Re: Call of Duty servery - nápady!
Novou class pro NoVIP nebo VIP -> HP 100, rychlost 110, Rychlopalka + USP/GLOCK + flash/HE + Secret Mill.
A také se mi líbil ten nápad s využitím peněz.
A také se mi líbil ten nápad s využitím peněz.
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Nové Classy ako Ninja a warrior
-
Dajo - Amatér
Do týdne sepíšete?
je to už pres 2 tydny 

-
Okinawa - Amatér
Okinawa píše:Do týdne sepíšete?je to už pres 2 tydny
Víš ono je ještě hodně práce, ale maká se na tom

Jedno staré čínské přísloví praví: 善の小なるを以って為さざること勿かれ(なかれ)。- Když máš deštník v prdeli, neotvírej ho.[/b][/i]
-
StrelimHackera - Amatér
Mě osobně se líbi ten nápad na item od zuzky (pokud se nepletu), mám tím namysli ten na tu šanci na critický útok - komu by se nelíbilo dat sem tam hlavu za 2000dmg
D

-
DerPP - Kolemjdoucí
Nové Skiny Pre VIP napr. niečo takéto https://www.google.sk/search?hl=sk&site ... B514%3B231
-
PSYCHOOO - Registrovaný
[ExtraVIP]Cpt.Soap:M4a1-deagle,Scoat,item:Reflect Arm,rychlost 80,hp 110.
[VIP]Cpt.Assasin:Awp-bez pistolky,item:Ultra knife,rychlost 120,hp 70.
[ExtraVIP]Velitel Trucker:M245para,deagle-Glock/Usb,rychlost 20,hp 180.
[VIP]Sodier:Mp5navy,deagle-Glock/Usb,rychlost 70,hp 130.
[VIP]Cpt.Assasin:Awp-bez pistolky,item:Ultra knife,rychlost 120,hp 70.
[ExtraVIP]Velitel Trucker:M245para,deagle-Glock/Usb,rychlost 20,hp 180.
[VIP]Sodier:Mp5navy,deagle-Glock/Usb,rychlost 70,hp 130.
[extraVIP]Avatar Battle #1
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
[extraVIP]Call of Duty #1
[extraVIP]Zombie Night #1
[VIP]Jail Break #9
Nick:GlenCoco
-
glencoco - Pokročilý
Takže čaute, mapy na mod Call of Duty jsou hrozně ohraný, především se hraje jen na de_dust2_XXX nebo de_aztec. Chtělo by to nějakou změnu a tak mě napadlo dát do vote map i originál mapy z cska. Ty mapy tam jsou stačí je dát jen do hlasování, zkoušel jsem je přes amx votemap a vše šlo ok, hráči raději hrají tyhle mapy, když jsem jim dal storm všichni děkovali a že prý se nedá hrát skoro celý den jen na de dust předělaný. A ještě bych přidal víc map CS, třebas office, 747 apd...
Dále, zrušit item spy glass, na non vip hráčích se bugne a skin enemy má celou mapu.
Potom v COD Postavy opravit u protectora chybu-píše se tam že má 220 hp přitom má jen 200.
A jestli by šlo nějak udělat to, že třebas na classe Price mi přijde item m4 style, na co mi je, tu zbraň už mam. Místo toho mi mohl přijít nějaký lepší, nebo u ramba mi přijde Ninja skok nebo chuck. Jsou to detaily jen, ale stojí za opravu.
Další bug je s m4 style, i když vyprší čas itemu tak nezmizí, což třebas u awp sniperu není ten zmizí hned.
Dále, zrušit item spy glass, na non vip hráčích se bugne a skin enemy má celou mapu.
Potom v COD Postavy opravit u protectora chybu-píše se tam že má 220 hp přitom má jen 200.
A jestli by šlo nějak udělat to, že třebas na classe Price mi přijde item m4 style, na co mi je, tu zbraň už mam. Místo toho mi mohl přijít nějaký lepší, nebo u ramba mi přijde Ninja skok nebo chuck. Jsou to detaily jen, ale stojí za opravu.
Další bug je s m4 style, i když vyprší čas itemu tak nezmizí, což třebas u awp sniperu není ten zmizí hned.
PUBLIC & CAPTURE THE FLAG
-
PanzerIB - Pokročilý
když ti na ramba příjde ninja step , tak s rambem neuděláš dvojitý , ale trojitý skok... to se dá
ale ten chuck tam ti je na nic... noa? vyhodíš a získáš nový 

-
Okinawa - Amatér
Navrhujem zrušiť votování map a nastaviť pevný map list. Ako už mnohý písali mapy sú ohrané a ohrané aj budú pretože hráči nezvolia niečo ine ako aztec. Jedine riešenie je pevný map list aky bol na začiatku uptade-dovaného COD serveru. Mapy by sa pekne striedali rad za radom a všetci by boli spokojný. Aztec mi už lezie cez mozek.
Skusťe nad tým pouvažovať:D
Skusťe nad tým pouvažovať:D
-
akbar - Kolemjdoucí
O chvíľu to budeme spisovať, môžte písať ďalše návrhy a bugy hlavne 

Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
-přidat na server "GHOST MODE", aby se dalo procházet spoluhráčem a předešlo se tak zbytečným konfliktům s bloklým hráčem
-možnost zrušit si VIP skin
-pokud bude stále postava Demolition, tak aby byl dynamit použitelný třeba jednou za 20s/30s
-zrušit zbytečné Itemy např. Veteran Knife
-nové itemy: AK + 15-30dmg, Deagle master (deagle s větším dmg)
-snížit HP protectora, protože 200hp + 100 nábojů je celkem hnus
-SWAT štít údajně zruší celou strengh v době jeho používání, SPY glass se bugují nonvip hráčům (ale to asi už psalo dost lidí)
-novou postavu: Scout + usp/deagle + vyšší rychlost + 1/2 nebo 1/3 šance na okamžitý kill scout nebo kritický zásah; AK + deagle + nějaká schopná rychlost (lepší než na sharpshooterovi teď) + laserový dynamit na zeď
-možnost zrušit si VIP skin
-pokud bude stále postava Demolition, tak aby byl dynamit použitelný třeba jednou za 20s/30s
-zrušit zbytečné Itemy např. Veteran Knife
-nové itemy: AK + 15-30dmg, Deagle master (deagle s větším dmg)
-snížit HP protectora, protože 200hp + 100 nábojů je celkem hnus
-SWAT štít údajně zruší celou strengh v době jeho používání, SPY glass se bugují nonvip hráčům (ale to asi už psalo dost lidí)
-novou postavu: Scout + usp/deagle + vyšší rychlost + 1/2 nebo 1/3 šance na okamžitý kill scout nebo kritický zásah; AK + deagle + nějaká schopná rychlost (lepší než na sharpshooterovi teď) + laserový dynamit na zeď
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér
MĚSÍC A PŮL
počítám to 

-
Okinawa - Amatér
Joa chtel bych zvysit hranici vyššího lvlu na 101 a zrychlit trochu expeni tem nevip hracum... jako vip jich lituju
D pod lvl 10 vsechno 

-
Okinawa - Amatér
Psali, že to do týdne sepíšou a začnou na tom makat a ne to, že do týdne bude UPDATE.
Rychlejší exp pro NonVIP? Hrával jsem tu, a bývalo za kill 5exp, takže nevím, na co si pořád každý stěžuje s těma exp.
Rychlejší exp pro NonVIP? Hrával jsem tu, a bývalo za kill 5exp, takže nevím, na co si pořád každý stěžuje s těma exp.
_FusS# // #LB
-
Bublis - Amatér