Volná debata o Counter Strike 2.

Re: Proč vlastně akademici na JB?

Příspěvekod TryHard003 » 02 dub 2021, 22:25

když ten hráč je arogantní

Přímooooo Khedis se tam napsal :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek

Správce Serveru - Aftermine.eu
https://discord.gg/zaSg4tXF
TryHard003
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

od Rumcajz » 02 dub 2021, 22:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Amby » 02 dub 2021, 22:27 VIP

Tomášku,
je fajn, že máš k akademii připomínky, ale jedna věc mi v tvých (pravidelných) příspěvcích ohledně akademie, akademiků atp. chybí - zkus uhodnout co.

Je to nějaké řešení - stále od tebe vidím jen jak je něco v akademii špatně, ale zkus tedy přijít s něčím lepším; něčím revolučním, co by nadchlo i tebe proto, aby jsi se stal akademikem a aby se tedy tento "špatný" systém akademie zlepšil - pokud se ti to povede, tak skvělá práce a budeme všichni rádi, ale neustálým stěžováním na to samé nic nezlepšíš.

Taky tvoje definice "neustálého ohovárání" mi přijde iracionální - o tobě jsem řekl jednu jedinou věc a to bylo, že jsi si nebyl schopný jít obhájit svůj názor na TS, ale radši jsi nám to vypisoval do PP (na TS jsi nešel, protože jsi se semnou nechtěl bavit před jiným adminem, jak jsi mi tehdá sám na TS napsal); pokud ti přijde jedna situace jako neustálé, tak potom se ti omlouvám a doufám že mi dokážeš po těch cca pěti měsících odpustit. Tohle jsem tu napsal hlavně proto, že to dost často vytahuješ a nelíbí se mi, že to neustále zmiňuješ se záminkou toho, aby jsi ostatním dal najevo "hej, akademie je na nic a AT taky, všichni tady o všech říkaj kraviny za zádama" nebo něco v tom stylu.

Věřím, že si tentokrát z toho něco vezmeš a dokážeš i mně odpustit jeden přešlap, kdy jsem se opravdu nezachoval správně a říkal jsem, že mě štve to, že si nedokážeš dojít obhájit svůj názor přede mnou a jiným adminem. (A neber toto prosím jako záminku k zbytečné válce nebo hádce, chtěl jsem jen věci uvést konečně na pravou míru.)

S pozdravem,
Amby.
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin

Příspěvekod Heppsak » 02 dub 2021, 22:31 VIP

Tak si to tady rozebereme, jelikož tahle debata stále neumírá.

Tomasek159 píše:akademik je nechutný post, opustil som ho kvôli tomu, že admini ohovarali akademikov a boli k nim hnusni

Do teďka netuším, kde jsi na to přišel. Když se něco takovýho stane, tak je to myšleno ze srandy a obě strany se tomu zasmějou.
Tomasek159 píše:a aj kvôli tomu, že body získavam väčšinou iba za reporty a ja bonzak nebudem, poštvať si celý server proti sebe, lebo nedokážem hrať normálne a musím furt reportovat aby som sa dostal na admina je na nič.

Takže bys jako admin chtěl nechávat hráče běhat po serverech a dávat mfk? Banuje se pouze úmyslné porušování pravidel. Každý, kdo má rozum a dá se s ním v pohodě něco vyřešit, nemá šanci dostat ban. Proto se zavedlo dobrovolné nahlašování, aby nám akademici ukázali, jak vlastně dokáží řešit situace.
Tomasek159 píše:A nie, nebudem si nahrávať svoj hlas a situáciu ako nejaký E.T.[u] a posielať to správcom akadémie, aby mi dali bod, to je ešte väčšia úbohosť.. ( dobrovoľne nahlasovanie)

To je tvoje chyba, pak bys ani neuměl hráčům vysvětlit, proč vlastně dali fk. Díky dobrovolnému nahlašování zjistíme, jak na tom akademici vůbec jsou a upřímně si myslím, že je to o dost lepší než pouhé nahlašování cheaterů atd. Přece jenom, sepsat něco podle vzoru a dodat důkazy dokáže každý.
Tomasek159 píše:Akademik by mal byť o pomoci hráčov.

Ano, to přesně dělají v dobrovolném nahlašování, které jsi ty absolutně nevyužíval. Nejspíš do teďka nechápeš, o co tam jde.
Tomasek159 píše:Následne by správcovia akadémie mali každý mesiac zhodnotiť I N D I V I D U A L N E. prácu každého akademika a podľa toho sa rozhodnúť či postúpi ďalej alebo nie.

Něco podobného děláme, akorát né měsíčně. Jestliže vidíme u nějakého akademika, že je vážně schopný a věříme mu, klidně mu pomůžeme v průběhu akademie. Někdy dokonce víc než dost.
Tomasek159 píše:Skúšky na admin akademika je kapitola sama o sebe.

Tak nějak si hráče otestovat musí, aby nenabrali nějakého nováčka, co poprvý vlezl na jb.
Krffafjafnafnaf píše:No jako nevim co na toto řict,ale myslím si,že akademie je na píču :)

Má cenu k tomuhle něco psát?

Doufám, že jste všichni pochopili, o čem akademie vůbec je a jak funguje.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod Decoyyy » 03 dub 2021, 08:44 VIP

Souhlasím s Ambym, ono je lehké něco kritizovat, ale těžké navrhnout něco lepší / revolučního.
Chtěl jsem to napsat už včera, ale nestihl jsem. Takže jsem rád, že to amby napsal za mě.

Ještě chci dodat (psal to tu už hepsak) akademie tě hodně naučí; mě taky naučila a hlavně, díky DN nahlasovani, kde jsem získal fakt hodně bodů, sám si myslím, že k poměru DN (bodů) a PP(bodů) mám 50:50.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy
CS:GO Admin

Příspěvekod Bezda » 03 dub 2021, 08:47 VIP

Tomasek159 píše:Vloger zbytočne tu budeš písať, existuje jeden funfact na tomto portáli. Admin a špeciálne Hlavný admin si v živote.. ALE ŽE V ŽIVOTE nezastal názor hráča, zastane si vždy systém, ktorý vytvoril admin alebo samotného admina. A akademik to isté. Jediný kto si vedel otvoriť hubu v tej dobe keď som na akademikovi bol ja, som bol.. ja. To sa nechcem chváliť, ale každý sa bál niečo povedať, lebo chcel ísť na admina.

A btw, akademik je nechutný post, opustil som ho kvôli tomu, že admini ohovarali akademikov a boli k nim hnusni a aj kvôli tomu, že body získavam väčšinou iba za reporty a ja bonzak nebudem, poštvať si celý server proti sebe, lebo nedokážem hrať normálne a musím furt reportovat aby som sa dostal na admina je na nič.

A nie, nebudem si nahrávať svoj hlas a situáciu ako nejaký E.T. a posielať to správcom akadémie, aby mi dali bod, to je ešte väčšia úbohosť.. ( dobrovoľne nahlasovanie)

Prepáčte, ale chalan ma čistú pravdu, systém akademika je o ničom, mal by sa zmeniť aby to prilákalo viacej hráčov. Akademik by mal byť o pomoci hráčov. Následne by správcovia akadémie mali každý mesiac zhodnotiť I N D I V I D U A L N E. prácu každého akademika a podľa toho sa rozhodnúť či postúpi ďalej alebo nie. Skúšky na admin akademika je kapitola sama o sebe.

https://youtu.be/kCGgsiZLvSE?t=47
Bezda
Drbna
Drbna

Příspěvekod Tomasek159 » 04 dub 2021, 19:09

prečítal som len tak rýchlo ambyho príspevok - amby, teraz vôbec nešlo o teba a nemyslle som teba, myslel som ostatných adminov, ohovarali iných akademikov a to priamo v akademik roomke ked tam neboli
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

Příspěvekod Tomasek159 » 04 dub 2021, 19:13

a počkať amby to nemyslíš vážne už druhýkrát píšem ako by mohla akadémia vyzerať, zas zastsnes si admina a nie hráča, už to odmietam riešiť, druhýkrat píšem, že sa majú akademici povysovat na základe toho jak si akademik viedol nie podľa čísiel. Máš 99 bodov nemôžeš ísť ďalej musíš do prdele mať 100 bodov, logika nikde. Správcovia akadémie si majú prácu každého akademika ohodnotiť a podľa toho rozhodnúť či ostane ďalej alebo sa posúva ďalej alebo dostáva Kick z postu. Písal som to minule na jednu A4 celý návrh, keď tak rozmýšľam, tak dokonca aj v tomto topicu. Nebaví ma to v kuse, keď si robíte z hráčov dobrý deň, v živote si nezastal admin hráča. Jeden jediný normálny čo mi tu príde je twixo a aj to tak vyzerá, viem odkade to pochytil. Neľúbi sa mi celý systém, inak adminovat na tak veľkom serveri je fajn, ale katastrofálny systém, za freekill Ban na x hodín, za ničenie hry - move do T. Hanba..
Tomasek159

Příspěvekod Decoyyy » 04 dub 2021, 19:22 VIP

Tomasku, a podle čeho si myslíš, že by je hodnotili?
Tím, že akademik bude cumet do zdi? Tím, že správci akademie budou hledat každý 1 demo, jak se tam akademik chová?
Tohle snad nemyslíš vážně.

