• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Yeaz
Nemá význam riešiť jb ajtak vždy skončím najhorší ja ajked nič nespravim a takto to ostane navždy
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
aaaaaaaa samalamadumalamajuasuminamahjumanuotajgotadutugettrhutujuamasuperhjuman
inovejtivendammejdofrabrsodetenytyngjuseinkrikošetinkofofmeenditlglutujuamdevstejtink
mordenevrdemonstrejtinkhautugivehmadrfakinkodiensefelinklajkiclevitejtinknevrfejdink
endajnoudhejtrzarforevrvejtinkforddejdenkenseiajfelofdejdbicelbrejtinkkzajnoudvej
togedemmotivejtidajmejkelevejtinkmjuzikjumejkelevejtrmjuzik
Inak povedané, ešteže máme tie interpunkčné znamienka. , . ;
inovejtivendammejdofrabrsodetenytyngjuseinkrikošetinkofofmeenditlglutujuamdevstejtink
mordenevrdemonstrejtinkhautugivehmadrfakinkodiensefelinklajkiclevitejtinknevrfejdink
endajnoudhejtrzarforevrvejtinkforddejdenkenseiajfelofdejdbicelbrejtinkkzajnoudvej
togedemmotivejtidajmejkelevejtinkmjuzikjumejkelevejtrmjuzik
Inak povedané, ešteže máme tie interpunkčné znamienka. , . ;
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Ja nechápem, čo sa rozčuľuješ yeaz... Asi je niekde chyba, keď už viacerí majú na teba ťažké srdce, ako napríklad prídem do roomky k tebe na TS a ty mi začneš hneď nadávať. 

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Treba sa vedieť správať a nie ukazovať sa na serveroch, aký som ja frajer a že ja môžem všetko.. Potom sa nečuduj, že ťa každý vníma tak to negatívne. Neviem či sa tak to chovaš k ľuďom aj reálne, ale ak áno, tak je niekde problém.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Že Vás to baví stále skloňovať jeho meno. Stačí si uvedomiť, že ten neznesiteľný pubertiak je rád stredobodom pozornosti a čím viac sa mu jej dostáva, tým sa jeho neznesiteľnosť umocňuje. Admini na neho páky majú a pevne verím, že neadmini majú dostatok inteligencie na to, aby v podobných situáciach nabrala patetickosť ten správny rozmer a ďalšia myška v stene neskončila 

-
Habs - Spamer
Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus.
- a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. 

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus.
- a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel. 
Každopádně zas nesouhlasím v jedné věci. Yeaz je chytrý, není to žádný typický potížista. Jen své inteligence zneužívá. Jsem asi jeden z mála, co věří, že mu po pár banech dojde, že se to nevyplatí a začne plácat dobrotu.

Každopádně zas nesouhlasím v jedné věci. Yeaz je chytrý, není to žádný typický potížista. Jen své inteligence zneužívá. Jsem asi jeden z mála, co věří, že mu po pár banech dojde, že se to nevyplatí a začne plácat dobrotu.

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
F3N0M3N píše:Ahoj, já jsem F3N0M3N a jsem alkoholik, závislej na tabáku a xanaxu.
Ahoj ja som ody a ty nie si fenomen, ten by napísal slohovku
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
odyseenko píše:Ahoj ja som ody a ty nie si fenomen, ten by napísal slohovku
Ahoj ja som tovarna a ty nie si ody, ten by mal mrtvy stream
*DEAD* Daniel : ale ani ten peace neni nejhorsi admin
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
(VIP) Knedlajs : Kolko si ochotny na to stavit?
(VIP) StrapataPani : ale je
*DEAD* Patricie : je
*DEAD* (VIP) tovarna na inzulin : je
*DEAD* IM GOING TO KUPIT KILO CHLEBA : mam demo
-
TovarNI - Zkušený
Poland píše:Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus.- a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel.
Nesouhlasím s tím, co jsi napsal.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Poland píše:Přesně jak říká Habs. A toto neplatí jen o tomto hráči. Na serverech hraje plno puberťáků, co teprve vyroste - že Focus.- a s čím větší pozorností je obdaříte, tím větší bude bordel.
Je to pravda poland mi nemame žiadny problem ok pičujem nateba ale mal som nervy inak si v pohode podla mna ten trest je moc mohol si dat na 6 hodin ale neriešim mam ub kupeny jedine čo som chcel dosiahnut je vediet prečo si mi ho dal hej po konzulatici na tsku sme uplne pohode si to vysvetlily a to je taky každy admin na serveru je namna každy iny ked pride na tsko a pytam sa niečo či už niaky problem alebo niake pravidlo alebo ako to je teraz z texturou čo mam problem pretože neviem či možem zato zabijat alebo nie tak isto odysenko mi sme tiež ako tak v pohode pridem na tsko ked už volame tak si uplne normalny a da sa bavit somnou to povie každy admin či už ty brano asdf poland možno teraz proste ty ktory poznaju ma tak vedia aky som habs na teba nema vyznam pisat pridem na server som afk u T ptm sa prehodim ku ct som afk a ty ma prehodiš z dovodom že ty si u ct tak nebudem tam ja ty si trochu chory zmen spravanie kumne ja sa snažim stebou vychadzat aspon minimum že nič neriešim stebou ked si na serveri tak nič nerobim a proste aspon keby že si to všimneš občas ti napišem pm že som dostal fk od toho a toho hrača + dovod ale tiež nemusis mi nadavat len preto že spravim chybu ty tiež si spravil par chyb ... to je odomna všetko asi poland tebe dakujem že si bol ochotny prist na server a mohli sme sa otom porozpravat lebo podla mna to tak či tak neni 2 vyhody ale 1 ale ked si to povedal tak mi došlo že je to viac ako vyhoda jedna než 2 proste nadržiavanie ...
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Já mám YeaZe celkem rád... Sice mě někdy štve i na TS i ve hře, ale už se snaží nahlašovat hráče do PP, což mu dělá malé +, tak si myslím, že kdyby byl v Akademii přijat celkem by ho to změnilo.
Jinak nevím, co proti němu máte...
YeaZ je můj kamarád.
Přísahám na Corona Virus
Jinak nevím, co proti němu máte...

Přísahám na Corona Virus

https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Klasická porucha chování.
Hráč hraje relativně v klidu do té doby než uděláte něco proti jeho vůli, pak jde sebeovládání stranou, nadávání,vyhrožování,zesměšňování.
Ale snad z toho vyroste, to co napsal Poland je naprosto mimo.
Přitom stačí opravdu tak málo Yeazi...
Hráč hraje relativně v klidu do té doby než uděláte něco proti jeho vůli, pak jde sebeovládání stranou, nadávání,vyhrožování,zesměšňování.
Ale snad z toho vyroste, to co napsal Poland je naprosto mimo.

Přitom stačí opravdu tak málo Yeazi...
-
PoldasQweek - Mistr
• Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4