Re: Call of Duty servery - nápady!
RadeGast, doufám že aspoň ty už konečně s tím updatem něco uděláš
... Na CoD serverech už prestalo hrát hodně lidí.... Já bych hlavně zmenšil výhody VIP ... sám jsem evip, ale jako s prominutím, normální hráč nemá moc šancí mě zabít , když jsem cpt. Price treba 40 a on nejakej lvl 9... Nemá šanci.... Pokud to není sniper a netrefí se do hlavy....

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Ahoj chcel by som navrhnúť neviem či už to mate v pláne ale rusher ma dosť vysokú šancu na oslepenie chcel by som aby bolo o trošku nižšia lebo fakt sa to nedá keď da rusher 1 hit a bum 10 sekúnd flash.
Potom by som ďalej chcel aby na rusherovi bolo a tej Automatickej brokovnici 10 nábojov a nie 7 je niekedy dosť malo aby som zabil napr. Prica level 40+.
Ako ďalšie by som chcel že tie naboje na začiatku kola mám v Auto Broke 7 nábojov v Pumpe 8 a záložne náboje je ich tam 36 ale počítaju sa na obe brokovnice keď vystrieľam 8 nábojov z Pumpy tak mi ostane na Auto Broku iba 28 nábojov v zálohe.
V skratke dobre by to bolo ako je to u Cpt.Prica ktorý ma náboje osobitne na M4 a MP5.
Dúfam že som to nenapísal nejak zložito že tomu pochopíte z pozdravom TOMASGS.
Potom by som ďalej chcel aby na rusherovi bolo a tej Automatickej brokovnici 10 nábojov a nie 7 je niekedy dosť malo aby som zabil napr. Prica level 40+.
Ako ďalšie by som chcel že tie naboje na začiatku kola mám v Auto Broke 7 nábojov v Pumpe 8 a záložne náboje je ich tam 36 ale počítaju sa na obe brokovnice keď vystrieľam 8 nábojov z Pumpy tak mi ostane na Auto Broku iba 28 nábojov v zálohe.
V skratke dobre by to bolo ako je to u Cpt.Prica ktorý ma náboje osobitne na M4 a MP5.
Dobrý prospech v škole nikomu nezaručuje úspech v skutočnom živote. 

-
ThePotkan - Pokročilý
TomasGs píše:Ahoj chcel by som navrhnúť neviem či už to mate v pláne ale rusher ma dosť vysokú šancu na oslepenie chcel by som aby bolo o trošku nižšia lebo fakt sa to nedá keď da rusher 1 hit a bum 10 sekúnd flash.
automaticka brokarna je pumpa ..
m3 je ta brokovnice s 8-mi nabojema .. ujasni si pojmy a dojmy
1. s rusherem dam někdy 10 hitu a ten člověk mi říká, že flash pořád neměl

2. pumpa s 10-ti nabojema by byla moc OP, už takhle dobře miřená HS z pumpy zabije každýho
3. price ma naboje na mp5 a m4 jiné, protože ty zbraně maj jiný náboje xD .. tzn nejdou dát stejný, ale navýšení celkového počtu nábojů do brokovnic je určitě v plánu
-
blackgord - Amatér
ja bych se chtel zeptat proc se momentalne ted strasne moclaguje server + na serveru call of duty bych pridalnejake classy pridal bz ch napriklad marinaka s 50Hp 200 armuru knife kill na ranu pravym tlacidlam mysi ale bez guny ale minimalni vyditelnosti pro novip hrace s speedem vetsim o 10 procent ney ma normalni rusher (bey guny myslim tim i bez zakladni zbrane u ct i u t coy je Usp A Glog proste len knife nic vic) aby sme i mi NOVIP meli sanci porazit commando i treba knife
[E-VIP]:
JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3

JailBreak #9,
BaseBuilder #3,
Furien #8,
Cal of Duty #3
- cikula01
- Amatér
automaticka brokarna je pumpa ..
no ako, každý tomu hovorí inak, my sme tiež hovorili broke "ktorou obtahuješ" !pumpa!
Každá partia má iný názov, takže toto tu spomínaš úplnú blbosť
len tak pre zvedavosť
no ako, každý tomu hovorí inak, my sme tiež hovorili broke "ktorou obtahuješ" !pumpa!
Každá partia má iný názov, takže toto tu spomínaš úplnú blbosť

len tak pre zvedavosť

šošo: Všetko zlé je na niečo dobré
-
sosko - Pokročilý
Nevím jak se vám to povedlo xD ale ten server stojí za uplny hovno a uz se tam neda ani hrát xD
Nevím jak se vám to povedlo xD ale ten server stojí za uplny hovno a uz se tam neda ani hrát xD
-
blackgord - Amatér
No Zuzka nám tu zase nadává

[extraVIP]Avatar Battle #1
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
-
glencoco - Pokročilý
Napr ked mam niekedy pluk switch mam davat min demage 26 lenze som si vsimol ze protekcia toho hraca blokuje aj cast pluk switchu napr som mal full demage a dal som demage 27 alebo bez demagu som raz dal 22 prosim o opravu chyby
-
patrik11 - Amatér
blackgord- môžem sa opýtať čo sa s tebou stalo? predtým tu boli od teba rady na zlepšenie a teraz iba spamuješ 2 veci dookola---
No môj návrh : čo sa týka SWAT štít mal by blokovať menej itemov (alebo prepísať v /item z niektoré na všetky okrem...)
obmeziť mapy typu dust alebo aztec a dať tam keď tak upravené typu dust_2011 (ide mi o odstránenie clasický máp)
No môj návrh : čo sa týka SWAT štít mal by blokovať menej itemov (alebo prepísať v /item z niektoré na všetky okrem...)
obmeziť mapy typu dust alebo aztec a dať tam keď tak upravené typu dust_2011 (ide mi o odstránenie clasický máp)
Forever Alone
-
0sial - Amatér
Osial, tak si přečti z jakého data je založený topic, a před jakou dobou se řeklo že je update sepsaný 

[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Namyšlená?
tak ona tu vypíše všechno možné, všechny možné změny, bugy, chyby, vylepšení a nakonec z toho není nic? i když se porad rikalo jak to je sepsané? Mě by to taky dost sralo 

Dont RAGE, Play 4 fun
)

-
Pendathron - Kolemjdoucí
je mi jedno či tam pridáte nové classy alebo nie, chcem tam len mapu typu de_huntic ,de_sklad , de_dust4ever /tá sa hrávala/ a Ďalej takýchto máp, nie furt dookola dusty a aztec..
-
superidi - Amatér
Dopadlo by to jako minule - Mapy jsou v maplistu zbytečné stejně by se nehráli a všichni by furt votovali jenom dustky 
Akorát dust4ever by se chytil já si ho ještě pamatuji.

Akorát dust4ever by se chytil já si ho ještě pamatuji.
[CS Admin]
-
Twixxak - Zkušený
Stačilo by, aby bola dopoludnia možnosť votovat všetky mapy, nie len 4 rovnaké dokola
Pridal by som nové itemy - raketomet, sapperův batoh ... a treba by som zmenil míny, aby boli trochu vidieť a aby sa dali rozstrieľať
Pridal by som nové itemy - raketomet, sapperův batoh ... a treba by som zmenil míny, aby boli trochu vidieť a aby sa dali rozstrieľať
-
superidi - Amatér