 už jsem psal, ale dokážeš pochopit, že developer 1 je zakázaný? A když se teda teprve ''učíš'', tak se semnou nehádej o něčem, o čem toho vím víc jak ty. Já si myslím, že CS hraju trojnásobně dýl jak ty a úplně úplně na jiný úrovni,takže tomu trochu rozumím.

A teď k tématu

To, že máš 20 ping a zrazu máš 200-300ping a skáče ti tam cl_flushentitypacket je internetem, přetížená síť, já jsem to tak mýval taky, dokud jsem si u internetu neudělal pořádky. Na to ti nepomůžou žádný příkazy, musíš prostě promluvit s providerem internetu a tam to začít řešit.

Ano, developoer "1" je na nějakých serverech zakázaný a pokud je tak ho dáš do konzole a buď se ti vůbec neaktivuje nebo tě to za tento příkaz vykickne nebo zabanuje. Pokud je však povolený tak ti normálně jede, na GS furienu jsem to dříve používala a vše v pořádku. ;) Danro nikomu do prdele neleze, pouze pomáhá lidem pokud ví ;) Tak si svoje komplexy řeš jinde. Spíše mi přijde, že ty jsi ten, co leze všem do prdele a hraje si na toho nejchytřejšího. Možná hoši, kdyby jste spojili svoje vědomosti, tak těm lidem pomůžete mnohem více. Pokud se chcete dále hádat tak si to řešte přes soukromé zprávy, nikdo na vás není zvědavý. Toť vše. PEACE
Obrázek

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
Retia
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Rady a návody