Re: Pro lepší zítřky!!
Pokud se mohu vyjádřit, tak bych ráda řekla, že to že ,,Karma trestá!" je docela blbost. Ano, karma je potrestá, ale hráč si vždy najde cestu, jak ostatním zkazit hru. Ty lidi to baví a bohužel, pokračují a pokračují. Jim je ve finále jedno, jestli randomují, napadají hráče slovně, či cokoliv. Dokud nepřijde admin, mohou si dělat co chtějí. Většinou už adminy znají a jakmile se připojí, buď se ,,kaziči" odpojí, nebo dělají jakoby nic. V těchto případech ve většině případů nikdo nemá demo. Je velká škoda, že admini jsou v tomto tak nějak bezmocní, a že se bany za randomy zrušili. Na TTT jsou už ,,známé firmy", které si s randomy nedají pokoj a myslím, že kdyby za to dostali alespoň dvou denní trest, příště by si to mohli rozmyslet.
Ze strany hráče mi je líto adminů. Jejich ,,práce" je podle mě v některých ohledech docela psychicky náročná, a ještě náročnější, když je uráží, nebo se jim vysmívá většina serveru. A proč to lidi dělají? Protože jsou podle jejich slov admini neschopní a neřeší co mají. Naváží se do nich i přes snahu jim vysvětlit, že s některými lidmi opravdu nic dělat nemohou. Nebudu jmenovat konkrétní hráče, ale opravdu mě mrzí, že někteří to prostě nejsou schopni pochopit.
Neříkám, že jsem já nějaký svatý hráč, ale občas už je toho prostě moc. Chtěla bych poprosit vedení, aby se alespoň chvilkově zamysleli nad prací, kterou admini na serverech vykonávají. Také bych chtěla tak nějak poprosit, aby se opravdu alespoň trochu zpřísnily bany. Vážně mi vadí, že admini s tímto nemohou nic dělat. Všem by se nám lépe hrálo.
Snad je to srozumitelné. Také doufám, že se někdo z řad vyšších nad tímto alespoň zamyslí, a nevysměje se nám všem do obličeje. Děkuji.
Ze strany hráče mi je líto adminů. Jejich ,,práce" je podle mě v některých ohledech docela psychicky náročná, a ještě náročnější, když je uráží, nebo se jim vysmívá většina serveru. A proč to lidi dělají? Protože jsou podle jejich slov admini neschopní a neřeší co mají. Naváží se do nich i přes snahu jim vysvětlit, že s některými lidmi opravdu nic dělat nemohou. Nebudu jmenovat konkrétní hráče, ale opravdu mě mrzí, že někteří to prostě nejsou schopni pochopit.
Neříkám, že jsem já nějaký svatý hráč, ale občas už je toho prostě moc. Chtěla bych poprosit vedení, aby se alespoň chvilkově zamysleli nad prací, kterou admini na serverech vykonávají. Také bych chtěla tak nějak poprosit, aby se opravdu alespoň trochu zpřísnily bany. Vážně mi vadí, že admini s tímto nemohou nic dělat. Všem by se nám lépe hrálo.
Snad je to srozumitelné. Také doufám, že se někdo z řad vyšších nad tímto alespoň zamyslí, a nevysměje se nám všem do obličeje. Děkuji.
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
KatienKa píše:Pokud se mohu vyjádřit, tak bych ráda řekla, že to že ,,Karma trestá!" je docela blbost. Ano, karma je potrestá, ale hráč si vždy najde cestu, jak ostatním zkazit hru. Ty lidi to baví a bohužel, pokračují a pokračují. Jim je ve finále jedno, jestli randomují, napadají hráče slovně, či cokoliv. Dokud nepřijde admin, mohou si dělat co chtějí. Většinou už adminy znají a jakmile se připojí, buď se ,,kaziči" odpojí, nebo dělají jakoby nic. V těchto případech ve většině případů nikdo nemá demo. Je velká škoda, že admini jsou v tomto tak nějak bezmocní, a že se bany za randomy zrušili. Na TTT jsou už ,,známé firmy", které si s randomy nedají pokoj a myslím, že kdyby za to dostali alespoň dvou denní trest, příště by si to mohli rozmyslet.
Co by s tím měl řádovej admin dělat ? Je to obyčejný admin, kterého nabralo sa nebo hlsa, který má udržovat pořádek na serveru. Obyčejný admin může max. požádat své hlsa/sa o svolení na udělení delšího banu. Je tu nějaká ta hierarchie a ta se tu udržuje už X let, občas se tu ale objeví skřítek zvaný Garlin a všechno mu je fuk a nikdo proti němu nemůže

Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
CoderPro píše:KatienKa píše:Pokud se mohu vyjádřit, tak bych ráda řekla, že to že ,,Karma trestá!" je docela blbost. Ano, karma je potrestá, ale hráč si vždy najde cestu, jak ostatním zkazit hru. Ty lidi to baví a bohužel, pokračují a pokračují. Jim je ve finále jedno, jestli randomují, napadají hráče slovně, či cokoliv. Dokud nepřijde admin, mohou si dělat co chtějí. Většinou už adminy znají a jakmile se připojí, buď se ,,kaziči" odpojí, nebo dělají jakoby nic. V těchto případech ve většině případů nikdo nemá demo. Je velká škoda, že admini jsou v tomto tak nějak bezmocní, a že se bany za randomy zrušili. Na TTT jsou už ,,známé firmy", které si s randomy nedají pokoj a myslím, že kdyby za to dostali alespoň dvou denní trest, příště by si to mohli rozmyslet.
Co by s tím měl řádovej admin dělat ? Je to obyčejný admin, kterého nabralo sa nebo hlsa, který má udržovat pořádek na serveru. Obyčejný admin může max. požádat své hlsa/sa o svolení na udělení delšího banu. Je tu nějaká ta hierarchie a ta se tu udržuje už X let, občas se tu ale objeví skřítek zvaný Garlin a všechno mu je fuk a nikdo proti němu nemůže(aspon je to pak sranda číst
) Mojí pointou je to, že admin je na serveru dá se říct k ničemu a zároveň je potřebný, banuje jen podle toho, jak se to píše na fóru, nebo jak mu přikáže hlsa/sa, ale zase bez admina by tam byl ještě větší nepořádek, viz. vaše stížnosti.. Je docela rozdíl v pohledu admina, který hraje na serveru každý den min. 5hodin v kuse, a pak někoho z vedení, co ty stížnosti jen čte a na serveru hraje 1-2x za měsíc 1-2 mapy, kde má to největší štěstí, co jen jde a nenarazí ani na jednoho jediného problémové hráče
(Myslím, že se tomu říká zákon schválnosti?) Všichni lidi(možná i mimozemštani) v a-teamu toto dělají dobrovolně, nic jim nebrání si nechat ty práva odebrat a naopak nikdo nebrání obyčejným hráčům, kteří splňují podmínky, si požádat o práva a starat se o pořádek na serveru místo nich.. Já sám se nechal odebrat kvůli těm smradům, co tam hrají a neplánuju návrat ani kdyby mi platily víc jak v mé současné práci
To samé platí pro vás hráče -> Nic vám nebrání v tom, aby jste odešli někam jinam, když tam nikdo hrát nebude, tak to ve vedení možná někomu dojde a vyslyší vaše kecy
![]()
Dobrá tedy... Ty adminy to baví a dělají tu práci kolikrát rádi. Tohle je ale věc, která štve nás všechny.
Za sebe mohu říct, že nikam přecházet nechci. Servery jsou i fajn a v komunitě se najdou skvělí lidé. Souhlasím s tebou v určitých věcech. HLSA či SA opravdu dojdou jednou za uherský rok na 10 minut a řeknou "Nic se tam neděje, nechte si své řeči". Jsem tam prakticky denně a myslím, že mohu říct, že kdyby si admin dovolil ,,překročit hranici" v čase banu, mohl by být také okamžitě je zrušený.
Pojďme si nalít čistého vína. Někteří členi z řad vedení jsou pouze zasedlí jak řepy v hlíně, a nemají ponětí, co se na serveru vlastně děje. Pokud neudělají nějakou změnu a nevyslyší hráče, je pravda že žádnou dobrou budoucnost server mít nebude. Ale to už se tolik netýká řešeného tématu.
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
Zde dokládám jasný příklad toho, co se na TTT děje (Flexim)
Už 3 dny si volně pobíhá, šikanuje mimo voice ale né že by tě dorazil (Trest karmy v tento moment je možná tak -50) ale to neznamená že nemůže opakovaně až do konce mapy takto pokračovat, a až bude zrádce zase body nahrabe..
Proto chceme aby tyto tresty byly silnější.
Už 3 dny si volně pobíhá, šikanuje mimo voice ale né že by tě dorazil (Trest karmy v tento moment je možná tak -50) ale to neznamená že nemůže opakovaně až do konce mapy takto pokračovat, a až bude zrádce zase body nahrabe..
Proto chceme aby tyto tresty byly silnější.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
CoderPro píše:Co by s tím měl řádovej admin dělat ? Je to obyčejný admin, kterého nabralo sa nebo hlsa, který má udržovat pořádek na serveru. Obyčejný admin může max. požádat své hlsa/sa o svolení na udělení delšího banu. Je tu nějaká ta hierarchie a ta se tu udržuje už X let, občas se tu ale objeví skřítek zvaný Garlin a všechno mu je fuk a nikdo proti němu nemůže(aspon je to pak sranda číst
)
Admin s tím nic momentálně udělat nemůže a to je celá pointa tohoto příspěvku, či? Když se to nebude řešit a kdo ví co všechno tak se nic nezmění, to dává smysl, na poradách jste to tahali furt, nikdo nic, tak tentokrát se tu už semkávají hráči, když admini jsou upnutí na řetězech a s ničím nehnou.
CoderPro píše:Mojí pointou je to, že admin je na serveru dá se říct k ničemu a zároveň je potřebný, banuje jen podle toho, jak se to píše na fóru, nebo jak mu přikáže hlsa/sa, ale zase bez admina by tam byl ještě větší nepořádek, viz. vaše stížnosti..
Je větší pořádek v případě když tam hrají hráči, kteří schválně dělají bordel a provokují daného admina, zase v případě když tam admin není a hráč má ban jen na 30 minut, tak po 30 minutách je zpět a admin nikde, protože taky nemůže furt být jen na serveru.
CoderPro píše:Je docela rozdíl v pohledu admina, který hraje na serveru každý den min. 5hodin v kuse, a pak někoho z vedení, co ty stížnosti jen čte a na serveru hraje 1-2x za měsíc 1-2 mapy, kde má to největší štěstí, co jen jde a nenarazí ani na jednoho jediného problémové hráče(Myslím, že se tomu říká zákon schválnosti?)
Souhlasím, nejvíc do toho mohou mluvit vyšší, co tam vtáhnou jednou na chvíli a nic se nestane. Je to i logické, jelikož kolikrát ti co dělají ty problémy a ten bordel, to vedení a vyšší prostě mohou znát nebo to nějaký chytrolín i napíše do chatu, či cokoliv. Hráči se navzájem upozorňují když tam dorazí někdo kdo jim může dát vyšší trest, když takovou možnost budou mít i admini, bude to lepší pro nás. Hlavně hráče, kteří jsou známí svým kažením hry.
CoderPro píše:Všichni lidi(možná i mimozemštani) v a-teamu toto dělají dobrovolně, nic jim nebrání si nechat ty práva odebrat a naopak nikdo nebrání obyčejným hráčům, kteří splňují podmínky, si požádat o práva a starat se o pořádek na serveru místo nich.. Já sám se nechal odebrat kvůli těm smradům, co tam hrají a neplánuju návrat ani kdyby mi platily víc jak v mé současné práci
Když se podaří se dopracovat k tomu, aby tam typ hráčů, kteří tam jen chodí dělat bordel a kazit požitek ze hry všemu co žije, tak se tam lidi třeba vrátí a hlavně ti normální, teď se tam jen zvětšuje to množství kazisvětů.
CoderPro píše:To samé platí pro vás hráče -> Nic vám nebrání v tom, aby jste odešli někam jinam, když tam nikdo hrát nebude, tak to ve vedení možná někomu dojde a vyslyší vaše kecy![]()
Proto se tento příspěvek vytvořil, přeci jen, když se něco neřeší, tak z toho nic nebude a admini to prostě vzdali, protože na ně všichni akorát tak plivli jim do tváře, že to prostě řešit nebudou. Admini se o to snažili už hodně dlouho, stejně to dopadá takhle, že admin nezmůže nic a pak banuje hlavně ty, co nadávají na to, jak jim někdo kazí hru. Ano, jde to i bez nadávek, ale tak co, nikdo nic nezmůže. Hlavně je potřeba ať se sem vyjadřují pouze ti, co na serveru hrají dlouhodobě a také aktivně.
Osobně doufám, že se to TTT zase pročistí, protože takhle na to kašlou ti, které to reálně baví a už tam lezou jen ty děti, co se podívají na to jak to hrají ostatní a nejvíc se přiučí z těch, co dělají bordel a řeknou si "Jé hele, on dělá tohle a ten na to nadává, to je zábava, to budu dělat taky."
Problémy jsou tam velké a ti hráči se snaží hrát na hraně s pravidly a mají moc dobře nastudované co admin může a co nikoliv, proto se snaží obcházet systém a ničit celou hru všem dokud můžou. Člověk by mohl vyjmenovat pěknou řádku hráčů co tam chodí jen kazit hru.
Pak člověk když není na serveru, může nahnat hráče ať si to natáčí a posílají do PP kde to klidně může stát tejden. Týden sem, pár dní sem a pak stejně dostane max na 2 hodiny, někdy déle, samozřejmě, ale mezitím si hraje dál a dělá bordel dál.
S pozdravem,
Delmento
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
-
Delmento - Amatér
Asi se tady shodnem, že se lidi nudí doma v karanténě a je třeba zpřísnit pravidla i v online světě, kam si chodí vybíjet nudu.
Můj konkrétní návrh:
Úmyslný random = kažení hry
1. porušení - 1 hodina ban
2. porušení - 1 den ban
3. porušení - 1 týden ban
4. porušení - 2 týdny ban
5. porušení - měsíc ban
6. porušení - měsíc ban
7. porušení - permanentní ban
Ano, je to tvrdé a je to kladivo na trolly. Pokud s tím chcete něco dělat, nic vám nebrání.
Můj konkrétní návrh:
Úmyslný random = kažení hry
1. porušení - 1 hodina ban
2. porušení - 1 den ban
3. porušení - 1 týden ban
4. porušení - 2 týdny ban
5. porušení - měsíc ban
6. porušení - měsíc ban
7. porušení - permanentní ban
Ano, je to tvrdé a je to kladivo na trolly. Pokud s tím chcete něco dělat, nic vám nebrání.
- aa000bbb1111
- Amatér
GrooS píše:Buďte rádi že se tam vůbec nějaký random banuje, žádné takové bany ani existovat neměli proto tomu odpovídáji i některé délky.
Buďte rádí spíš vy že se to banovat opět začalo takhle už by tam nepáchla ani ta poslední hrstka adminů co tam zbyla. Je vidět že na těch serverech nemáte tolik nahráno nebo spíš že jste nemuseli řešit nějakého hráče který porušuje na serveru pravidla protože někdy je to fakt bolest když se 15-20 min snažím přijít na to kdo tam mluví pravdu a měl by být potrestán když je tam stále ten nejhorší spect který může být. V lepším případě dostane ban ale i tak skočím se psama a než přijdu tak je tam zas z5 a ještě se vysmívá. V tom horším případě dostane jen upozornění.
Já jsem taky jenom hráč a když jdu na server tak si tam jdu především zahrát. Když už mám nikoho trestat tak ať se mi to vyplatí a né že bude mít trest o 10 min delší než čas který jsem tomu věnoval aby byl vůbec zabanován.
mám takový pocit se trestala akorát totální demence
Právě že naopak želvičko předtím než se vyjádřil Garlintak se tu banovalo všechno tak jak mělo. Byl to zrovna ten nejlepší čas co kdy na TTT byl. Od té doby to šlo jen dolů.
když tam nikdo hrát nebude, tak to ve vedení možná někomu dojde a vyslyší vaše kecy
A to už se nestalo? Před Coronou jsi byl rád že v primetime bylo 8 lidí na serveru. A stejně nikdo nic.
Já osobně na server lezu už jen kvůli lidem se kterými si chci pokecat a né kvůli hraní protože to si tam člověk už dávno neužije.

-
Venca23Cze - Mistr
Venca23Cze píše:mám takový pocit se trestala akorát totální demence
Právě že naopak želvičko předtím než se vyjádřil Garlintak se tu banovalo všechno tak jak mělo. Byl to zrovna ten nejlepší čas co kdy na TTT byl. Od té doby to šlo jen dolů.když tam nikdo hrát nebude, tak to ve vedení možná někomu dojde a vyslyší vaše kecy
A to už se nestalo? Před Coronou jsi byl rád že v primetime bylo 8 lidí na serveru. A stejně nikdo nic.
No před coronou to tak bylo, ale teď jak jsou všechny děcka doma, tak je to na nic no....

Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
Čaute, prečo už normálne z fleku nebanujete to sp****** randomovanie?
Prídem tam typek čo mu nedá frajerka/žena a koho stretné zabije. Proste za random rovno ban, nedá sa to tam hrať keď si naprk. 30sekund AFK a typek s menom eliska249 a povie že si zradca lebo si AFK, je tam admin začnete naňho nadávať tak to nerieši ale rieši váš čo napíšete do pi** proste zobudte sa GS.. Na kote*** sa to banuje a kukni je tam každý večer poriadok, kým na GS sa randomuje o 24/7. Prosím Vás banujte tie randomovania
S pozdravom BaByBooS
A ptm. tu nejaký "expert" napíše ,,Ale šak randomovanie rieši Karma""
Riešiť si to može ale keď ste 3x zasebou Zradca a vás bude zabíjať tak veru že sa to fakt hrať nedá.
Prídem tam typek čo mu nedá frajerka/žena a koho stretné zabije. Proste za random rovno ban, nedá sa to tam hrať keď si naprk. 30sekund AFK a typek s menom eliska249 a povie že si zradca lebo si AFK, je tam admin začnete naňho nadávať tak to nerieši ale rieši váš čo napíšete do pi** proste zobudte sa GS.. Na kote*** sa to banuje a kukni je tam každý večer poriadok, kým na GS sa randomuje o 24/7. Prosím Vás banujte tie randomovania
S pozdravom BaByBooS
A ptm. tu nejaký "expert" napíše ,,Ale šak randomovanie rieši Karma""
Riešiť si to može ale keď ste 3x zasebou Zradca a vás bude zabíjať tak veru že sa to fakt hrať nedá.

-
BaByBoSs - Sponzor
Zdravím. Na tomto módu je dost problémových hráčů. A když provedou zase nějakou neplechu dostanou ban na 30 min.. Taky se mi to nelíbí, a mělo by se s tím něco udělat. Naprosto souhlasím.
zdar, jak je ?
Piju šampáňo a najednou tma. Kdo mi tam něco švihnul ?
Piju šampáňo a najednou tma. Kdo mi tam něco švihnul ?
-
mrkoblizek - Amatér
Upřímně buďte rádi že se random banuj aspoň takto
Kdysi se to nebanovalo vůbec, ostatně to si může ještě řada z vás pamatovat. Co se týče výsměch adminů za krátké bany..víš co je výsměch? Když TTT začalo tak se tam banovali jen cheaty, nadávky, spam voice. Pokud admin někomu dal ban na chat, tak se dočkal šikany ze strany zabanovaného pomocé randomu a jeho kamarádíčku, s nímž nic dělat nemohl protože na kazení hry to hodit nemohl a random byl zakázán banovat..bohužel mu nezbylo nic než si to nechat buď líbit a nebo se odpojit
Protože byli šikanování za svoji práci a pokud dali ban za to do hry, tak měli akorát problémy s vyššíma adminama..To byl výsměch adminů..dnes je admin na TTT aspoň trochu proti této pomstě aspoň trochu chráněn.
To že by se bany randomů mohli prodloužit souhasím, přeci jen hráč se z toho oklepe a za půl hodiny to dělá zase

To že by se bany randomů mohli prodloužit souhasím, přeci jen hráč se z toho oklepe a za půl hodiny to dělá zase

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Ja by som sa tiež pridal súhlasím s týmto návrhom som pravidelný hráč ttt a je to podľa mňa škoda ked niekto randomuje/kazí hru ostatným hráčom a dostane za to malý trest v podobe 30 minút. Ten kto randomuje pravidelne sa tak ľahko nepoučia 30 minút je pre neho nič. To potom nemá žiadny význam ked 5 krát po sebe dostanú 30 minutovy ban jednoznačne súhlasím s týmto príspevkom 

NEZAVID TVRDE TRENUJ
- AZUNY
- Amatér
když admini jsou upnutí na řetězech a s ničím nehnou.
Děláte tu z toho zbytečně kovbojku, za těch 6+- let co tu adminuju tak vím že takovéhle věci se děli a budou dít pořád, TTT je rozdílný v tom jelikož má vlastní systém na potrestání hráčů na který by měli admini spoléhat.
Pokud se problémový hráči začnou odpojovat když vidí jak příjde admin nebo přestanou porušovat pravidla tak to je jenom dobře.
U randomování to vypadá že hráči jsou neštastní z toho že trest v podobě snížení karmy na 1 příjde až po delší době a za random střílení (nezabijení) se skoro nesnižuje.
A co se týče trestu za randomování tak na to mám vlastní řešení ale to zde nebudu rozebírat.
Hráči kteří mají rozmanitější minulost v jejich prohřeškách samozřejmě můžou být potrestáni na delší dobu a s každým jejich novým přestupkem se bude navyšovat délka jejich trestu, ale to si musí rozhodnout ten kdo je banuje se svým nadřízeným.

-
Taygete - Mistr Yoda
Chceme docílit tohoto
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=3900
3 dny jsem šikanovaný od stejných hráčů a jediné co se stane je že obdrží na hodinu ban v tuto hodinu, jo jasný nechám si to líbit a budu mít body hned že ano, ale já si chci i zahrát a to s takovou nejde.
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=3900
3 dny jsem šikanovaný od stejných hráčů a jediné co se stane je že obdrží na hodinu ban v tuto hodinu, jo jasný nechám si to líbit a budu mít body hned že ano, ale já si chci i zahrát a to s takovou nejde.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
Takže rozhodně souhlasím s těmi delšími bany.Neustále jsem randomován a pak nasledně trestán banem za nadávky, protože jsem furt a furt randomovaný tak pak nadávám a z toho jsou bany. Proto bych dal delší čas BANU aby si uvědomili že randomovat se nemá!!
A abych nežaloval na všechny tak randomuju ale jen ty co si začnou. Jinak jsem v klidu
.
A abych nežaloval na všechny tak randomuju ale jen ty co si začnou. Jinak jsem v klidu

- MeMeS21
- Kolemjdoucí
Zpět na Trouble in Town servery