Pak by tu byli další hráči, kteří si myslí, že správci ,, nadrzuji '' Bo jednoho akademická povýšil a druhxho ne.
Jaký to má pak smysl? Pak tě ta akademie vůbec nic nenaučí.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
Decoyyy

Příspěvekod Tomasek159 » 04 dub 2021, 19:30

Heppsak píše:Tak si to tady rozebereme, jelikož tahle debata stále neumírá.

Prosím???? Zo srandy? Ja to môj milý zlatý mám všetko nahrané jak ich ohovárali, mám to tu pustiť? Mám to tu seriózne publikovať verejne nech sa príde na to ako pochybilo vedenie? Dennymu som to posielal ale potom som to odvolal, ale on tú nahrávku má. Ohováral sa nejaký akademik na B,, ale myslím že už na akademikovi nie je, tú nahrávku niekde ešte stále mám, ale hľadať sa mi nechce. Zo srandy to nebolo, hovorili o ňom dosť hnusne za jeho chrbtom, boli to PP kontrolori. Takže asi ťažko sa tomu zasmeje druhá strana, keď o nej hovorili za ich chrbtom.

Takže bys jako admin chtěl nechávat hráče běhat po serverech a dávat mfk? Banuje se pouze úmyslné porušování pravidel. Každý, kdo má rozum a dá se s ním v pohodě něco vyřešit, nemá šanci dostat ban. Proto se zavedlo dobrovolné nahlašování, aby nám akademici ukázali, jak vlastně dokáží řešit situace.

????????????????????????????????????????????????????? Robíte si zo mňa už fakt srandu? :D Ja tu píšem o reportoch a ty tu píšeš o banoch, je iné reportovať a maznať sa s každým reportom dve hodiny, lebo musíš hladať steam id, musíš si ten steam id fotiť (..) a ostatné blbosti :D Úplne od veci nehnevaj sa, ja píšem o reportovaní, lebo je to totálne na nič, banovanie je adminova povinnosť.
Ty si proste silou mocou chceš zastať ten systém, ale sám dobre tušíš, že ideálny nie je..
To je tvoje chyba, pak bys ani neuměl hráčům vysvětlit, proč vlastně dali fk. Díky dobrovolnému nahlašování zjistíme, jak na tom akademici vůbec jsou a upřímně si myslím, že je to o dost lepší než pouhé nahlašování cheaterů atd. Přece jenom, sepsat něco podle vzoru a dodat důkazy dokáže každý.

Ehm, nie. Akademik má pomáhať stále, vy ste dali taký systém, že sa má pochváliť, aby dostal body, pravý akademik, ktorému ide o pomoc hráčovi, by si nič také netočil, ale nemá na výber. Vy ako správcovia akademie si máte predsa kontrolovať sgvojich akademikov, ak na nich nestačíte, naberte ďalšieho správcu akademie, kontrolujte si ich prácu, choďte na server kde práve sú, pozorujte ako riešia situácie. Vidím akademika stále pomáhať? Super, ide na admin akademika alebo teda keď už máte taký ... systém, tak skúšky a potom admin akademik. :D Ale nie, on si musí všetko točiť, veď to je preboha jeho povinnosť si točiť všetko a robiť rôzne žiadosti, aby dostal body?
Ano, to přesně dělají v dobrovolném nahlašování, které jsi ty absolutně nevyužíval. Nejspíš do teďka nechápeš, o co tam jde.

Bol som tam tri dni aj s cestou, nikto nič nepotreboval vysvetliť a teda blázniš sa? Ja si mám točiť video so svojím hlasom a obrazom, ako vysvetlujem hráčovi niečo? Nehanbíš sa takýto systém vôbec zavádzať.. Toto je presne ten váš chybný systém.

Ďalšie veci radšej nebudem čítať.
Ak by som na vašej pozícii bol = nie je to ľahký post a ja to verím. Verím tomu, že to nie je jak ísť na jahody, ale tak vymyslím schopný systém, ktorý by akademikov posunul vpred.

