• Stránka 1 z 1
[Z]Žadost o práva na only DUST2 #2
Název: Práva na Dust only II
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na dust2 #2
Nick v hre : biaNco
Nick na fóre : Zakai
Vek : 24
Steam nick : roonie12
Steam ID : STEAM_0:1:41299570
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... player=437
Bany: 1x jsem dostal ban za AB, zkoušel jsem to jen ze zvědavosti. Ovšem bylo to tak okatý (skákal cross), tak jsem si moc nezahrál
. Toto byla moje první zkusenost vůbec co se cheatů jedna. Dále ban za nadávky, které vyprovokoval Bezmozek (dostává bany pravidelně za nevhodné chovaní). Hraji fair play a tak to i zůstane
.
Niečo o sebe : Jmenuji se Robert, je mi 24 let a pocházím z Vysočiny, nyní bydlím v Praze. Vystudoval jsem Gymnázium v Pelhřimově, ale bohužel na vysokou jsem nenastoupil z důvodu práce. Pracuji jako dopravce pro pekárnu. Tento rok snad budu mít vhodné podmínky ke studiu, tak přemýšlím, že letos už k přijímačkám dorazím
. Maturitu mám ze základních předmětu + matematika a ZSV.
Jazyky: Angličtina - B2, němčina - základy
Něco málo z mých koníčků:
- Co se týče sportu, tak jsem dříve hrál fotbal, florbal. Nyní hraji rekreačně tenis. Mimochodem jsem velký fanda tohoto sportu, mám velký přehled o rankingu i aktualní formě jednotlivých hráčů jak z ATP tak i WTA. Dovolím si tvrdit, že jsem docela dobrý analyzátor zápasů. Klidně můžeme probrat určité sázkové tipy
.
- Rád čtu odborné knihy, především o psychologii a trestním právu. Původně jsem plánoval nastoupit na práva, ovšem nastaly v mém životě věci, které přerušily mé plány (doufám, že jen posunuly). Jak se říká, nikdy není pozdě...
- Ve svém volném čase rád řídím, poslouchám hudbu, cestuji.
Hlavně svůj free time trávím u cska. Hraji už cca 8 let. Prostřídal jsem několik serverů, ale tady mi to nejvíce vyhovuje. Dříve jsem adminoval na menším konkurečním serveru.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Adminem bych se chtěl stát především proto, protože na serveru jsem pečenej vařenej a mimo to mám velké zkušenosti nejen se samotnou hrou ale i s adminstvím. Na serveru trávím dost času, proto bych chtěl spolupracovat s GS teamem. Podle mě je nedostatek adminů (osobní názor). Bylo jich tu víc, co si tak pamatuji.
Uvědomuji si, že žádám o práva s dřívejším banem, ale dle mého názoru, vše se má v životě vyzkoušet
(ano zní to jako klišé). Zkrátka chci se podílet na dodržování pravidel, především základní úlohy hry (plant/ defuse/ kemp apod.), které se dost často nedodržují. Nyní, co můžu hlásím adminovi, kterého mám na steamu (Amat**r), se kterým si rozumím nejvíce. Ne vždy je ale online. Co se týče cheatu mimo typy Hafinka apod. jsou jedinci, kteří to umí dobře předstírat a jejich gameplay je dost sofistikovaný. Samozřejmě u takových případů bych si přizval admina na posouzení. Tím bych tedy rád předešel unáhlených rozhodnutí. Dobře vím, jak na GS fungují/nefungují WH cheaty, u těchto případů je potřeba si všímat jednotlivých aspektů jako je sound, pozice crossu (u tušitele), reagovaní na vyhození granátů, průběh kola apod.) V čem bych ale nejvíce viděl moji pozici admina, je dodržování cíle hry. I začátečníci by měli vědět co a jak. Čím dřív se to naučí, tím lépe. A v neposlední řádě banování nevhodného chování.
Samozřejmě si uvědomuji zodpovědnost jako admin, ale na druhou stranu proč nebýt užitečný, když tam trávím tolik času
Ok, to je asi vše
, díky za přečtení a posouzení.
S pozdravem biaNco!
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na dust2 #2
Nick v hre : biaNco
Nick na fóre : Zakai
Vek : 24
Steam nick : roonie12
Steam ID : STEAM_0:1:41299570
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... player=437
Bany: 1x jsem dostal ban za AB, zkoušel jsem to jen ze zvědavosti. Ovšem bylo to tak okatý (skákal cross), tak jsem si moc nezahrál

Niečo o sebe : Jmenuji se Robert, je mi 24 let a pocházím z Vysočiny, nyní bydlím v Praze. Vystudoval jsem Gymnázium v Pelhřimově, ale bohužel na vysokou jsem nenastoupil z důvodu práce. Pracuji jako dopravce pro pekárnu. Tento rok snad budu mít vhodné podmínky ke studiu, tak přemýšlím, že letos už k přijímačkám dorazím

Jazyky: Angličtina - B2, němčina - základy
Něco málo z mých koníčků:
- Co se týče sportu, tak jsem dříve hrál fotbal, florbal. Nyní hraji rekreačně tenis. Mimochodem jsem velký fanda tohoto sportu, mám velký přehled o rankingu i aktualní formě jednotlivých hráčů jak z ATP tak i WTA. Dovolím si tvrdit, že jsem docela dobrý analyzátor zápasů. Klidně můžeme probrat určité sázkové tipy

- Rád čtu odborné knihy, především o psychologii a trestním právu. Původně jsem plánoval nastoupit na práva, ovšem nastaly v mém životě věci, které přerušily mé plány (doufám, že jen posunuly). Jak se říká, nikdy není pozdě...

- Ve svém volném čase rád řídím, poslouchám hudbu, cestuji.
Hlavně svůj free time trávím u cska. Hraji už cca 8 let. Prostřídal jsem několik serverů, ale tady mi to nejvíce vyhovuje. Dříve jsem adminoval na menším konkurečním serveru.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Adminem bych se chtěl stát především proto, protože na serveru jsem pečenej vařenej a mimo to mám velké zkušenosti nejen se samotnou hrou ale i s adminstvím. Na serveru trávím dost času, proto bych chtěl spolupracovat s GS teamem. Podle mě je nedostatek adminů (osobní názor). Bylo jich tu víc, co si tak pamatuji.
Uvědomuji si, že žádám o práva s dřívejším banem, ale dle mého názoru, vše se má v životě vyzkoušet

Samozřejmě si uvědomuji zodpovědnost jako admin, ale na druhou stranu proč nebýt užitečný, když tam trávím tolik času

Ok, to je asi vše

S pozdravem biaNco!
- Zakai
- Kolemjdoucí
[Z]Žadost o práva na only DUST2 #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žadost o práva na only DUST2 #2
"A v neposlední řádě banování nevhodného chování." 
2020-02-08 20:08:39 nedonosenec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-08 20:08:23 co to je za cocota?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:38:09 ty nepis ty primitiv. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:27:37 zaostalec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
Jen asi ze dvou stránek, co jsem kouknul.
Mám s Tebou pár zkušeností ze serveru a bohatě mi to stačilo, takového admina tady nechci
Zamítnuto.

2020-02-08 20:08:39 nedonosenec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-08 20:08:23 co to je za cocota?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:38:09 ty nepis ty primitiv. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:27:37 zaostalec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
Jen asi ze dvou stránek, co jsem kouknul.
Mám s Tebou pár zkušeností ze serveru a bohatě mi to stačilo, takového admina tady nechci

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žadost o práva na only DUST2 #2
Aspoň kdyby ses podíval na co jsem reagoval... Servery plný xenofobnich lidi.. A admini to neřeší. V pohode zadost zamítnuta../
- Zakai
- Kolemjdoucí
Ať už reaguješ na cokoliv, máš zachovat chladnou hlavu, zavolat admina nebo hráče nahlásit...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Zdravím, prosím o vymazání celého příspěvku. Děkuji
- Zakai
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1