• Stránka 1 z 1
Warning_clflash (dalej si nepamatám)
Zdravím,
mám nasledovný pproblém.. Presne tam, kde píše "warning, conection problem!" presne tam mi píše clflash problem...
Prejavuje sa to klasickými lagami - Deje sa to len po sieti keď hrám, schválne som skúšal hrať aj s botmi ale nevypísalo mi to.. Vlastne, mám ping kludne aj 20-30 atd. proste nič vysoke ale lagy mám ako keby som mal ping 300... Seká sa obraz, zvuky... všetko. Pomôže len vypnutie cska.. a znova zapnem.. niekedy to cely den nerobí, a niekedy vkuse. Neviete co je stým ?
Dakujem
mám nasledovný pproblém.. Presne tam, kde píše "warning, conection problem!" presne tam mi píše clflash problem...
Prejavuje sa to klasickými lagami - Deje sa to len po sieti keď hrám, schválne som skúšal hrať aj s botmi ale nevypísalo mi to.. Vlastne, mám ping kludne aj 20-30 atd. proste nič vysoke ale lagy mám ako keby som mal ping 300... Seká sa obraz, zvuky... všetko. Pomôže len vypnutie cska.. a znova zapnem.. niekedy to cely den nerobí, a niekedy vkuse. Neviete co je stým ?
Dakujem
-
thebm - Kazatelův učeň
Warning_clflash (dalej si nepamatám)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Warning_clflash (dalej si nepamatám)
Ahoj, 
Pro tento typ problému je potřeba napsat do konzole tyto příkazy, ale lepší by bylo vložit si to do configu !
a při hře vypni vše nepotřebné, hlavně nic nestahůj a nic podobného !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
developer 0
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_shadows 0
cl_minmodels 1
max_shells 1
max_smokepuffs 0
fps_max 200
fps_modem 200
mat_dxlevel -70
--------------------------------
Myslím,
že by to mělo fungovat a psalo ti to tohle "Warning: CL_FlushEntityPacket"

Pro tento typ problému je potřeba napsat do konzole tyto příkazy, ale lepší by bylo vložit si to do configu !
a při hře vypni vše nepotřebné, hlavně nic nestahůj a nic podobného !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
developer 0
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
cl_shadows 0
cl_minmodels 1
max_shells 1
max_smokepuffs 0
fps_max 200
fps_modem 200
mat_dxlevel -70
--------------------------------
Myslím,

„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Dakujem pekne hned zajtra to vyskusam ano presne to mi to pise je vidno ze sa v tom vyznas a neradis hluposti .. a este jedna vec, co je to config?:) asi som teraz za hlupaka, mozno to aj viem ale tak radsej sa spytam. A to tam tie prikazy mam napisat vsetky? Btw. Ten druhy problem co si mi pomahal stym viernym obrazom sa vyriesil ked som si stiahol cs z toho linku co si napisal, dakujem.
Ps.: tie vsetky prikazy do konzoly si vedel z hlavy? (Shock)
Ps.: tie vsetky prikazy do konzoly si vedel z hlavy? (Shock)
-
thebm - Kazatelův učeň
Ahoj, 
Není zač, rád pomůžem
Co je config ?
Config je vlastně konfigurační soubor Cska, určuje celkové nastavení hry, neboli je to mnoho příkazů kterými se hra při spuštění řídí,rozlišení apod.
příkazy si lehce zapamatuješ
Vyznám jsem v tom ale teprve se učim..
PS: příkazy ti pomužou
tedy aspon mě pomohly, duttdutta si nevšímej rád si povídá..
s pozdravem DanRo

Není zač, rád pomůžem

Co je config ?

Config je vlastně konfigurační soubor Cska, určuje celkové nastavení hry, neboli je to mnoho příkazů kterými se hra při spuštění řídí,rozlišení apod.
příkazy si lehce zapamatuješ

Vyznám jsem v tom ale teprve se učim..
PS: příkazy ti pomužou

s pozdravem DanRo
-
DanRo - Zkušený
Aha.... Takze kttore prikazy tam mam napisat? Inak, ja nemam problem s netom, to by som mal vysoky ping. Mne to naskakuje aj ked mi hra ide uplnw plynule 20 ping a ptm toto a lagy jak 200-300ping a ten mam popriitom stale 20.
-
thebm - Kazatelův učeň
Radim, proto že mě to baví a nudím se, jestli s tím máš problém nemusíš jsem na forko vůbec lézt..
Psal jsem že se teprve učím
Docela mě začínáš prudit..
developer 0 - díky němu můžeš dosáhnout víc než 100FPS, rychlejší zpracování skriptů..
cl_minimodels 1- Použije pouze základní modely hráčů, to muže zvýšit výkon na starších počítačích..
ex_interp - zpřesní pozice hráčů,apod.( doporučuji nastavit na 0 stejně se nastaví podle sebe..)
DanRo.
Psal jsem že se teprve učím

Docela mě začínáš prudit..
developer 0 - díky němu můžeš dosáhnout víc než 100FPS, rychlejší zpracování skriptů..
cl_minimodels 1- Použije pouze základní modely hráčů, to muže zvýšit výkon na starších počítačích..
ex_interp - zpřesní pozice hráčů,apod.( doporučuji nastavit na 0 stejně se nastaví podle sebe..)
DanRo.
-
DanRo - Zkušený
Duttdutt ale ty ma nechapes. Precitaj si este raz co som pisal
. Ja mam stale 20 ping a laguke yo o a vypisuje. Laguje to AKO KEBYZE MAM 200-300 ping... Ja mam v skutocnosti 20 ping a vyskakuje cl flush.... A co mi hrozy ked budem mat developera? Ban? A aka to je vyhoda oproti ostatnym
?

?
-
thebm - Kazatelův učeň
tak ked to neni problem, prečo je to zakázane?

-
thebm - Kazatelův učeň
duttdutt píše:Krásně jsi nám tady vysvětlil co je to ex_interp![]()
![]()
![]()
A krom toho má být 0,01.
A to, že developer zvýší fps nad 100 už jsem psal, ale dokážeš pochopit, že developer 1 je zakázaný? A když se teda teprve ''učíš'', tak se semnou nehádej o něčem, o čem toho vím víc jak ty. Já si myslím, že CS hraju trojnásobně dýl jak ty a úplně úplně na jiný úrovni,takže tomu trochu rozumím.
A teď k tématu
To, že máš 20 ping a zrazu máš 200-300ping a skáče ti tam cl_flushentitypacket je internetem, přetížená síť, já jsem to tak mýval taky, dokud jsem si u internetu neudělal pořádky. Na to ti nepomůžou žádný příkazy, musíš prostě promluvit s providerem internetu a tam to začít řešit.
Ano, developoer "1" je na nějakých serverech zakázaný a pokud je tak ho dáš do konzole a buď se ti vůbec neaktivuje nebo tě to za tento příkaz vykickne nebo zabanuje. Pokud je však povolený tak ti normálně jede, na GS furienu jsem to dříve používala a vše v pořádku.

„Nič neni také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať.“
-
Retia - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1