Re: Zombie Servers Update
Sleep zombie byl pred update a byl odstranen v novem updatu, Dwandy na to mel asi nejake duvody takze se uz asi neobjevi.
Jinak u Ghosta, jsem tu cetl ze pry to je naschval, a docela se mi to libi, prece ghosta nema nikdo poznat, tak proc upravovat.
Ghosta bych nechal tak jak je. Kdyby ho hrali vsichni tak to pak jo, ale za nej skoro nikdo stejne nehraje
Jinak u Ghosta, jsem tu cetl ze pry to je naschval, a docela se mi to libi, prece ghosta nema nikdo poznat, tak proc upravovat.
Ghosta bych nechal tak jak je. Kdyby ho hrali vsichni tak to pak jo, ale za nej skoro nikdo stejne nehraje

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Big ZM je podle mě nepoužitelný. Má sice víc HP, ale když do něj střílíš tak se nehne z místa
tunel taky neprotáhne. na to jsou teď udělaní Climb ZM, kteří to protáhnou v klidu a do výšky se díky jeho gravitaci taky nedostane..

Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý
U Ghosta by nebylo špatné mu snížit jas stínu na zemi když aktivuje neviditelnost, na světlých mapách je to celkem problém protože je bez šance.
„Do not speak—unless it improves on silence“
Pište rovnou k věci, na dotazy typu "jsi tu?" neodpovídám.
Easy to dream a dream, though it's harder to live it.
Pište rovnou k věci, na dotazy typu "jsi tu?" neodpovídám.
Easy to dream a dream, though it's harder to live it.
-
BillRussell - Zkušený
Ja si aj tak neviem zvyknúť na nový update...aj po takejto dobe :/ 

Bývalý:
CS 1.6 Server Admin (potom admin)
(ZM/JB/COD)
Redaktor
PC Support
DJ Fero
Odchod dobrovoľný

-
FreestylerJB - Zkušený
BillRussell píše:U Ghosta by nebylo špatné mu snížit jas stínu na zemi když aktivuje neviditelnost, na světlých mapách je to celkem problém protože je bez šance.
Jo no, je neviditelny a stejne ho vsichni videj. Ja se furt orientuju podle toho fleku na zemi

e. Bill Russell: a kdo snad ne

-
kironet - Zkušený
No ale zase to nemůžeš brát tak, aby byl neviditelnej úplně
Trošku snížit možná, ale zrušit úplně ten stín... to už vidím 9/10 lidí Ghosta a jdem na to... 

Every pro was once an amateur. Every expert was once a beginner. So dream big and start now.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý
Ten stín asi nepůjde zrušit. každý model hráče vrhá stíny, to je daný HL enginem 

-
stargate - Drbna
Takže dalšie dva bugy
1. Bug bodov screen:http://leteckaposta.cz/292927497
Popois: hráč mal XXXXXX bodov a nie neboly len vizualne bugle. Ale aj reálne hned zo začiatku kupil terma,bz,sg,motor potom ho nakazili dal si t-virus a zase terma,sg,bz
2.Screen:http://leteckaposta.cz/178281689
je posledný CT ale keď si dam tab ukazuje že som aj ja ct
3. neviem či to je bug ale hráč môže mať aj motorovku aj BZ a potom keď sa bz nabijem strielam z motorovky ? malo by sa to zakazať kombinacia motorovky a BZ
1. Bug bodov screen:http://leteckaposta.cz/292927497
Popois: hráč mal XXXXXX bodov a nie neboly len vizualne bugle. Ale aj reálne hned zo začiatku kupil terma,bz,sg,motor potom ho nakazili dal si t-virus a zase terma,sg,bz
2.Screen:http://leteckaposta.cz/178281689
je posledný CT ale keď si dam tab ukazuje že som aj ja ct
3. neviem či to je bug ale hráč môže mať aj motorovku aj BZ a potom keď sa bz nabijem strielam z motorovky ? malo by sa to zakazať kombinacia motorovky a BZ
-
dangerSvK - Pokročilý
O bodech se vi.
V tabulce to snad nejak nevadi ne?
Kombinace Motorovky a BZ mi taky prijde naprd
V tabulce to snad nejak nevadi ne?
Kombinace Motorovky a BZ mi taky prijde naprd

-
kironet - Zkušený
A ešte ma napadla jedna vec.. CT na mapách používaju Miny k bugovaniu do TXT príklad mill camp skočí kore na šikmej
dá si mínu pod seba a ako zm odpáli mínu jeho to bugne do txt .. Keby miny neodhadzovali CT vôbec dalo by sa čiastočne zabrániť bugovaniu do txt keď není admin na servery
dá si mínu pod seba a ako zm odpáli mínu jeho to bugne do txt .. Keby miny neodhadzovali CT vôbec dalo by sa čiastočne zabrániť bugovaniu do txt keď není admin na servery
-
dangerSvK - Pokročilý
dangerSvK píše:A ešte ma napadla jedna vec.. CT na mapách používaju Miny k bugovaniu do TXT príklad mill camp skočí kore na šikmej
I kdyz tam je, tak je to nejak moc extra nezastavuje

-
kironet - Zkušený
možná by nebylo špatný dát tam do nastavení i možnost dát si starý skin knife. Tady ten skin přes půlku obrazu je strašně velkej a vadí mi to 

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý
kironet píše:dangerSvK píše:A ešte ma napadla jedna vec.. CT na mapách používaju Miny k bugovaniu do TXT príklad mill camp skočí kore na šikmej
I kdyz tam je, tak je to nejak moc extra nezastavuje
Alebo začať poriadne bannovať strielanie cez txt

-
dangerSvK - Pokročilý
Všiml jsem si, že na serverech Chronic #1, Chronic #2, Blood #1, Blood #2 a Mini #1 nefungují už pár dní PS (psychostats).
Co se děje? 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
PS nefungují tuším ani na JB, nebo alespoň mě ne 

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
-
ElSabanerO - Pokročilý