Re: Zombie Servers Update
Eraclik píše:Ahojte. Asi po 2 rokoch som sa vrátil na ZM NIGHT 1, a som milo prekvapený update-om. Vyvážili ste hru, dá sa hrať aj s normálnym ZM proti termom a hanibalom (frost zm, zamrazis a je dead) treba to len vediet trochu hrať. Ale čo ma nepríjemne prekvapilo, je návštevnosť servera. Som tu na 2 hoďky denne, a skoro vždy sa stretnem s návštevnosťou 10-12 ľudí, a na iných serveroch je 32 (zm servery). Neviete čim to môže byť? Prečo sa stal tak obľúbený ZM NIGHT 1 menej obľúbený ako ostatné servery?
Dwandy a Julles, este mam navrh. Ako je obmedzenie AWP na publicoch , mohlo by sa spravit obmedzenie SG a termov/hanibalov na zm serveroch. Ak to funguje, tak prepacne, nehram tu dlho po update , ale niekedy sa to neda hrat ked ma kazdy hrac SG
Robnor
Zombie night byl plný, pak měl asi 14 dní problém k vůli útokům z ruskej federacije, tedka je to už cca týden OK a návštěvnost se "vzpamatovává" a hlavně ted celkově je všude méně hráčů k vůli počasí a prázdninám. Snad bude líp

co se týká omezení, pak už by nejspíš zombie vyhrávali pokaždé, takže těžko říct. Ono už takhle, kdyby si každý zm bral např frosta tak term ani han nemaj nikdy šanci a může jich bejt třeba 10
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahoj, na serveru je závažný bug. Pokud si za humana koupím nesmrtelnost tak ho mám napořád. Přitom nesmrtelnost je omezená na několik sekund. A při koupení nesmrtelnosti uprostřed obrazovky není napsáno kolik sekund zbývá nesmrtelnosti. Byl bych rád, kdyby se tento bug co nejrychleji odstranil.

-
stargate - Drbna
stargate píše:Ahoj, na serveru je závažný bug. Pokud si za humana koupím nesmrtelnost tak ho mám napořád. Přitom nesmrtelnost je omezená na několik sekund. A při koupení nesmrtelnosti uprostřed obrazovky není napsáno kolik sekund zbývá nesmrtelnosti. Byl bych rád, kdyby se tento bug co nejrychleji odstranil.
zombie mini 1 ? tam jsem to už opravil
-
Ešte k hanibalovi a terminatorovi-nedalo by sa to obmedziť aby každý hráč mohol ho mať napr. len 2 alebo maximálne 3krát? nieje sranda behať po servery kde je dokopy 20 evipok a polovica ztoho ma SG a terminatora,bz a kto vie čo ešte :/A do shopu by sa mohla pridať vesta alebo hp plus ako to ma zm, čo ja viem napr. 50-150hp-25-100bodov? Popremýšľajte... 

-
Bulbasaur - Zkušený
Bulbasaur píše:A do shopu by sa mohla pridať vesta alebo hp plus ako to ma zm, čo ja viem napr. 50-150hp-25-100bodov? Popremýšľajte...
Když potřebuješ více armoru a nebo HP tak si zvol Strong humana od lvl 200, který ti přidá +40% obojího.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
co se týká omezení, pak už by nejspíš zombie vyhrávali pokaždé, takže těžko říct. Ono už takhle, kdyby si každý zm bral např frosta tak term ani han nemaj nikdy šanci a může jich bejt třeba 10
Ja som mal na mysli hlavne tú SG, myslím že by to napomohlo nákaze. Aj ostatné zbrane niesu zlé, ale keď je na serveri 20 SG tak proste tú nákazu bez kupovania predmetov neurobíš. Keď máš v jednom campe 3-4 SG.
Ďakujem za odpoveď Dwandy.
Ja som mal na mysli hlavne tú SG, myslím že by to napomohlo nákaze. Aj ostatné zbrane niesu zlé, ale keď je na serveri 20 SG tak proste tú nákazu bez kupovania predmetov neurobíš. Keď máš v jednom campe 3-4 SG.
Ďakujem za odpoveď Dwandy.
-
Eraclik - Kolemjdoucí
Ja by som bol preto aby sa proste zriadilo to čo bývalo to je že pri väčšom počte terminatorov a hanibavol zrodil jeden nemesis lebo fakt sa to nedá hrať ani sa zo spawnu nepohnete.
CTF admin,GG admin
GG CUP 1 miesto
GG CUP 1 miesto
-
MONSTERkill - Zkušený
MONSTERkill píše:Ja by som bol preto aby sa proste zriadilo to čo bývalo to je že pri väčšom počte terminatorov a hanibavol zrodil jeden nemesis lebo fakt sa to nedá hrať ani sa zo spawnu nepohnete.
toto bych tu nechal ale to musi bejt vic jak 4termove takze bych dal 3term 1 nemesis 3term 1han. 2nemesisove
a jeste chci se zeptat Dwandyho je tam mod Plague jak se nekazi ale zabiji rovnou? a rovnou jestli je tam swarm mode?
-
munco - Zkušený
Luther píše:Když potřebuješ více armoru a nebo HP tak si zvol Strong humana od lvl 200, který ti přidá +40% obojího.Navíc je to zdarma (nestojí to ani bod).
Lenže človek bez evip ktory nema sg hannibala a podobne ťažko da tych 200 lvl keď nema terminatora alebo hannibala...
-
Bulbasaur - Zkušený
Bulbasaur píše:Luther píše:Když potřebuješ více armoru a nebo HP tak si zvol Strong humana od lvl 200, který ti přidá +40% obojího.Navíc je to zdarma (nestojí to ani bod).
Lenže človek bez evip ktory nema sg hannibala a podobne ťažko da tych 200 lvl keď nema terminatora alebo hannibala...
Ne? Tak jakto, že já mám za týden hraní na Bloodu #1 lvl 206 a nemám tam ani VIP + tam hraju jen pár hodinek denně? Pokud to člověk umí tak nepotřebuje ani terma ani hanibala.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Par hodiniek denne
to je koľko? .. a nie každy je skilla, ja osobne hrajem od update tiež len pár dni a mám niečo cez 20 lvl...ale to je každeho osobny názor no ..

-
Bulbasaur - Zkušený
Luther píše:Bulbasaur píše:Luther píše:Když potřebuješ více armoru a nebo HP tak si zvol Strong humana od lvl 200, který ti přidá +40% obojího.Navíc je to zdarma (nestojí to ani bod).
Ne? Tak jakto, že já mám za týden hraní na Bloodu #1 lvl 206 a nemám tam ani VIP + tam hraju jen pár hodinek denně? Pokud to člověk umí tak nepotřebuje ani terma ani hanibala.Screen jako důkaz: http://i.nahraj.to/f/reR.jpg + na PS Bloodu když si mě najdeš (nick Luther) uvidíš, kolik tam hodin denně od updatu hraju.
Není problém mít do 2 měsíců lvl 700 jako non-VIP.
přesně o toto nám šlo, aby si člověk zahrál i bez VIP, díky, že jsi živým důkazem toho, že to lze bez problémů

-
Nečítal som všetky strany, ale zaujímalo by ma či sa niečo chystá na Zombie Evolution ? Všetky servery sú vylepšované ale na Zombie Evolution to zaostáva.
-
kilo - Amatér
kilo píše:Nečítal som všetky strany, ale zaujímalo by ma či sa niečo chystá na Zombie Evolution ? Všetky servery sú vylepšované ale na Zombie Evolution to zaostáva.
No my to necháváme schválně tak ,jak to je, protože je pořád spousta lidí, kteří na naše updaty nadávají a chtějí "to staré" a tak si můžou jít na EVO, kde je i ten zabugovanej terminátor, který je tolik oblíbený

-