• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: UPDATE DEATHMATCH
Tak idem skúsiť tú presnosť pri 50 tich killoch a hodím sem screen
e.Elwyn: http://leteckaposta.cz/306974394
priemer 40% viac neišlo.
priemer 40% viac neišlo.
-
Elwyn - Mistr Yoda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Elwyn píše:Tak idem skúsiť tú presnosť pri 50 tich killoch a hodím sem screen
priemer 40% viac neišlo.
40% je nadprůměr, pokud jsi nehrál s AWP

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Jo a ještě připomínka nemohli by jste opět nahodit to jak vip hráč něco napíše tak aby měl před jménem napsané VIP ?? a možná bych dal opět normální vip skin T 

ExtraVIP- War3FT 1
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
ExtraVIP- War3FT 3
VIP- DM
VIP- Surf
-
War3FTSmilEyS - Amatér
War3FTSmilEyS píše:Jo a ještě připomínka nemohli by jste opět nahodit to jak vip hráč něco napíše tak aby měl před jménem napsané VIP ?? a možná bych dal opět normální vip skin T
tenhle vip skin u T je naprosto dokonalej

Co se týká toho psaní do chatu, jop něco s tím uděláme.
-
S AK-47 som hral.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Update suprový, vylepšení za vylepšením n1.. Jak jsem si to četl, tak mám velkou chuť hrát na DM častěji 

CS 1.6 EX ADMIN
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
PUBLIC SEKCE
AIM SEKCE
MEDAILE ZA AIM NA U2 A ST
EVIP HRÁČ:
Public 1/
Public 2/
DustMaps
AimMaps
VIP:TEAMSPEAK 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, flow,skill,technika,přesnost.Raz,Dva,Tri,Raz,Dva,Tri, nabít náboj zamierit HeadShot.
-
NaVry - Drbna
DM FFA? Supeeeer..
Ten už tu byl ne?
Jsem ho hrál, nevím jestli tady, ale moc lidí tam nechodilo
V tom případě ten update můžu prohlásit za suprovej
Ten už tu byl ne?

V tom případě ten update můžu prohlásit za suprovej

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
FFA bylo a zrušilo se pro malou návštěvnost, skoro sem to tenkrát obrečel. A co sem se tam byl kouknout včera, bojím se, že to dopadne stejně :/
Garrett
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
AIM STAR
STEAM_0:0:48078869
Ex. Aim, War3ft, JB&Knife admin.
Spettro, Ilnear, SKEJTY, JesusChrist a mnozí další. Ano, i admini cheatují. Noaco ;-*
-
eryteemo - Zkušený
eryteemo píše:FFA bylo a zrušilo se pro malou návštěvnost, skoro sem to tenkrát obrečel. A co sem se tam byl kouknout včera, bojím se, že to dopadne stejně :/
málo kdy se server zaplní hned po spuštění, to je jen výjímečně. Každopádně včera na dm ffa bylo docela dost lidí
-
Takže,
Zkoušel jsem to teď 2 dny, přijit tomu updatu na chuť, ale je to opravdu tragédie, jinak se to nedá popsat :O !! Na serveru jsem mluvil s hráči kteří byly pravidelně v TOP 10, a všici se shodují na jedné věci...stojí to za prdlajs .) Ale jinak pro děti dobrý.
Další věc:
Prosím proč je z avizovaného serveru DM2, DM Dust 2? Dejte tam aspoň 4 mapy (dust2, inferno, nuke, train - jako tomu bylo na DM před UPdatem)? Je super, že je to na lepším stroji a ta idea se mi líbí, akorát by to chtělo více map, nebo při nejhorším aspoň po nějáké době změnit na Inferno.
FFA je taky good...to chválím .)
Děkuji za pozornost
TePlaKy
Zkoušel jsem to teď 2 dny, přijit tomu updatu na chuť, ale je to opravdu tragédie, jinak se to nedá popsat :O !! Na serveru jsem mluvil s hráči kteří byly pravidelně v TOP 10, a všici se shodují na jedné věci...stojí to za prdlajs .) Ale jinak pro děti dobrý.
Další věc:
Prosím proč je z avizovaného serveru DM2, DM Dust 2? Dejte tam aspoň 4 mapy (dust2, inferno, nuke, train - jako tomu bylo na DM před UPdatem)? Je super, že je to na lepším stroji a ta idea se mi líbí, akorát by to chtělo více map, nebo při nejhorším aspoň po nějáké době změnit na Inferno.
FFA je taky good...to chválím .)
Děkuji za pozornost
TePlaKy
-
TPK - Kolemjdoucí
súhlas s typkom
neviem čo bolo zle na starom dm keď šlapal paradne, server tak pre deti do 13 rokov tych to baviť bude ale mna vobec po update
inač chyba i ta veľi podstatna vec a to nastaveie aby ti naskoila na začiatku kola ta zbran ktoru chceš bez toho aby si musel stale klikať na 2 ..... z kaluže do blata
neviem čo bolo zle na starom dm keď šlapal paradne, server tak pre deti do 13 rokov tych to baviť bude ale mna vobec po update
inač chyba i ta veľi podstatna vec a to nastaveie aby ti naskoila na začiatku kola ta zbran ktoru chceš bez toho aby si musel stale klikať na 2 ..... z kaluže do blata
-
Bronco - Kolemjdoucí
Bronco píše:inač chyba i ta veľi podstatna vec a to nastaveie aby ti naskoila na začiatku kola ta zbran ktoru chceš bez toho aby si musel stale klikať na 2 ..... z kaluže do blata
A další tvl

-
čau, na dm jsem chodíval rád a to každý den, dokonce jsem i uvažoval o tom, že si zakoupím cs 1.6 na steam a zažádám si o admin práva ale teď? dm se mi vůbec nelíbí.
-
Lala - Kolemjdoucí
zdar, len mojich pat centov k updatu... snad si zvyknem
ale chcel som sa spytat, v prvom prispevku tu sa pise o nejakych nastaveniach, ktore sa daju vypnut/zapnut. Mohol by pls niekto napisat ako? napr. ako vypnem efekty pri zabijani - mmmmmmmmmmmonster kill!

-
svorcova - Kolemjdoucí
svorcova píše:zdar, len mojich pat centov k updatu... snad si zvyknemale chcel som sa spytat, v prvom prispevku tu sa pise o nejakych nastaveniach, ktore sa daju vypnut/zapnut. Mohol by pls niekto napisat ako? napr. ako vypnem efekty pri zabijani - mmmmmmmmmmmonster kill!
no, snad by se to mohlo najít v menu / nastavení?

-
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5