Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Prosím vysvětlit pravidlo od kompetentního člověka

Příspěvekod Focusss » 22 úno 2020, 21:01

Zajímavé, dnes se tu situace odehrála na jb1 ta samá mapa, skoro ta samá situace, měli jít před ty malé boxy ( Nalepit se tam jak už víme ) a málem mi dal admin Brumík ( WHO :-) ) BAN, VŮBEC NEVĚDĚL OČ SE JEDNÁ :)
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

od Rumcajz » 22 úno 2020, 21:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod SupreRer » 22 úno 2020, 21:08 VIP

Jestli se tady mohu také vyjádřit, tak jsi se do toho Pane Knedliku zamotal... Jelikož Pan Gustik napsal
Nevím kdo ti takovou věc nakukal, ale když dostaneš příkaz "běž před *něco*" - tak máš jít co nejblíže před danou věc. Představ si, že bys byl třeba na stolech (jb_rush) a Simon ti řekne, ať jdeš před box. Ty bys snad zůstal na stolech protože už jsi před boxem? No já teda rozhodně ne.

Pokud Simon chce, aby byli na čáře/blocích/stolech/atd... před nějakou věcí, má říct "Doplňujte blíže ke krabicím". Jelikož už jako vězeň na něčem stojíš, tak prostě a jednoduše na té věci doplníš ke krabicím.

a to není totéž, s čím to porovnáváš. Jelikož je zde napsáno
máš jít co nejblíže
, tudíž to chápu takto... Mám-li jít "před box", nalepím se na něj, jelikož mi nic nebrání v tom, abych šel k němu blíž. Takže mám-li jít "před dráhu" a předtím jsem byl na čáře, která je před začátkem dané dráhy, nalepím se na tu dráhu co nejblíž, nebrání-li mi v tom něco. A věz, že před tou dráhou žádná bariéra není.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Knedlajs » 22 úno 2020, 23:19 VIP

Kecali sme o tom s chalanmi na TSku. Ja som bol v tom, že to Gustík myslel rovnako ako ja. Nakoniec síce nie, ale to vo výsledku nevadí. Radšej sa preto nezameriavajte na to, čo je tu.

Pre istotu, aby bolo každému jasné, aký je záver, tak bude na pár dní založený nový Topic v tejto sekcii, kde bude vysvetlená táto situácia a zopár ďalších, takže ju aktívne sledujte.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod JoynerLucas » 23 úno 2020, 01:01 VIP

Knedlajs píše:Kecali sme o tom s chalanmi na TSku. Ja som bol v tom, že to Gustík myslel rovnako ako ja. Nakoniec síce nie, ale to vo výsledku nevadí. Radšej sa preto nezameriavajte na to, čo je tu.

Pre istotu, aby bolo každému jasné, aký je záver, tak bude na pár dní založený nový Topic v tejto sekcii, kde bude vysvetlená táto situácia a zopár ďalších, takže ju aktívne sledujte.

Díky.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Předchozí

Zpět na JailBreak Servery