Re: Zombie Servers Update
Pokud se ti nelíbí skiny zbraní na zombie serverch, tak si nějaké skiny stáhni z netu a stažený skin nahraď tím starým, který se ti nelíbí.
Myslím si, že na této stránce určitě najdeš skvěle vypadající skin
http://cs.gamebanana.com/skins
Myslím si, že na této stránce určitě najdeš skvěle vypadající skin

-
stargate - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nelíbí se mi jedna věc. Je sice hezké, že nejde mít SG spolu s DC ale proč není zakázaná i kombinace DC + M79? Když je pak terminátor v kempě a jde na něj klidně i celý server, není možné ho dostat (teda skoro, hodně záleží jak to s tím umí). Všechny zmasakruje DC a ostatní odhodí zpátky na začátek kempy M79 a pořád dokola. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Jop, to by se podle me melo taky zakazat uz jen aby to bylo ferove
Jinak, kdyz je update, tak vsichni chtej zabugovane termy / hani atd.. a ted tu kazdy breci ze chce update na evo/darkness na zabugovane servery... To je co ??
Je pravda ze mi na CH#1 lidi furt brecej ze ten update je na h**** , ale pritom je furt plno.

Jinak, kdyz je update, tak vsichni chtej zabugovane termy / hani atd.. a ted tu kazdy breci ze chce update na evo/darkness na zabugovane servery... To je co ??

Je pravda ze mi na CH#1 lidi furt brecej ze ten update je na h**** , ale pritom je furt plno.

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
kironet píše:Jop, to by se podle me melo taky zakazat uz jen aby to bylo ferove![]()
Jinak, kdyz je update, tak vsichni chtej zabugovane termy / hani atd.. a ted tu kazdy breci ze chce update na evo/darkness na zabugovane servery... To je co ??![]()
brečí jen proto, že je to zase o něco těžší a nejsou tak snadno nepřemožitelní, jinej důvod to nemá ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
kironet píše:Jop, to by se podle me melo taky zakazat uz jen aby to bylo ferove![]()
Jinak, kdyz je update, tak vsichni chtej zabugovane termy / hani atd.. a ted tu kazdy breci ze chce update na evo/darkness na zabugovane servery... To je co ??![]()
Na tich serveroch kde bol update je stale plno, a darknes a evolution tak tam sa hraje na 2 mapach mil kemp a army . A tiež ten update nechapem dali ste ho na serveri na ktorich to najmenej laguje a pritom darknes a evolution su najnaročnejšie serveri. A nech sa niekedi pride pozriet niaky admin na darknes ako to tam vyzera max 4 hrači a boti

- slovakia
- Kolemjdoucí
Takto udate je Skvely ale treba porozmyslat o update aj na evo a darkness. Myslim ze by sa im navstevnist zvysila keby tam bol aspon o 2generacienstarsi update od tohto tu. (Jeho tí nariekajúci chú) 

-
DaRkKiLlErUs - Amatér
Ale mohli by jste alespon vrátit kombinaci SG a M79
-
Pitras - Kolemjdoucí
Pitras píše:Ale mohli by jste alespon vrátit kombinaci SG a M79
Aby jste byli zas neporazitelni?

-
kironet - Zkušený
Koho zajimá aktuální lvl, respektive maximální, tak ten je nyní 3100 (Rekord pochází opět ze serveru Chronic #1).
Jinak pro ty co nemají rádi VIP a EVIP mám dobrou zprávu. Na Blood #1 jsou mezi poraženými, protože non-VIP je porazil a dostal se do /top15.
--> http://www.gamesites.cz/zabava/showImage/5590 S tím platí i to, že maximální lvl pro non-VIP je 390 - zatím.

-
Luther - Spamerův sluha
-
DaRkKiLlErUs - Amatér
DaRkKiLlErUs píše:Luth peknelen pomalšie lebo tu budeme mat atomovku za tyzdeň a pol
DDDDD
To nehrozí. Od té doby co upravili SG už to nejde tak rychle a i moje aktivita už není tak vysoká.

-
Luther - Spamerův sluha
Nevim jestli to berete podle realnosti jako ten padak ktery se pak opravil, ale za Big ZM se neda hrat...
Kdyz se skrci tak se skoro nehrejbe az se prestane hejbat uplne. Bylo by dobre s nim neco udelat, nikdo za nej uz nehraje.
Kdyz se skrci tak se skoro nehrejbe az se prestane hejbat uplne. Bylo by dobre s nim neco udelat, nikdo za nej uz nehraje.

-
kironet - Zkušený
kironet píše:Nevim jestli to berete podle realnosti jako ten padak ktery se pak opravil, ale za Big ZM se neda hrat...
Jn také jsem si toho všiml.

Jinak by se mohlo opravit i to, že když si za přesně 30 spiritů koupím Ultimate power, tak budu mít 0 spiritů a ne -1 spirit.

-
Luther - Spamerův sluha
-1?
ja mam vzdy -4 nebo -3 

-
kironet - Zkušený
EDIT 7.8.2013
Update serverů byl nahrán na Zombie Darkness