Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] žádost o práva na Public/Dust2

Příspěvekod waff666 » 14 úno 2020, 22:10

Nick na serveru: wAFF
SID: STEAM_0:0:524097496
Sekce, na které chci práva: Public/Dust2
Věk: 21 let (6.8. > 22)

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=172973

Bany, které jsem dostal: zadost-o-unban-t215133.html
Přesný ban na banlistu nemůžu najít každopádně se ghosting neopakoval a omluvil jsem se.

Něco o mně: Je mi 21 hraju cs 1.6 už skoro 12 let a csgo od svých 15-16 let (ted nwm přesně), miluju hraní videoher a asi mě to tak jen nepřejde, jsem jeden z nejvyšších lvl na steamu v CR (main acc 214lvl > TOP 50), bydlím kousek od Zlína na Moravě a denně strávím hraním her tak 5-6 hodin někdy i více, baví mě poznávat nové lidi, poslech tvrdé hudby jako je hradcore atd. Uznávám někdy jsem toxic hráč ale kdo nikdy nebyl. Na Gamesites jsem poznal x super lidi a nelituju toho! :)

Proč právě já: Jak už bylo psáno nahoře, mám hodně zkušeností ve hře Counter Strike a rád je předám dál, jedna z mých výhod je bejt aktivní v hodinách na serveru kdy většina adminu nemá čas nebo nejsou doma nebo spí (Noční hodiny). Jako admin na jiných portálech jsem byl dost aktivní (nyní nejsem admin nikde) a nemám rád když jakejkoliv cheater kazí hru ostatním kor na publicu kde si chcete pochillovat a pohrát s kamarády a někdo s nižším IQ vám to přijde pokazit. Admin by měl jít vzorem ostatním hráčům jak chováním tak stylem hraní (tím je řečeno že nebudete úmyslně kazit hru a prozrazovat polohu spoluhráčů ,camp, cíl mapy atd.) Pomáhat se vším čím se dá a nejlépe řešit problémy ihned což není pro mě problém. Můj plán na Gamesites je i streamovat a točit videa. ;)

Zkušenosti s CS:GO: Pokud bych měl spočítat hodiny na csgo určitě se dostaneme nad 8k hodin a hitnutej globál (Ale GE má dnes kde kdo), zkušenosti s cheaty by se taky našly a jejich fungování také, přeci jen hvh a geezy vás něco naučí.

Případné poznámky: Efko,TonyStark, Honor, CoCo,Cobweb jsou super lidi ! :P
BTW Cheatery ihned nahlašuji Efkovi nebo Tonymu a ti to ihned řeší. Klidně se poptejte doporučuji. :geek:
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] žádost o práva na Public/Dust2

od Rumcajz » 14 úno 2020, 22:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žádost o práva na Public/Dust2

Příspěvekod robiNN » 15 úno 2020, 20:26 VIP

Ty určitě :)

Zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Re: [Zamítnuto] žádost o práva na Public/Dust2

Příspěvekod waff666 » 15 úno 2020, 22:50

Mám potřebu tady psát nesmysly, protože jsem lampa.
"Last group of legends I slaughtered looked hopeful too."
waff666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů