Volná debata o Counter Strike 2.

Re: Proč vlastně akademici na JB?

Příspěvekod Tomasek159 » 05 dub 2021, 13:12

.je iné reportovať a maznať sa s každým reportom dve hodiny, lebo musíš hladať steam id, musíš si ten steam id fotiť (..) a ostatné blbosti :D

..nahlásila nám 2 dlhodobých cheaterov.. (a potom dostala toho admin-akademika nebo co jsi tam psal)

Jako promiň, ale občas by jsi si po sobě ty zprávy mohl přečíst, než je odešleš, ať to zas není, že bojuješ vlastně sám proti sobě :lol:

Zase a zase úplne od veci.
Ešte aj vytrhnuté z kontextu, choď sa zakopať, keď vytrhávaš z kontextu.

Prvá veta - > Ohľadom súčasného systému, kedy je HLAVNOU úlohou akademika reportovať.

Druhá veta ohľadom toho príkladu akademičky - ano nahlási cheaterov - BEZ ZÍSKANIA AKÝCHKOĽVEK BODOV, ČISTO DOBROVOĹNE A S ÚMYSLOM NIE BYŤ POVÝŠENOU.

Rozumieš už?

Argument, že hráč nemá žádné slovo a admin je top se samozřejmě v tvých zprávách stále neztrácí. Ono když ti napíše např. do stížnosti na admina hráč, že dostal neoprávněný ban za nadávky ve voicechatu a admin (který musel projít testy a nějakou dobu tu je, takže ho asi i ty HLSA znají..) napíše, že tam nadával do rodiny jinému hráči, tak komu by jsi bez dalších důkazů asi věřil na místě HLSA hm.. No, stejně budeš tvrdit, že admin vždy zastane admina a podobné kraviny.

K tomuto sa ani vyjadriť nedá, nemám k čomu, jedine to, že áno, admin a hlavný si hráča nikdy nezastane, hráč pre neho bude vždy niečo menej.
Viz. Altair, ktorý ohovára hráčov kade tade. Mám chuť tú nahrávku nájsť a zverejniť nicky, hlas a to čo rozprávali o akademikoch aké veci..

Tvoje návrhy k akademii jsou vlastně o tom, že by jsme si hráli na STB a sledovali nejspíš na smurfech akademiky na serverech

Ehm, Amby, takto to funguje na väčšine portáloch a serveroch. Ale určite je lepšie sa hrať na body, že reportni hráča a dostaneš bod :)))))))))

Vysvetli mi jednu jedinú vec a dám ti pokoj, ak to bude dobrý argument.

PREČO by mal byť hráč so 100 bodmi a totálne neschopný byť skoršie na vyššom poste (aj keby akademik pokročilý, to je už šumafuk), ako hráč s 20 bodmi, ktorý nereportuje každú hovadinu a nereportuje pomaly už aj adminov, ale zato sa snaží, pomáha hráčom?

Kto nevie - Na vyšší post sa dostaneš LEN a LEN keď budeš mať presne 100 bodov, potom si musíš podať žiadosť na vyššieho akademika a potom robíš skúšky. A toto privilégium máš len keď budeš huntiť body. Niekto ich má nazbierané za mesiac, niekto 6 mesiacov sa snaží pomáhať hráčom a trvá mu to pre túto vec dlhšie. A čírou náhodou by bol práve tento akademik kvalitnejší, ako ten, čo nahrabal body za mesiac a poštval si server proti sebe.

Není to jeho povinost, nevím kde jsi na to přišel, ale tak ti to možná od té doby připomenu - jmenuje se to DOBROVOLNÉ NAHLAŠOVÁNÍ

Nepochopil si o čo mne tu ide, mne nejde o samotné zbieranie bodov, ale o to, že ak pomôžem hráčovi, tak to nijak obodované nie je, musím si to nahrať. Aj keby ma vidí správca akadémie, musím si to do pekla nahrať, inak žiadne body. O to mi ide, že tu je takýto systém, že body získaš len (no dobre, je tu ešte aktivita, posledná záchrana, za ktorú mám toľko bodov, že si s nimi nevytrem ani.. :D ) keď si niečo nahrávaš..

Inak celkovo čo tu vidím, tak jediné vaše argumenty sú - Ty ale nemusíš, nechaj to na nich, im to nevadí a chytanie za slovíčok, čo už je jedným z náznakov toho, že si trocha uvedomuješ, že v niečom tu mám pravdu.

Nechce sa mi to už moc riešiť, ja som tu iba navrhol, že lepší, síce nie moc praktický, ale rozhodne spravodlivejší systém je kontrolovanie akademikov.

Či je ťažké si nájsť hlstats akademika, pozrieť si jeho chat a aspoň priebežne si pozrieť ako sa správa na serveri? Ja keby som bol správcom akadémie, tak komunikujem s nimi veľmi a to v akadémii chýbalo od správcov akadémie. Skôr tam bolo ohováranie, ohováranie a hlavne.. ohováranie. Nič viac, o tomto celé je založená akadémia, o ohováraní, podkopávaní nôh a nahlasovaní vlastných kolegov - akademikov! Presne o tomto je akadémia.

Takže zhrnutie - dúfam, že aspoň toto otvorí oči niektorým, ale čo vidím, tak žiadny akademik si nezastane hráča, zastane si admina, to je prvá vec.

1. Do akademie ťa zoberú aj keď nevieš o GS nič - to je výhoda
2. cca 75% práce akademika je nahlasovanie hráčov (stačí si otvoriť PP sekciu, koľko tých reporotv je, v dobrovoľnom nahlasovaní zďaleka toľko nie je)
3. Komunikácia od administrátorov k akademikov (minimálne za mojich čias) nebola moc príjemná
4. Spôsob, akým komnuikovali niektorí PP kontrolóri bol povyšenecký, ja som niečo, ty si nič..
5. Urážky akademikov za nič - dal si jeden zlý report, ihneď si bol taký a onaký (dokonca aj v tejto veci si admin zastane admina, admin si jednoducho kolegu zastane, aj keby začne nadávať každému online hráčovi..)
6. Síce ťa tím akademikov privíta, pomôže ti, kľudne nahlásia tvoje chyby, ktoré si spravil správcom akadémie, len aby vyšli v dobrom svetle = podkopávanie nôh kolegom, minimálná tímová súdržnosť atď..
7. Ak reportneš hráča a dostane ban, tento skutok sa ti odmení 3x bodovo viacej ako za prilákanie hráča na server, pravidelné pomáhanie hráčom a nováčikom a upozorňovanie simonov na chyby. > > 3X !!!!
8. Rýchlejšie na post sa dostanú tvoji kolegovia, ktorí nahlasovali hráčov, ako keby si ty mal nahlásiť hráča len výnimočne a závažnú vec, nie každú blbosť, zato ty si bol vždy nápomocný nováčikom, mal si milý prístup k hráčom, správal si sa k nim jak k svojim deťom, pomohol si správcom a adminom s nejakou vecou. = JE TO ČISTO LEN O ČÍSLACH A O BODOCH.
9. Ak odídeš z akadémie, bude na teba pozerané inak.
10. Ohováranie, ohováranie, ohováranie a ohováranie, samé ohováranie (ano, žalovali mi členovia AT a hovorili mi jak hnusne sa hovorí o niekom.. :) )
11. Z postu akademika vidíš veci trocha inak, aroganciu niektorých administrátorov k hráčom vnímaš horšie a je ti ľúto hráčov, ale ty nič nezmôžeš a bojíš sa, že sa zmeníš na takého istého admina
(napríklad keď nejaké malé decko nevie simona, admin ho totálne odkopne, neslušne a arogantne ho vyhodí z postu simona bez AKEJKOLVEK POMOCI, žiadne také že ak potrebuješ pomoc napíš, proste mu dá move alebo ban a ešte aj arogantnú poznámku. A vedeniu je to úplne jedno.. ach

Tešilo ma,
s pozdravom Tomášek.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

od Rumcajz » 05 dub 2021, 13:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Amby » 05 dub 2021, 14:30 VIP

Ohováranie, ohováranie, ohováranie a ohováranie, samé ohováranie

:lol: :lol: :lol:
Ty prostě jinej argument asi nemáš, tak to pořád jenom opakuješ.. Pokud jsi si to nečetl, tak už jsem se ti tak dvě zprávy zpět za to omlouval, stalo se to jednou a od té doby už nikdy - ty to vytahuješ jak kdyby se to dělo každý den a pořád.. Prostě nobrain, nevím jakou jinou omluvu ode mne chceš za jeden moment slyšet.

Pak si ještě dovolím se vyjádřit k tomu, že akademik, co má 20b nikdy vyšší post nedostane - pošlu ti odkaz na topic z 1.6 sekce, který platí i u nás; pokud o tom nic nevíš, tak to nezhazuj, protože to tak nefunguje, jak si myslíš. informacia-pre-akademikov-t183037.html

A teď už tohle je definitivně poslední zpráva v této diskuzi ode mne. Nemá smysl s tebou argumentovat, protože tvůj jediný argument je, že tě tu všichni a všecko "ohovára".. Kdyby jsi dokázal najít něco, co je aktuální a ne něco, co se stalo jednou, tak pak možná má smysl s tím něco dělat, ale takhle určitě ne.

S bohem této diskuzi; pokud něco ještě chceš vědět, nebo máš zájem argumentovat s reálnými problémy, tak mi napiš PM.
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Příspěvekod Decoyyy » 05 dub 2021, 14:51 VIP

Jenom podotknu, že testy jsou tak udělaný, aby je zvládl ten, kdo umí pravidla a zná situace, to že nějaký akademik
,,speedrunuje " akademii, tak ty testy nejspíš nedá.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy
CS:GO Admin

Příspěvekod Khediss » 05 dub 2021, 15:05

Zjistil jsem, čím trpí Tomášek nebo čím Tomášek je. . [real věc]
https://vm.tiktok.com/ZMePEDLGS/
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss
CS:GO Admin-akademik

Příspěvekod Bezda » 06 dub 2021, 07:45 VIP

Nějaký admin řekl o akademikovi, že je píča a Tomášek nám z toho tady napsal hotový scénář na krimi seriál na netflixu :lol: :lol:

e.jarypo: :lol: :lol: :lol:
Bezda
Drbna
Drbna

Příspěvekod Go0der » 06 dub 2021, 14:33 VIP

Bezda píše:Nějaký admin řekl o akademikovi, že je píča a Tomášek nám z toho tady napsal hotový scénář na krimi seriál na netflixu :lol: :lol:

Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AwpOnly » 06 dub 2021, 16:06 VIP

Tomasek159 píše:
4. Spôsob, akým komnuikovali niektorí PP kontrolóri bol povyšenecký, ja som niečo, ty si nič..[/color]

viac-menej suhlasim.

5. Urážky akademikov za nič - dal si jeden zlý report, ihneď si bol taký a onaký (dokonca aj v tejto veci si admin zastane admina, admin si jednoducho kolegu zastane, aj keby začne nadávať každému online hráčovi...)

Neviem ako za tychto cias, ale za mojich cias v akademii ak si nahlasil zly report tak ti bolo vysvetlene na TSku s PP adminom co je zle/co si spravil zle ty.

Tomasek159 píše:
(napríklad keď nejaké malé decko nevie simona, admin ho totálne odkopne, neslušne a arogantne ho vyhodí z postu simona bez AKEJKOLVEK POMOCI, žiadne také že ak potrebuješ pomoc napíš, proste mu dá move alebo ban a ešte aj arogantnú poznámku. A vedeniu je to úplne jedno.. ach

Ak admina daju 14 rocnemu decku nemozes cakat zazrak, ze mu situaciu niekto vysvetli a hrac dostane move...
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Tomasek159 » 06 dub 2021, 18:36

Bezda píše:Nějaký admin řekl o akademikovi, že je píča a Tomášek nám z toho tady napsal hotový scénář na krimi seriál na netflixu :lol: :lol:

e.jarypo: :lol: :lol: :lol:

Ani nie, o mne tam hovorili iné veci a to som bol akademik.

Ak niekto chce vedieť o čo ide, tak tu:
Na serveri sa udiala taká vec, že partia trollerov ničila na serveri hru x hráčom, ktorí potom poodchádzali. Porušili niekoľko pravidiel, bol som akademik a jarypo im nedal ani len upozornenie. Potom vraj padla nejaká dohoda a trest im dali, pretože samozrejme, jarypo nekonal správne. Jarypo mi to chcel vysvetliť, ale po mojom príspevku, kde som napísal čo si o tom, že nedali im trest, myslím, sa mi s ním rozprávať nechcelo, bolo mi to jednoducho nepríjemné. Potom v akademik roomke bol s Ambym a jedným akademikom a povedal, že to nemám v hlave poriadku.

Ak by niekto chcel napísať uštipačnú vec na mňa, že to nemám v hlave poriadku naozaj, vtedy som nemal žiadne výkyvy správania a choval som sa úplne v poriadku, nemal dôvod mi toto povedať.

Lenže ono je to jednoducho bežné, že PP kontrolóri ohovaraju akademikov. A hlavne tých, ktorí dajú nevydarený report, ako pekne o nich rozprávajú, ak to číta nejaký akademik, tak veľa šťastia mu prajem, koľkokrát jeho meno padlo v konverzácii a ešte aj v zlom. A potom keď ťa povýšia na admina tak veľkí kamaráti s tebou budú ako ťa stále podporovali a mali ťa radi. Faloš, fuj, hnus. Chce sa mi vracať.

Příspěvek od Khediss » 05 dub 2021, 15:05

Zjistil jsem, čím trpí Tomášek nebo čím Tomášek je. . [real věc]
https://vm.tiktok.com/ZMePEDLGS/

Neboj, nezabudnem pri ďalšej žiadosti v AT, ak budem môcť, poslať tento príspevok ako sa správa jeden akademik k hráčom. Tie urážky v súkromných správach a tak ďalej.. :)

AwpOnly (jeden jediný normálny komentár, ktorým sa nepotrebuje zastať adminov):
Neviem ako za tychto cias, ale za mojich cias v akademii ak si nahlasil zly report tak ti bolo vysvetlene na TSku s PP adminom co je zle/co si spravil zle ty.

Áno, to je samozrejmosť, že mi to vysvetlí PP kontrolór, ale akonáhle som nemal záujem, tak padla na mňa urážka od jarypa.

A ešte si tutok ten admin upraví komentár hráča a vysmeje sa :))) To je prístup jedného admina, fakt, nech melem aké chcem blbosti, moc pekný prístup to nie je.

A spôsob, akým komunikujem je len výsledok vašej prvej reakcie na môj scela úprimný komentár. ;)
Či čo som napísal zle? Že sa v akadémii ohovárajú ostatní akademici? Že PP kontrolóri berú akademikov ako nejakých otrokov? Že vedenie to totálne nerieši (Toto si trúfam napísať, pretože je to pravda, vedenie buď nemá čas na nich alebo to nechce riešiť, inak to musí vidieť, ako sa admini chovajú k hráčom a hlavne k akademikom. ) ===== A akademici ani nepípnu, pretože nemôžu. Napíšu niečo a amen tma, ak by mohli, tak vás v lyžičke vody utopia, že čo si si ty dovolil napísať úprimný názor na systém počas toho, jak si akademik. Tu také proste niečo nefunguje. Nechce sa mi to moc už riešiť a na Ambyho komentár sa vyjadrím potom než to dopíšem.
Tomasek159

Příspěvekod Tomasek159 » 06 dub 2021, 18:46

AmbY píše:
Ohováranie, ohováranie, ohováranie a ohováranie, samé ohováranie

Ty prostě jinej argument asi nemáš, tak to pořád jenom opakuješ.. Pokud jsi si to nečetl, tak už jsem se ti tak dvě zprávy zpět za to omlouval, stalo se to jednou a od té doby už nikdy - ty to vytahuješ jak kdyby se to dělo každý den a pořád.. Prostě nobrain, nevím jakou jinou omluvu ode mne chceš za jeden moment slyšet.

Pak si ještě dovolím se vyjádřit k tomu, že akademik, co má 20b nikdy vyšší post nedostane - pošlu ti odkaz na topic z 1.6 sekce, který platí i u nás; pokud o tom nic nevíš, tak to nezhazuj, protože to tak nefunguje, jak si myslíš. informacia-pre-akademikov-t183037.html

A teď už tohle je definitivně poslední zpráva v této diskuzi ode mne. Nemá smysl s tebou argumentovat, protože tvůj jediný argument je, že tě tu všichni a všecko "ohovára".. Kdyby jsi dokázal najít něco, co je aktuální a ne něco, co se stalo jednou, tak pak možná má smysl s tím něco dělat, ale takhle určitě ne.

S bohem této diskuzi; pokud něco ještě chceš vědět, nebo máš zájem argumentovat s reálnými problémy, tak mi napiš PM.

-------

stalo se to jednou a od té doby už nikdy - ty to vytahuješ jak kdyby se to dělo každý den a pořád.. Prostě nobrain, nevím jakou jinou omluvu ode mne chceš za jeden moment slyšet

Amby, ja proti tebe aktuálne naozaj nič nemám, v minulých príspevkoch som písal na teba arogantne a nahnevane, ale to len preto, lebo si znovu zastávaš svoju kinder mafiu a hráča nie.

Prečo to stále opakujem? Mne nejde o teba, ty si sa ospravedlnil, mne ide o toho arogantného admina, ktorý to robí STÁLE, hento bol len príklad, ja mám taký pocit, že akademici sa ohovárajú stále, keď sa to stalo raz, stane sa to druhýkrát a bude sa to diať stále. A možno sa to tak nezdá, ale to čo ste vtedy spravili bolo tak závažné, že to sa nemá len tak ututlať, že nič sa nestalo. Ak by ste povedali obidvaja, že dobre, toto inak nerobíme, to sa nepatrí, ušlo nám to, povedali sme to z hnevu, lebo sme mali zlý deň.

Ale keď som bol ani neviem kto tam už bol, buď Atilos alebo Altair alebo ja neviem fakt, bez hanby ohovárali akademika jakarte, ktorý odišiel chudák, lebo ak sa o tom dozvedel, tak ho možno aj šľak trafil. (Minule som písal že akademik na B, mýlil som sa, bol to jakarte, ktorého ohovárali).
A dokonca tuším ohovárali aj Matesza za zlý report. Fuj.

Ale veď vaša vec, keď si to nechce vedenie riešiť, pre mňa za mňa si tam robte čo chcete, ale ako sa hovorí a to kto raz spraví, tak sa to na neho prilepí - Do očí brat, za chrbtom had a to jeden rad za radom, kto niekoho ohovoril, za jeho chrbtom o ňom nepekne rozprával, môže sa hanbiť, pochybujem, že hento bola prvá situácia, spomenul som 3 akademikov a to len za 3 dni čo som tam bol, boh vie koľkokrát sa toto už stalo.

(Snáď som si nezmýlil žiadneho admina a ak áno, tak pardon, ale myslím, že si pamätám správne.)
Tomasek159

Příspěvekod AltairGS » 06 dub 2021, 18:59 VIP

Tomasek159 píše:Ale keď som bol ani neviem kto tam už bol, buď Atilos alebo Altair alebo ja neviem fakt, bez hanby ohovárali akademika jakarte, ktorý odišiel chudák, lebo ak sa o tom dozvedel, tak ho možno aj šľak trafil. (Minule som písal že akademik na B, mýlil som sa, bol to jakarte, ktorého ohovárali).

https://www.youtube.com/watch?v=pIwmpvDxZx4
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Evangelista » 06 dub 2021, 19:02 VIP

Tomášku nepiš prosím příspěvky na fórku jako bibli. Kdo to má číst? Zkus do toho dát nějaký humor, zápletku, prostě aby to nějak zaujalo, takhle se ti na to každý vyprdne.

Díky :)
Evangelista

Příspěvekod Go0der » 06 dub 2021, 21:17 VIP

Evangelista píše:Tomášku nepiš prosím příspěvky na fórku jako bibli. Kdo to má číst? Zkus do toho dát nějaký humor, zápletku, prostě aby to nějak zaujalo, takhle se ti na to každý vyprdne.

Přesně tak. :lol: Vidim Tvoju zprávu a mám chuť ti pustit slam "TAK JSEŠ UPLNEJ *****?"
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tomasek159 » 08 dub 2021, 09:58

Gooderyno píše:
Evangelista píše:Tomášku nepiš prosím příspěvky na fórku jako bibli. Kdo to má číst? Zkus do toho dát nějaký humor, zápletku, prostě aby to nějak zaujalo, takhle se ti na to každý vyprdne.

Přesně tak. :lol: Vidim Tvoju zprávu a mám chuť ti pustit slam "TAK JSEŠ UPLNEJ *****?"

Jaj, šak niet nato mi najprv vypisovať blbosti a potom sa pretvarovať, vtierať sa ti ide.. Inak ty si túto debatu začal prvý, keby si nebol vygumovaný pubertiak, tak pochopíš, že keď začneš debatu, tak sa tu nezačne písať dvoma vetami, nauč sa čo znamená debata. Možno ťa nenaučili doma komunikovať, viz. tvoje vyjadrovacie schopnosti. :))

AltairGS píše:
Tomasek159 píše:Ale keď som bol ani neviem kto tam už bol, buď Atilos alebo Altair alebo ja neviem fakt, bez hanby ohovárali akademika jakarte, ktorý odišiel chudák, lebo ak sa o tom dozvedel, tak ho možno aj šľak trafil. (Minule som písal že akademik na B, mýlil som sa, bol to jakarte, ktorého ohovárali).

https://www.youtube.com/watch?v=pIwmpvDxZx4

Krásny si admin, zas ako vidím, vedeniu je úplne jedno, že admin tu dáva takéto videá :D :D

Díky :)

To sa nedá, keď mi tu niekto dá x argumentov, tak sa ku každému musím vyjadriť. A samozrejme, nikoho to nebaví, keď som trafil klinec po hlavičke, veď ja som tu spomenul jasné chyby systému, čo je každému jasné. Aj tak to nikto nenapraví ako vidím. Hlavne nech majú z toho peniaze.. Ach
Tomasek159

Příspěvekod Go0der » 08 dub 2021, 10:29 VIP

Tomasek159 píše:
Gooderyno píše:

Jaj, šak niet nato mi najprv vypisovať blbosti a potom sa pretvarovať, vtierať sa ti ide.. Inak ty si túto debatu začal prvý, keby si nebol vygumovaný pubertiak, tak pochopíš, že keď začneš debatu, tak sa tu nezačne písať dvoma vetami, nauč sa čo znamená debata. Možno ťa nenaučili doma komunikovať, viz. tvoje vyjadrovacie schopnosti. :))

Evangelista ti tím chtěl říct to, že když už něco napíšeš tak je to zbytečně dlouhé a nikomu se to číst nechce. Lepší je to napsat krátce a ať se to hezky čte.
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Khediss » 08 dub 2021, 12:18

Neboj, nezabudnem pri ďalšej žiadosti v AT, ak budem môcť, poslať tento príspevok ako sa správa jeden akademik k hráčom. Tie urážky v súkromných správach a tak ďalej.. :)

V pohodě :D .

Klidně to tu pošlu sám :D pořád vyhrožuješ důkazama a přitom neřekneš co si tam psal ty ;) Tady pro všechny posílám všechny zprávy z naší konverzace. Kdyžtak bych potřeboval najít ty urážky.

KONVERZACE: https://ctrlv.cz/M6J9
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata