Re: Pro lepší zítřky!!
Všichni čekáme změnu, snad nebude k horšímu.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Musím souhlasit s jednou výše napsanou zprávou.
Nemyslím si, že JB admini by měli mluvit do TTT. Ať si tam klidně jednou - dvakrát za rok zahrají, ale ať nekecají do chodu serveru. Nemyslím se, že TTT admini jim také mohou mluvit do "jejich" JB. A to je dle mého jádro celého problému. Bohužel, chtějí si z nás nejspíš dělat srandu v podobě toho, že přehlasují schopné návrhy. Je to škoda.
Nemyslím si, že JB admini by měli mluvit do TTT. Ať si tam klidně jednou - dvakrát za rok zahrají, ale ať nekecají do chodu serveru. Nemyslím se, že TTT admini jim také mohou mluvit do "jejich" JB. A to je dle mého jádro celého problému. Bohužel, chtějí si z nás nejspíš dělat srandu v podobě toho, že přehlasují schopné návrhy. Je to škoda.
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
Nezbývá než věřit v lepší zítřky 

-
Vím, že jsme zabrousili na lehce citlivější téma, každopádně bych chtěla adminy poprosit, aby dbali na to, že je topic ve veřejné sekci.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
o téma jsi otevřela ty tím že jsi vůbec zmínila nějakou alianci, pokaždé když to slyším nebo si to čtu tak je mi na blití a rozevírá se mi kudla v kapse protože z toho cejtim ten výsměch a ještě napíšeš toto : "Na poradách se vždy vedou otevřené debaty a nejvíc slyšet bývá například Newt. Nebo je taky dost slyšet i Venca (resp. já si ho pamatuju), takže to nebude tak, že by "TTT alianci" utlačovali "ostatní"
Byla jsi na stejné poradě jako my vůbec?
Newte averze vůči někomu tu bude ale za to si může daný člověk sám svým chováním a jednáním.
Rivalita? v čem že se soutěží?
Nenávist? nenávidím maximálně tak kapustu a houby
Závist? Jak tu nikdo může nikomu něco závidět ?
Spíš litovat
A tábory? Však je konečně jeden a jednotný.
Uzavřu to tím že jsi vypůjčím jednu frázy
"Za to že říkal věci, přesně jak ji vidím,
za to se nestydím, za to se klidně posadím."
Byla jsi na stejné poradě jako my vůbec?
Newte averze vůči někomu tu bude ale za to si může daný člověk sám svým chováním a jednáním.
Rivalita? v čem že se soutěží?
Nenávist? nenávidím maximálně tak kapustu a houby
Závist? Jak tu nikdo může nikomu něco závidět ?

A tábory? Však je konečně jeden a jednotný.
Uzavřu to tím že jsi vypůjčím jednu frázy
"Za to že říkal věci, přesně jak ji vidím,
za to se nestydím, za to se klidně posadím."
-
Venca23Cze - Mistr
Já stejně nechápu jak admin z jiné sekce, může mluvit do toho co se děje na TTT..
To je jak kdyby mi nějakej nováček v práci říkal, co a jak a přitom o tom nic neví..
Change my mind please.
To je jak kdyby mi nějakej nováček v práci říkal, co a jak a přitom o tom nic neví..
Change my mind please.
-
CodouDAKING píše:Já stejně nechápu jak admin z jiné sekce, může mluvit do toho co se děje na TTT..
Change my mind please.
Líp bych to nepopsal.. možná to byl i ten důvod že jsem tehdy přestal chodit na TTT ale spíš chodil na ZM/BB protože tam nechodil skoro žádný JB admin...
já to taky tak nějak uzavřu tuhle kapitolu.. co bylo, to bylo již to nezměníme.. hlavní je se soustředit na to co je teď a to je udržet si komunitu TTT která je sama o sobě už na zhrouceni..
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
No.. Na zhroucení není.. Hrát se tam dá, ale když tam dojdou hráči co už jsou několikrát v PP tak je to horror.. My jsme ta komunita 
Jen chceme zlepšit hratelnost serveru

Jen chceme zlepšit hratelnost serveru
-
neříkám že se hrát nedá.. ale že hráči co tam hrávali často tak je tam už nevidím prostě odešli jinam... a tím že přicházíme o ty hráče co tam hráli 24/7 tak se komunita pomalu hroutí..
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Paulie105 píše:ale že hráči co tam hrávali často tak je tam už nevidím prostě odešli jinam... a tím že přicházíme o ty hráče co tam hráli 24/7 tak se komunita pomalu hroutí..
Neřekla bych že pouze přicházíme o hráče. Přijdou noví a ti je tak nějak nahradí, problém v tom je, že jsou to povětšinou děti.
Děti, které randomují a porušují pravidla.
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
-
KatienKa - Amatér
Co jsem slysel tak JB admini jsou jako neco vice, ze pokud udelas test na JB admina tak muzes byt admin vsude z toho asi prameni ta nadrazenost.
Ale ted vazne ty tresty je treba zvysit protoze kdyz me nekdo randomne ve 4 odpo ja to za hodinu nahlasim a za dalsi 3h zareaguje admin stim abych neco doplnil tak se k banu dostane tak v 10 vecer a to uz tam nikdo nehraje a i kdyby tostal 8h ban tak se ten borec vzbudi a o banu ani nevi a vesele hraje dal.
Byl bych pro aby se server rozdelil na zkusene hrace treba ttt1 a ttt2 by byl pro novacky co se uci a kde by vice chodili admini trochu je komandovali a rekli jim co jo a co ne, protoze ruku na srdce co je a co neni random a co se banuje a co ne a co je kazeni hry a co bylo kdysi a ted...je v tom poradny gulas, kdyz si rozkliknu pravidla ve hre, tak o zakazech tam neni skoro nic...
Ale ted vazne ty tresty je treba zvysit protoze kdyz me nekdo randomne ve 4 odpo ja to za hodinu nahlasim a za dalsi 3h zareaguje admin stim abych neco doplnil tak se k banu dostane tak v 10 vecer a to uz tam nikdo nehraje a i kdyby tostal 8h ban tak se ten borec vzbudi a o banu ani nevi a vesele hraje dal.
Byl bych pro aby se server rozdelil na zkusene hrace treba ttt1 a ttt2 by byl pro novacky co se uci a kde by vice chodili admini trochu je komandovali a rekli jim co jo a co ne, protoze ruku na srdce co je a co neni random a co se banuje a co ne a co je kazeni hry a co bylo kdysi a ted...je v tom poradny gulas, kdyz si rozkliknu pravidla ve hre, tak o zakazech tam neni skoro nic...
-
pierres - Pokročilý
Nechce se mi jako nijak extra na něco poukazovat ale ZDE je jasně vidět jak je TTT klidný server.
Nikdo tam neporušuje pravidla, opravdu nikdo
Nikdo tam neporušuje pravidla, opravdu nikdo

-
Chyba je tam že tam chodia banovať , admini ktorý nevedia čo to je TTT, takže tak 
Sr, že som to odkopiroval tie farby, ale je to pretty ;D

Sr, že som to odkopiroval tie farby, ale je to pretty ;D

-
BaByBoSs - Sponzor
Jako včera se mi líbilo že větší admini (než admini serveru) banovali to, co se banovat nemá...
Otázka je proč oni mohou a admini TTT ne?
Hned to tam bylo klidnější..
Otázka je proč oni mohou a admini TTT ne?
Hned to tam bylo klidnější..
-
Dwandy mi slíbil, že se s Petem na TTT v brzké době podívají a opraví např. bug s příkazy jof, speed, duckpre a další.
Než se tak stane, pravděpodobně se domluvím s HLSA/HLA a zpřísníme tresty z nahlášení v PP a trošku změníme postupy adminů na serveru tak, aby to celkově zlepšilo požitek ze hry.
Než se tak stane, pravděpodobně se domluvím s HLSA/HLA a zpřísníme tresty z nahlášení v PP a trošku změníme postupy adminů na serveru tak, aby to celkově zlepšilo požitek ze hry.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Zpět na Trouble in Town servery