Ak chcete ešte raz počuť plán, ktorý by som dal ja.
1. ZRUŠIŤ dobrovoľné nahlasovanie a bodovanie za reporty
2. Nabrať si určitý počet akademikov, aby sa stíhali ďalšie úkony, ktoré spomeniem nižšie.
3. Úlohou správca akadémie by bolo kontrolovať akademikov, prípadne si zapisovať ich dostatky a nedostatky.
4. Mať kontakt na každého akademika, komunikovať s ním o jeho chybách.
5. Určiť presnú dobu, na ktorej by akademik bol - 1 mesiac, 2 mesiace, 4 mesiace... Po prekročení tejto doby by som ja na poste správcu akademie vyvolal akúsi poradu a daného/daných akademikov by som začal riešiť s kolegami a prehodnocovať, či sú už hodní pozície admina. - Ja neviem, Lenka sa snažila pomáhať hráčom, 15. marca trošku vybuchla a povedala hráčovi, že mu obúcha hlavu o stôl, ale potom sa mu ospravedlnila, nahlásila nám 2 dlhodobých cheaterov, na ktorých neboli dôkazy, pomáhala nám s riešením závažných situácii v systéme, nahlásila 1 závažný bug a 4 malé chyby. Vieš čo, povýšime ju, zaslúži si ísť ďalej, bude z nej raz dobrá adminka.

Je to celé o komunikácii, ja tu nie som žiadny Majster Yoda, aby som vám radil, ale chceli ste môj plán, tutok je. Na GS už ani nehrám tak aktívne kvôli tomuto systému, inak hra o sebe je fakt dobrá, bavila ma, ale systém trestania a adminovania je - otrasný.

Ale keďže ja som malý pánko, som obyčajný hráč, tutok admin je niečo viac, tutok správca akadémie môže všetko, čo ja nie, nech sa páči, rekonštruujte, meňte systém, spravte reformu. Máte tu nápady, máte tu presné postupy, som zvedavý či sa niečo zmení, alebo si budete bezhlavo tvrdiť svoje.

Neberte si nikto nič osobne, ale som mierne podráždený, preto som takto rozčúlený, inak k nikomu nemám nič, ja už si polovicu z vás ani nepamätám, vyjadrujem sa len a len k veciam hore zmienených.
Tomasek159

Příspěvekod Tomasek159 » 04 dub 2021, 19:33

Decoyyy píše:Tomasku, a podle čeho si myslíš, že by je hodnotili?
Tím, že akademik bude cumet do zdi? Tím, že správci akademie budou hledat každý 1 demo, jak se tam akademik chová?
Tohle snad nemyslíš vážně.

Pak by tu byli další hráči, kteří si myslí, že správci ,, nadrzuji '' Bo jednoho akademická povýšil a druhxho ne.
Jaký to má pak smysl? Pak tě ta akademie vůbec nic nenaučí.

Nie? Som preboha správca akadémie, kontrolujem si svojich, čo som nabral, ja som ich prijímal, ja sa o nich postarám, sú pod mojou kontrolou. Len nepovedz, že za tých x mesiacov si správca akademie ani raz nevšimol akademika na serveri. Ći všimol? VYBORNE, všimol, zhodnotí jeho prácu, dovidenia. Nájdem si raz za týždeň čas prekonmtrolovať všetkých, čeknem na akom serveri sú, pripájam sa, aha vidím že sa mu darí, pomáha, o mesiac zvolám poradu, ide ďalej, ide na admina?

Decoy a inak, ty tento názor ani nemáš, ty sa len bojíš vyjadriť vlastný názor, ty máš v skutočnosti ÚPLNE ODLIŠNÝ názor, ale tak veľa šťastia, pri tomto spôsobe komunikovania, kedy sa bojíš si povedať vlastný názor budeš ohromný admin. Sám raz odídeš, požiadaš o odchod, lebo sa ti to celé už nebude ľúbiť a znechutí sa ti to. Nech sa páči ako hovorím.
Tomasek159

Příspěvekod Tomasek159 » 04 dub 2021, 19:35

Prepáčte za spam, pred dvoma príspevkami som omylom svoje odpovede dal do Heppsakovej citácie, sú to moje odpovede na jeho príspevok.
Tomasek159

Příspěvekod TryHard003 » 04 dub 2021, 19:46

Tomáši to co píšeš jsou velké blbosti... :(
Obrázek

Správce Serveru - Aftermine.eu
https://discord.gg/zaSg4tXF
TryHard003
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Amby » 04 dub 2021, 19:59 VIP

Už jsi tady zas..
..je iné reportovať a maznať sa s každým reportom dve hodiny, lebo musíš hladať steam id, musíš si ten steam id fotiť (..) a ostatné blbosti :D

..nahlásila nám 2 dlhodobých cheaterov.. (a potom dostala toho admin-akademika nebo co jsi tam psal)

Jako promiň, ale občas by jsi si po sobě ty zprávy mohl přečíst, než je odešleš, ať to zas není, že bojuješ vlastně sám proti sobě :lol:

Argument, že hráč nemá žádné slovo a admin je top se samozřejmě v tvých zprávách stále neztrácí. Ono když ti napíše např. do stížnosti na admina hráč, že dostal neoprávněný ban za nadávky ve voicechatu a admin (který musel projít testy a nějakou dobu tu je, takže ho asi i ty HLSA znají..) napíše, že tam nadával do rodiny jinému hráči, tak komu by jsi bez dalších důkazů asi věřil na místě HLSA hm.. No, stejně budeš tvrdit, že admin vždy zastane admina a podobné kraviny.

Tvoje návrhy k akademii jsou vlastně o tom, že by jsme si hráli na STB a sledovali nejspíš na smurfech akademiky na serverech - už jen z časového hlediska je to blbost a zadruhé by si pak každý akademik stěžoval, že jiný dostal body a on ne a třeba řešil situace lépe.. Nesmysl a neudržitelný systém. Současný systém je sice založený na nahlašování, ale ty přes tu akademii vůbec procházet nemusíš; pokud o tobě mají admini dobré mínění a pravidla umíš, tak jdi rovnou na admina - kde je problém? Akademie má sloužit hlavně těm s pošramocenou historií, aby si ji mohli "vyžehlit", nebo těm, co na to nemají věk, tak aby dostali šanci, ale zase ne úplně zadarmo.

Jo a ještě..
veď to je preboha jeho povinnosť si točiť všetko a robiť rôzne žiadosti, aby dostal body?

Bol som tam tri dni aj s cestou, nikto nič nepotreboval vysvetliť a teda blázniš sa? Ja si mám točiť video so svojím hlasom a obrazom, ako vysvetlujem hráčovi niečo? Nehanbíš sa takýto systém vôbec zavádzať.. Toto je presne ten váš chybný systém.

Není to jeho povinost, nevím kde jsi na to přišel, ale tak ti to možná od té doby připomenu - jmenuje se to DOBROVOLNÉ NAHLAŠOVÁNÍ ŘEŠENÍ SITUACÍ - to první slovo je to nejdůležitější, kdyby jsi si náhodou nevšiml. A to s tím, že to je špatný systém, tak s tím absolutně nesouhlasím. Pokud tedy jako hrdina akademik na pozlaceném koni, nebo klidně i na koštěti přijdeš na server, tak by jsi měl ty situace vysvětlovat správně - pokud to zvládáš, tak je to perfektní a tím, že takhle hráčům pomáháš s pravidly také zlepšuješ komunitu na serveru a učíš je ty pravidla - zasloužíš si tedy za to odměnu; pomáhá to portálu, tak proč ne.

Jinak už mě to nebaví se s tebou dohadovat a ostatní by měli dojít nejspíš stejného názoru - je zbytečné tuto diskuzi dále rozvíjet. Věci se vyjasnily, změny budou, pokud je budou správcové akademie a vyšší posty chtít (v tomto případě nahrajeme nějakou velkou roli ani my admini, aby jsi věděl).
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby

Příspěvekod AltairGS » 04 dub 2021, 20:02 VIP

Ja sa cudujem, ze sa tu este s Tomaskom bavite. Vsak to je nonsens.
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Decoyyy » 04 dub 2021, 20:43 VIP

Dobrý, jedná z mich posledních zpráv.

Tomasku, určitě neodejdu kvůli tomu, že se mi ten systém nelíbí, nejspíš odejdu z nedostatku času / mě přestane celkové csgo bavit, ale o tom pochybuji.
Btw, ty názory jsou čisté a mé, nikdo nemá zapotřebí mé názory ovlivňovat. :D já jakož to akademik můžu navrhnout a můžu říct, co se mi nelíbí, co se mi líbí, co bych změnil,ačkoliv jsem spokojen a je jenom se správci jak s tím naloží.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
Decoyyy

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata