Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Yeaz

Příspěvekod YeaZ » 14 úno 2020, 07:16 VIP

Nemá význam riešiť jb ajtak vždy skončím najhorší ja ajked nič nespravim a takto to ostane navždy
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

od Rumcajz » 14 úno 2020, 07:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ericek111 » 14 úno 2020, 09:56

aaaaaaaa samalamadumalamajuasuminamahjumanuotajgotadutugettrhutujuamasuperhjuman
inovejtivendammejdofrabrsodetenytyngjuseinkrikošetinkofofmeenditlglutujuamdevstejtink
mordenevrdemonstrejtinkhautugivehmadrfakinkodiensefelinklajkiclevitejtinknevrfejdink
endajnoudhejtrzarforevrvejtinkforddejdenkenseiajfelofdejdbicelbrejtinkkzajnoudvej
togedemmotivejtidajmejkelevejtinkmjuzikjumejkelevejtrmjuzik

Inak povedané, ešteže máme tie interpunkčné znamienka. , . ;
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod odyseenko » 14 úno 2020, 11:42 VIP

Ja nechápem, čo sa rozčuľuješ yeaz... Asi je niekde chyba, keď už viacerí majú na teba ťažké srdce, ako napríklad prídem do roomky k tebe na TS a ty mi začneš hneď nadávať. ;)
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FALLEN » 14 úno 2020, 12:41 VIP

Treba sa vedieť správať a nie ukazovať sa na serveroch, aký som ja frajer a že ja môžem všetko.. Potom sa nečuduj, že ťa každý vníma tak to negatívne. Neviem či sa tak to chovaš k ľuďom aj reálne, ale ak áno, tak je niekde problém.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
FALLEN
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Focusss » 09 bře 2020, 22:09

Myslím že ten cancer kid nedostane nikdy rozum..
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Habs » 09 bře 2020, 23:25 VIP

Že Vás to baví stále skloňovať jeho meno. Stačí si uvedomiť, že ten neznesiteľný pubertiak je rád stredobodom pozornosti a čím viac sa mu jej dostáva, tým sa jeho neznesiteľnosť umocňuje. Admini na neho páky majú a pevne verím, že neadmini majú dostatok inteligencie na to, aby v podobných situáciach nabrala patetickosť ten správny rozmer a ďalšia myška v stene neskončila :P
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod Poland » 10 bře 2020, 00:45

Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus. :D - a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. ;)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Poland » 10 bře 2020, 00:50

Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus. :D - a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. ;)

Každopádně zas nesouhlasím v jedné věci. Yeaz je chytrý, není to žádný typický potížista. Jen své inteligence zneužívá. Jsem asi jeden z mála, co věří, že mu po pár banech dojde, že se to nevyplatí a začne plácat dobrotu. ;)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod F3N0M3N » 10 bře 2020, 01:05 VIP

Ahoj, já jsem F3N0M3N a jsem alkoholik, závislej na tabáku a xanaxu.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod odyseenko » 10 bře 2020, 03:25 VIP

F3N0M3N píše:Ahoj, já jsem F3N0M3N a jsem alkoholik, závislej na tabáku a xanaxu.

Ahoj ja som ody a ty nie si fenomen, ten by napísal slohovku
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TovarNI » 10 bře 2020, 05:33

odyseenko píše:Ahoj ja som ody a ty nie si fenomen, ten by napísal slohovku

Ahoj ja som tovarna a ty nie si ody, ten by mal mrtvy stream
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
TovarNI
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod JoynerLucas » 10 bře 2020, 09:01 VIP

Poland píše:Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus. :D - a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. ;)

Každopádně zas nesouhlasím v jedné věci. Yeaz je chytrý, není to žádný typický potížista. Jen své inteligence zneužívá. Jsem asi jeden z mála, co věří, že mu po pár banech dojde, že se to nevyplatí a začne plácat dobrotu. ;)

Nesouhlasím s tím, co jsi napsal.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod YeaZ » 10 bře 2020, 15:12 VIP

Poland píše:Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus. :D - a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. ;)

Je to pravda poland mi nemame žiadny problem ok pičujem nateba ale mal som nervy inak si v pohode podla mna ten trest je moc mohol si dat na 6 hodin ale neriešim mam ub kupeny jedine čo som chcel dosiahnut je vediet prečo si mi ho dal hej po konzulatici na tsku sme uplne pohode si to vysvetlily a to je taky každy admin na serveru je namna každy iny ked pride na tsko a pytam sa niečo či už niaky problem alebo niake pravidlo alebo ako to je teraz z texturou čo mam problem pretože neviem či možem zato zabijat alebo nie tak isto odysenko mi sme tiež ako tak v pohode pridem na tsko ked už volame tak si uplne normalny a da sa bavit somnou to povie každy admin či už ty brano asdf poland možno teraz proste ty ktory poznaju ma tak vedia aky som habs na teba nema vyznam pisat pridem na server som afk u T ptm sa prehodim ku ct som afk a ty ma prehodiš z dovodom že ty si u ct tak nebudem tam ja ty si trochu chory zmen spravanie kumne ja sa snažim stebou vychadzat aspon minimum že nič neriešim stebou ked si na serveri tak nič nerobim a proste aspon keby že si to všimneš občas ti napišem pm že som dostal fk od toho a toho hrača + dovod ale tiež nemusis mi nadavat len preto že spravim chybu ty tiež si spravil par chyb ... to je odomna všetko asi poland tebe dakujem že si bol ochotny prist na server a mohli sme sa otom porozpravat lebo podla mna to tak či tak neni 2 vyhody ale 1 ale ked si to povedal tak mi došlo že je to viac ako vyhoda jedna než 2 proste nadržiavanie ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod SupreRer » 10 bře 2020, 16:34 VIP

Já mám YeaZe celkem rád... Sice mě někdy štve i na TS i ve hře, ale už se snaží nahlašovat hráče do PP, což mu dělá malé +, tak si myslím, že kdyby byl v Akademii přijat celkem by ho to změnilo.

Jinak nevím, co proti němu máte... :( YeaZ je můj kamarád.

Přísahám na Corona Virus :D
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod PoldasQweek » 10 bře 2020, 17:48

Klasická porucha chování.

Hráč hraje relativně v klidu do té doby než uděláte něco proti jeho vůli, pak jde sebeovládání stranou, nadávání,vyhrožování,zesměšňování.

Ale snad z toho vyroste, to co napsal Poland je naprosto mimo. :roll:

Přitom stačí opravdu tak málo Yeazi...
PoldasQweek
Mistr
Mistr

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata