Re: Zombie Servers Update
Luther píše:Dwandy píše:Luther píše:Ale stejně je ta POWER DAMAGE zabugovaná. Třeba dnes jsem byl LH (last human) a měl PD (power damage) a sotva jsem dal pár killů hned zase zmizela a objevila se opět až po pár sekundách.A to jsem furt byl v pohybu.
![]()
není zabugovaná ... funguje přesně, jen nesmíš ani na sekundu snížit rychlost k nějaké hranici, pak zase trvá až 2 sec než to naskočí
To abych držel jen W a ignoroval klávesu A i D a nedej bože S na změnu směru.Ale OK aspoň jsem zas chytřejší ohledně andrenalinu.
je to dělané tak aby jsi jen držel šipku dopředu a myší určoval směr, tehdy máš ten power damage

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ja by som ešte prehodnotil hanibala. Ten by ostavať mohol keďže ma len motorovku a mac10.
A pre hanibala si zarobit 200 b nemusi byt prave lahke som zistl hlavne ked na spawne masakruje 6 termov... preberaju kill s bz, sg atdba hanibal sa musi tackat za zm aby si ich killnul a najlepsie je ze si hanibal niekoho načne ostava mu 1rana s motorovkou a term si ho tam potom zdialky dorazi. Nwm hanibal mi pride pri viacerych hráčoch skôr ako nevyhoda. :/ môj názor. Termo nech mizne (kedze s vybavou sa to zaraba rychlo) a Hanibal nech ostava (možno by sa tym aj ich počet zvýšil
l
A pre hanibala si zarobit 200 b nemusi byt prave lahke som zistl hlavne ked na spawne masakruje 6 termov... preberaju kill s bz, sg atdba hanibal sa musi tackat za zm aby si ich killnul a najlepsie je ze si hanibal niekoho načne ostava mu 1rana s motorovkou a term si ho tam potom zdialky dorazi. Nwm hanibal mi pride pri viacerych hráčoch skôr ako nevyhoda. :/ môj názor. Termo nech mizne (kedze s vybavou sa to zaraba rychlo) a Hanibal nech ostava (možno by sa tym aj ich počet zvýšil

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
Neviete mi niekto povedat či bude update aj na zombie darkness a ak ako tak kedi?,pretože mi to pripada že darkness ignorujete žiadne nove mapi ,žiadne nove zbrane ake su na inych serveroch.
- slovakia
- Kolemjdoucí
slovakia píše:Neviete mi niekto povedat či bude update aj na zombie darkness a ak ako tak kedi?,pretože mi to pripada že darkness ignorujete žiadne nove mapi ,žiadne nove zbrane ake su na inych serveroch.
Myslim ze to tu uz bylo psane...
Evolution a Darkness nebudou updatovany, aspon zatim...
Kvuli tomu ze lidi si stezovali na updaty a chteli / chtej zabugovane veci jako na Darkness/Evolution (Nesmrtelny term, bugle lecko atd... atd... atd...)

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
No tak to je na ko........ Na darknesu je denne maximum 10 hračov, a stale to je otom istom za tie 4 roky čo tam hram sa okrem skinov zbrani ktore ktomu vyzeraju otrasne a 2 novich map nič nezmenilo.Ak to takto bude pokračovat dalej budete mat server plny botov.A ked si porovnam Blood2 tak sa ani nečudujem prečo tam hra viac ludi ked maju na vyber viac zbrani a aj zombie.
- slovakia
- Kolemjdoucí
slovakia píše:No tak to je na ko........ Na darknesu je denne maximum 10 hračov, a stale to je otom istom za tie 4 roky čo tam hram sa okrem skinov zbrani ktore ktomu vyzeraju otrasne a 2 novich map nič nezmenilo.Ak to takto bude pokračovat dalej budete mat server plny botov.A ked si porovnam Blood2 tak sa ani nečudujem prečo tam hra viac ludi ked maju na vyber viac zbrani a aj zombie.
Zombie jsou myslim ze stejne, jak na evo/darkness tak na tech ostatnich.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:Zombie jsou myslim ze stejne, jak na evo/darkness tak na tech ostatnich.
Nepravda. Starý mod oproti novému už skutočne umiera. Napr také EVO už viackrát som videl že je tam počas PRIMETIME len okolo 10 hráčov. DARKNESS je na tom podobne. Mal som tam prava a chodieval si tam zahrať vždy keď bola zm_cpl_mill_kamp tak tam bolo 8+ hračov ale akonahle sa už predlžovať mapu nedalo tak počet hračov klesol skor na 5 a menej. :/ škoda že tieto 2 servere takto chátrajú keďže si ešte živo pamätám ked som si kupoval svoje prvé VIP a bolo to na EVO pred par rokmi.

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
Přesně. Tyto 2 zombie servery to mají s návštěvností velmi špatné. Tolikrát nevím, jestli tam hrají boti nebo opravdoví hráči. A hraje se tam jenom cpl mill kamp a neustále se prodlužuje
To samé platí o avatarech. Návštěvnost tam také není nejlepší.

-
stargate - Drbna
Pak mi vysvětlete, proč všichni brečí když děláme updaty? Uděláme update, hráči nadávaj. Necháme schválně některé servery se starým modem, hráči nadávaj ... Tak co vlastně chcete? 

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
stargate píše:Přesně. Tyto 2 zombie servery to mají s návštěvností velmi špatné. Tolikrát nevím, jestli tam hrají boti nebo opravdoví hráči. A hraje se tam jenom cpl mill kamp a neustále se prodlužujeTo samé platí o avatarech. Návštěvnost tam také není nejlepší.
Presne na darknesu sa hraje bud mill kemp alebo army lebo na tichto 2 mapach su boti, vela hračov by uvitalo update ako tomu je na inych zm serverov, ved v poslednych 2 mesiacov nebolo ani Plague ani nemesis , je to naozaj škoda že darknes aj evolution takto dopadli

- slovakia
- Kolemjdoucí
Dwandy. Ber to tak že vždy plačú. Sú proste zvyknutý. Ale o týždeň im už je môd dobrý. A myslím žeby plakali aj kebuže teraz vratiš mod na ten predošly 

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
A tí čo plačú pri updatoch sa určite opieraju aj o fakt že evo sa neupdatuje tak prečo by mal byt icj oblubeny server updatovany ked im mod vyhovuje. Určite to beru aj tako.

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
Dwandy nerieš to..Som tu dokopy cca 3 roky a pri každom update boli hráči takýto ..
-
Jexy - Amatér
Ja nejsem ten, ktery jenom place pri updatu. Navic nejsem decko. Libi se mi kazdy update. Jenom se mi nelibi mala navstevnost evolution a darkness. Jinak na evo hraju a bavi me to tam.

-
stargate - Drbna
Tak dnes som sa pital hračov na darknesu či by chceli ten zombie update a vätšina ho chce, podla mna by sa zvišil počet hračov na darknesu a aj Evolution.Tak by bolo super kebi ste ho dali na darknes aj Evolution
, a pridali zopar zbrani ake su na Blood 2 lebo ten kalach čo je na darknesu vyzera hnusne 

- slovakia
- Kolemjdoucí