Re: Pochvaly členům GS týmu
Chtěl bych poděkovat CS:GO supportovi V!rus za pomoc při "nastavení" CS:GO, moc mi tím pomohl.
S pozdravem, $3L3N
S pozdravem, $3L3N

Dej každému dni příležitost, aby se mohl stát tvým nejkrásnějším dnem....Mark Twain
-
selen20 - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Chválim týchto ľudí :
1.) Všetkých ľudí z tejto skupiny CS 1.6 Admini/MC AdminiCS:GO Admini/TF2 Admini za tú prácu, čo tu vykonávajú a starajú sa priamo na serveroch o hráčov a oddajne im pomáhajú
2.) Ľuďom z tejto skupiny, ale aj tejto, tejto a taktiež tejto za to, že sa starajú o vyššie zmienených ľudí
3.) Ľuďom, trošku vyšším, ale hlavne týmto a týmto, že s rozvahou vyberajú správnych ľudí zmienených v bode 2
4.) Ľuďom s vysokou funkciou : TF2 a Hlavní admini - Za správu a údržbu serverov/portálu
A špeciálne poďakovanie :
CS Supportu za prácu, ktorú vykonáva a pomáha ľuďom v núdzi
PC Supportu za služby voči obyčajným ľuďom, doslova bezradným v oblasti PC zostáv, utility softwaru a bežnej či pokročilej údržbe systému
Pre mňa nidky nevyužitom, ale určite potrebnom TF Support
VIP Support, ktorý nám pomáha v obnovovaní starých kúpených výhod, alebo len obyčajných dotazov na aktivovanie VIP členstva
A moja hlavná vďaka patrí celému GTA tímu, ktorý šiel za mnou a počúval ma v každom kroku. Ďakujem Vám za vaše služby a hádam vyzdvihnete túto sekciu vyššie, ako som ju dal ja - oveľa vyššie
.
A mnoho - mnoho ďalších kociek lega, ktoré do seba zapadajú. Každý však musí prísť na tú správnu cestu/voľbu/názor sám. Ste skvelí
e.PraBz: Velice, velice děkujeme.
e. by Engineer : gl and hf
e.Mattonius : Za PC support, děkujeme
1.) Všetkých ľudí z tejto skupiny CS 1.6 Admini/MC AdminiCS:GO Admini/TF2 Admini za tú prácu, čo tu vykonávajú a starajú sa priamo na serveroch o hráčov a oddajne im pomáhajú

2.) Ľuďom z tejto skupiny, ale aj tejto, tejto a taktiež tejto za to, že sa starajú o vyššie zmienených ľudí
3.) Ľuďom, trošku vyšším, ale hlavne týmto a týmto, že s rozvahou vyberajú správnych ľudí zmienených v bode 2

4.) Ľuďom s vysokou funkciou : TF2 a Hlavní admini - Za správu a údržbu serverov/portálu
A špeciálne poďakovanie :
CS Supportu za prácu, ktorú vykonáva a pomáha ľuďom v núdzi
PC Supportu za služby voči obyčajným ľuďom, doslova bezradným v oblasti PC zostáv, utility softwaru a bežnej či pokročilej údržbe systému
Pre mňa nidky nevyužitom, ale určite potrebnom TF Support
VIP Support, ktorý nám pomáha v obnovovaní starých kúpených výhod, alebo len obyčajných dotazov na aktivovanie VIP členstva
A moja hlavná vďaka patrí celému GTA tímu, ktorý šiel za mnou a počúval ma v každom kroku. Ďakujem Vám za vaše služby a hádam vyzdvihnete túto sekciu vyššie, ako som ju dal ja - oveľa vyššie

A mnoho - mnoho ďalších kociek lega, ktoré do seba zapadajú. Každý však musí prísť na tú správnu cestu/voľbu/názor sám. Ste skvelí

e.PraBz: Velice, velice děkujeme.

e. by Engineer : gl and hf

e.Mattonius : Za PC support, děkujeme

-
petherko - Zkušený
Ja bych chtěl moct podekovat capyoff z rats za pomoc na steamu Dekuji moc
CAPITANJAPONEZZ
-
GreenNooB - Amatér
Dobry vecer chcel by som pochvalit Admina AWPgamer kopu krat mi pomohol ak som sniecim potreboval radu, ze to moc ochotny admin da sa snim super popisat su snim flipi snim sa clovek nenudi ak je na servery tak all hraci maju respekt najdu sa neaky blazny co aj napriek tomu porusuju pravidla AWP to jasne a strucne vybavi a hra moze vklude pokracov a za toto mu dakujem.
Este raz velke dakujem pre AWPgamera nech sa mu dari
Este raz velke dakujem pre AWPgamera nech sa mu dari
-
swixiQo - Kolemjdoucí
Dobrý deň, rád by som sa podakoval CS Supportovy PN pomohol mi zo STEAM ako sa len dalo a našiel si čas preto mu dakujem za jeho čas :] máš to u mňa.
máš moje uznanie.
máš moje uznanie.
-
bombY - Zkušený
Chvalim Kofolu lebo to je najlepsi spolujazdici
ved on vie o co ide :
:D

-
BioSerKo - Kolemjdoucí
Já bych chtěl poděkovat adminovi R4gn4r0K za ochotu a nakonec i pomoc při řešení problému 
e. by R4gn4r0K - no problemo

e. by R4gn4r0K - no problemo

-
WAZO - Amatér
Chcem sa poďakovať Rivenovi za jeho ochotu,rýchlu pomoc a okamžité riešenie problémov.Fakt fajn týpek 
e. Riven - Děkuju

e. Riven - Děkuju

Som, čo som, a to je môj vývoj. To, ako ma vnímajú ostatní, je súčasťou ich vývoja.
..
Nikto nevie, čo je smrť, a predsa sa jej všetci boja, akoby uznávali, že je najväčším zlom,
...............................i keď je pre človeka najväčším dobrom.
..

Nikto nevie, čo je smrť, a predsa sa jej všetci boja, akoby uznávali, že je najväčším zlom,
...............................i keď je pre človeka najväčším dobrom.
-
NikuS - Amatér
Chcel by som poďakovať JakeDeffe za jeho ochotu s vyriešením mojich problémov a, že mi pomohol s dosiahnutiu viac len než byť "normálny hráč". Taktiež chcem poďakovať Buba, BaCa a Brancuz za ich pomoc, bez nich by War3FT #2 nebol ten "pravý" server. Veľká vďaka
Dúfam, že Vám to raz budem môcť nejak odplatiť 

5800X3D | 6800XT
-
DaMaGE - Zkušený
Ja by som chcel veľmi poďakovať Lakky-mu!
Chcem sa ti hlavne poďakovať, pretože si mi dal druhú šancu, ďalej že sme sa o tom všetkom porozprávali na TS!
Budem rád, keď si toto prečítaš, pretože zároveň sa ti chcem verejne ospravedlniť, čo som proti tebe napísal tu na fóre a znova hovorím, že som bol hlúpy, namyslený a autority nerešpektujúci CS Admin.. Dobré pre mňa bolo, že som stretol ľudí, ako W8t ( GroupleadeR ) a Tajmen, ktorí mi vystvelili, ako to tu chodí. Myslím, že som sa dokonale poučil z vlastných chýb a sľubujem, že už sa nič podobné nezopakuje!
Chcem sa ti hlavne poďakovať, pretože si mi dal druhú šancu, ďalej že sme sa o tom všetkom porozprávali na TS!

Budem rád, keď si toto prečítaš, pretože zároveň sa ti chcem verejne ospravedlniť, čo som proti tebe napísal tu na fóre a znova hovorím, že som bol hlúpy, namyslený a autority nerešpektujúci CS Admin.. Dobré pre mňa bolo, že som stretol ľudí, ako W8t ( GroupleadeR ) a Tajmen, ktorí mi vystvelili, ako to tu chodí. Myslím, že som sa dokonale poučil z vlastných chýb a sľubujem, že už sa nič podobné nezopakuje!
"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
BH666 píše:Ja by som chcel veľmi poďakovať Lakky-mu!
Myslím, že to, že sis uvědomil, že si dělal chyby, je hlavní, děláme je všichni. Některé tvoje příspěvky byli opravdu zatrest

e. by BéHá: Budem sa snažiť!

-
Scorpy - Mistr
Chci poděkovat SA Rivenovi za jeho rychlé odpovědi a ochotu pomoct na steamu.Když si nevím rady, skoro bleskově mi odpoví
Děkuji moc
e. Riven - Díky

e. Riven - Díky

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
pochvala adminovi JB4 Hybridovi
Velka pochvala Hybridovi za jeho nezneuzivanie adminskych prav,ferovost v hre,nenadrziavanie kamosom,flexibilne riesenie problemov,uzasna kreativita v atrakciach a mnoho mnoho dalsiho v sobotu rano sem si zapol JB4,aky admin a zaroven simon vedie hru....bolo to super,,,,normalne som nemal chut niekoho killovat....Hybrid perfektne ovlada pravidla a dufam,ze ostatni amnini sa neurazia ,ked napísem,ze mnohí by sa mali od neho vele,vele,vele ucit........aweeeeee....tebe tiez velke vdaka ze si dal takemutu cloveku adminske prava......Hzbrid je pro mne momentalne admin č.1*vdaka
-
Bastien - Kolemjdoucí
len mala pripomienka, prava mu dal chaos
inak suhlasim 

-
Asteroid - Kolemjdoucí
Zdravím,
Chtěl bych velice poděkovat M4ch3C^ za ochotnou pomoc při opravě steamu:)) Ještě jednou děkuju
Chtěl bych velice poděkovat M4ch3C^ za ochotnou pomoc při opravě steamu:)) Ještě jednou děkuju

Legend JB 1,3,4 | Legend DJ's on TS

-
Qwwwl - Amatér