Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žadost o práva na only DUST2 #2

Příspěvekod Zakai » 21 úno 2020, 15:22

Název: Práva na Dust only II

Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na dust2 #2

Nick v hre : biaNco

Nick na fóre : Zakai

Vek : 24

Steam nick : roonie12

Steam ID : STEAM_0:1:41299570

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... player=437

Bany: 1x jsem dostal ban za AB, zkoušel jsem to jen ze zvědavosti. Ovšem bylo to tak okatý (skákal cross), tak jsem si moc nezahrál :D. Toto byla moje první zkusenost vůbec co se cheatů jedna. Dále ban za nadávky, které vyprovokoval Bezmozek (dostává bany pravidelně za nevhodné chovaní). Hraji fair play a tak to i zůstane :).

Niečo o sebe : Jmenuji se Robert, je mi 24 let a pocházím z Vysočiny, nyní bydlím v Praze. Vystudoval jsem Gymnázium v Pelhřimově, ale bohužel na vysokou jsem nenastoupil z důvodu práce. Pracuji jako dopravce pro pekárnu. Tento rok snad budu mít vhodné podmínky ke studiu, tak přemýšlím, že letos už k přijímačkám dorazím :D. Maturitu mám ze základních předmětu + matematika a ZSV.
Jazyky: Angličtina - B2, němčina - základy
Něco málo z mých koníčků:

- Co se týče sportu, tak jsem dříve hrál fotbal, florbal. Nyní hraji rekreačně tenis. Mimochodem jsem velký fanda tohoto sportu, mám velký přehled o rankingu i aktualní formě jednotlivých hráčů jak z ATP tak i WTA. Dovolím si tvrdit, že jsem docela dobrý analyzátor zápasů. Klidně můžeme probrat určité sázkové tipy ;) .
- Rád čtu odborné knihy, především o psychologii a trestním právu. Původně jsem plánoval nastoupit na práva, ovšem nastaly v mém životě věci, které přerušily mé plány (doufám, že jen posunuly). Jak se říká, nikdy není pozdě... ;)
- Ve svém volném čase rád řídím, poslouchám hudbu, cestuji.
Hlavně svůj free time trávím u cska. Hraji už cca 8 let. Prostřídal jsem několik serverů, ale tady mi to nejvíce vyhovuje. Dříve jsem adminoval na menším konkurečním serveru.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Adminem bych se chtěl stát především proto, protože na serveru jsem pečenej vařenej a mimo to mám velké zkušenosti nejen se samotnou hrou ale i s adminstvím. Na serveru trávím dost času, proto bych chtěl spolupracovat s GS teamem. Podle mě je nedostatek adminů (osobní názor). Bylo jich tu víc, co si tak pamatuji.

Uvědomuji si, že žádám o práva s dřívejším banem, ale dle mého názoru, vše se má v životě vyzkoušet :D (ano zní to jako klišé). Zkrátka chci se podílet na dodržování pravidel, především základní úlohy hry (plant/ defuse/ kemp apod.), které se dost často nedodržují. Nyní, co můžu hlásím adminovi, kterého mám na steamu (Amat**r), se kterým si rozumím nejvíce. Ne vždy je ale online. Co se týče cheatu mimo typy Hafinka apod. jsou jedinci, kteří to umí dobře předstírat a jejich gameplay je dost sofistikovaný. Samozřejmě u takových případů bych si přizval admina na posouzení. Tím bych tedy rád předešel unáhlených rozhodnutí. Dobře vím, jak na GS fungují/nefungují WH cheaty, u těchto případů je potřeba si všímat jednotlivých aspektů jako je sound, pozice crossu (u tušitele), reagovaní na vyhození granátů, průběh kola apod.) V čem bych ale nejvíce viděl moji pozici admina, je dodržování cíle hry. I začátečníci by měli vědět co a jak. Čím dřív se to naučí, tím lépe. A v neposlední řádě banování nevhodného chování.

Samozřejmě si uvědomuji zodpovědnost jako admin, ale na druhou stranu proč nebýt užitečný, když tam trávím tolik času :)

Ok, to je asi vše :roll:, díky za přečtení a posouzení.

S pozdravem biaNco!
Zakai
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Žadost o práva na only DUST2 #2

od Rumcajz » 21 úno 2020, 15:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žadost o práva na only DUST2 #2

Příspěvekod Seweee » 21 úno 2020, 19:18

"A v neposlední řádě banování nevhodného chování." :D

2020-02-08 20:08:39 nedonosenec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-08 20:08:23 co to je za cocota?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:38:09 ty nepis ty primitiv. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
2020-02-10 18:27:37 zaostalec. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2

Jen asi ze dvou stránek, co jsem kouknul.

Mám s Tebou pár zkušeností ze serveru a bohatě mi to stačilo, takového admina tady nechci ;)

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Z]Žadost o práva na only DUST2 #2

Příspěvekod Zakai » 21 úno 2020, 19:31

Aspoň kdyby ses podíval na co jsem reagoval... Servery plný xenofobnich lidi.. A admini to neřeší. V pohode zadost zamítnuta../
Zakai
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Seweee » 21 úno 2020, 19:37

Ať už reaguješ na cokoliv, máš zachovat chladnou hlavu, zavolat admina nebo hráče nahlásit...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Zakai » 22 úno 2020, 16:35

Zdravím, prosím o vymazání celého příspěvku. Děkuji
Zakai
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů