Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Pochvaly členům GS týmu

Příspěvekod selen20 » 15 srp 2013, 10:15

Chtěl bych poděkovat CS:GO supportovi V!rus za pomoc při "nastavení" CS:GO, moc mi tím pomohl.
S pozdravem, $3L3N
Obrázek
Obrázek
Dej každému dni příležitost, aby se mohl stát tvým nejkrásnějším dnem....Mark Twain
selen20
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 15 srp 2013, 10:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod petherko » 17 srp 2013, 15:51

Chválim týchto ľudí :
1.) Všetkých ľudí z tejto skupiny CS 1.6 Admini/MC AdminiCS:GO Admini/TF2 Admini za tú prácu, čo tu vykonávajú a starajú sa priamo na serveroch o hráčov a oddajne im pomáhajú ;)
2.) Ľuďom z tejto skupiny, ale aj tejto, tejto a taktiež tejto za to, že sa starajú o vyššie zmienených ľudí
3.) Ľuďom, trošku vyšším, ale hlavne týmto a týmto, že s rozvahou vyberajú správnych ľudí zmienených v bode 2 :)
4.) Ľuďom s vysokou funkciou : TF2 a Hlavní admini - Za správu a údržbu serverov/portálu

A špeciálne poďakovanie :
CS Supportu za prácu, ktorú vykonáva a pomáha ľuďom v núdzi
PC Supportu za služby voči obyčajným ľuďom, doslova bezradným v oblasti PC zostáv, utility softwaru a bežnej či pokročilej údržbe systému
Pre mňa nidky nevyužitom, ale určite potrebnom TF Support
VIP Support, ktorý nám pomáha v obnovovaní starých kúpených výhod, alebo len obyčajných dotazov na aktivovanie VIP členstva

A moja hlavná vďaka patrí celému GTA tímu, ktorý šiel za mnou a počúval ma v každom kroku. Ďakujem Vám za vaše služby a hádam vyzdvihnete túto sekciu vyššie, ako som ju dal ja - oveľa vyššie ;).

A mnoho - mnoho ďalších kociek lega, ktoré do seba zapadajú. Každý však musí prísť na tú správnu cestu/voľbu/názor sám. Ste skvelí :cry:

e.PraBz: Velice, velice děkujeme. ;)
e. by Engineer : gl and hf ;)
e.Mattonius : Za PC support, děkujeme :)
ObrázekObrázek
Obrázek
petherko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GreenNooB » 19 srp 2013, 18:51

Ja bych chtěl moct podekovat capyoff z rats za pomoc na steamu Dekuji moc
CAPITANJAPONEZZ
GreenNooB
Amatér
Amatér

Příspěvekod swixiQo » 19 srp 2013, 21:23

Dobry vecer chcel by som pochvalit Admina AWPgamer kopu krat mi pomohol ak som sniecim potreboval radu, ze to moc ochotny admin da sa snim super popisat su snim flipi snim sa clovek nenudi ak je na servery tak all hraci maju respekt najdu sa neaky blazny co aj napriek tomu porusuju pravidla AWP to jasne a strucne vybavi a hra moze vklude pokracov a za toto mu dakujem.

Este raz velke dakujem pre AWPgamera nech sa mu dari
swixiQo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod bombY » 24 srp 2013, 19:43

Dobrý deň, rád by som sa podakoval CS Supportovy PN pomohol mi zo STEAM ako sa len dalo a našiel si čas preto mu dakujem za jeho čas :] máš to u mňa.

máš moje uznanie.
bombY
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BioSerKo » 25 srp 2013, 17:56

Chvalim Kofolu lebo to je najlepsi spolujazdici :D :D ved on vie o co ide : :D:D
BioSerKo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod WAZO » 26 srp 2013, 09:34

Já bych chtěl poděkovat adminovi R4gn4r0K za ochotu a nakonec i pomoc při řešení problému ;)

e. by R4gn4r0K - no problemo ;)
WAZO
Amatér
Amatér

Příspěvekod NikuS » 26 srp 2013, 16:26

Chcem sa poďakovať Rivenovi za jeho ochotu,rýchlu pomoc a okamžité riešenie problémov.Fakt fajn týpek :)

e. Riven - Děkuju :)
Som, čo som, a to je môj vývoj. To, ako ma vnímajú ostatní, je súčasťou ich vývoja.
..Obrázek
Nikto nevie, čo je smrť, a predsa sa jej všetci boja, akoby uznávali, že je najväčším zlom,
...............................i keď je pre človeka najväčším dobrom.
NikuS
Amatér
Amatér

Příspěvekod DaMaGE » 26 srp 2013, 16:33

Chcel by som poďakovať JakeDeffe za jeho ochotu s vyriešením mojich problémov a, že mi pomohol s dosiahnutiu viac len než byť "normálny hráč". Taktiež chcem poďakovať Buba, BaCa a Brancuz za ich pomoc, bez nich by War3FT #2 nebol ten "pravý" server. Veľká vďaka ;) Dúfam, že Vám to raz budem môcť nejak odplatiť :lol:
5800X3D | 6800XT
DaMaGE
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BH666 » 26 srp 2013, 18:02 VIP

Ja by som chcel veľmi poďakovať Lakky-mu!

Chcem sa ti hlavne poďakovať, pretože si mi dal druhú šancu, ďalej že sme sa o tom všetkom porozprávali na TS! ;)
Budem rád, keď si toto prečítaš, pretože zároveň sa ti chcem verejne ospravedlniť, čo som proti tebe napísal tu na fóre a znova hovorím, že som bol hlúpy, namyslený a autority nerešpektujúci CS Admin.. Dobré pre mňa bolo, že som stretol ľudí, ako W8t ( GroupleadeR ) a Tajmen, ktorí mi vystvelili, ako to tu chodí. Myslím, že som sa dokonale poučil z vlastných chýb a sľubujem, že už sa nič podobné nezopakuje!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"

James Keziah Delaney Obrázek
BH666
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Scorpy » 26 srp 2013, 18:07

BH666 píše:Ja by som chcel veľmi poďakovať Lakky-mu!

Chcem sa ti hlavne poďakovať, pretože si mi dal druhú šancu, ďalej že sme sa o tom všetkom porozprávali na TS! ;)
Budem rád, keď si toto prečítaš, pretože zároveň sa ti chcem verejne ospravedlniť, čo som proti tebe napísal tu na fóre a znova hovorím, že som bol hlúpy, namyslený a autority nerešpektujúci CS Admin.. Dobré pre mňa bolo, že som stretol ľudí, ako W8t ( GroupleadeR ) a Tajmen, ktorí mi vystvelili, ako to tu chodí. Myslím, že som sa dokonale poučil z vlastných chýb a sľubujem, že už sa nič podobné nezopakuje!

Myslím, že to, že sis uvědomil, že si dělal chyby, je hlavní, děláme je všichni. Některé tvoje příspěvky byli opravdu zatrest :-) Tak ať pokračuje nový BH ve správné cestě ;-)

e. by BéHá: Budem sa snažiť! ;)
Scorpy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Symbio » 27 srp 2013, 13:08

Chci poděkovat SA Rivenovi za jeho rychlé odpovědi a ochotu pomoct na steamu.Když si nevím rady, skoro bleskově mi odpoví :-) Děkuji moc

e. Riven - Díky :)
#SellOut
Symbio
Zkušený
Zkušený

pochvala adminovi JB4 Hybridovi

Příspěvekod Bastien » 29 srp 2013, 10:11

Velka pochvala Hybridovi za jeho nezneuzivanie adminskych prav,ferovost v hre,nenadrziavanie kamosom,flexibilne riesenie problemov,uzasna kreativita v atrakciach a mnoho mnoho dalsiho v sobotu rano sem si zapol JB4,aky admin a zaroven simon vedie hru....bolo to super,,,,normalne som nemal chut niekoho killovat....Hybrid perfektne ovlada pravidla a dufam,ze ostatni amnini sa neurazia ,ked napísem,ze mnohí by sa mali od neho vele,vele,vele ucit........aweeeeee....tebe tiez velke vdaka ze si dal takemutu cloveku adminske prava......Hzbrid je pro mne momentalne admin č.1*vdaka
Bastien
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Asteroid » 03 zář 2013, 11:14

len mala pripomienka, prava mu dal chaos :D inak suhlasim :D
Asteroid
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Qwwwl » 05 zář 2013, 15:46 VIP

Zdravím,
Chtěl bych velice poděkovat M4ch3C^ za ochotnou pomoc při opravě steamu:)) Ještě jednou děkuju :-)
Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

Obrázek
Qwwwl
Amatér
Amatér

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata