Zpracování návrhů hráčů do updatu.
Zdravím všechny hráče a administrátory zombie serverů. Určitě víte, že se chystá dlouho plánovaný update, tak jsem se rozhodl vypracovat pár návrhů, které mi poskytli hráči osobně na serveru, či sociální síti.
PS: nemám edit, tak kdybych chtěl, něco dodat, tak to udělám přes někoho jiného.
1. Vrácení zombie typu spider – nahradit jím jiného méně používaného zombie popřípadě vytvořit zombie nového (převzít z jiných zombie módů, nebo vymyslet).
2. Hlavní zombie typu jump má až příliš HP, jako často využívanému typu co se všude dostane – omezit.
3. Přidat granát typu HE. Výbušný s ubíráním HP zombie.
4. Nový typ pro eVIP (VIP) hráče. Podobně jako je Terminátor nebo Hanibal. Vytvořit nový typ se speciální výbavou zbraní. Jeho HP a AP by bylo ovlivněno jeho výbavou.
5. Kromě knife a motorové pily vytvořit další (např. Katana / meč). Za určitý počet bodů úměrně k DMG. Možná využít právě k výbavě nového itemu (viz. bod 6).
6. Jetpack – raketový pohon, který by hráče (popřípadě i zombie) vynesl se zvýšenou rychlosti daným směrem. Funkce spíš jen jako vystřelení, ne trvalé létání.
7. Zvýšení DMG pro AWP bez ohledu na adrenalin. (0 % i 100 % adrenalinu = stejná demage)
8. Bug u Hanibala. Mizení léčivého granátu. Zbraň v některých případech nemá zásobník a nemá tudíž neomezené náboje.
9. Zabíjení BZ do ranku.
10. Možnost koupení AP za body.
11. Možnost zakoupení DragonCannonu za 200 bodů (omezení jako o M79 granade. Možnost např.. 10x vystřelit. Není možno kombinovat s jinou zbraní, jen s bazukou.)
Bod 4. (typ by mohl být těžkooděnec)
Jestliže budete chtít něco dodat pište PM, popřípadě to přidejte zde do komentářů.
PS: nemám edit, tak kdybych chtěl, něco dodat, tak to udělám přes někoho jiného.

1. Vrácení zombie typu spider – nahradit jím jiného méně používaného zombie popřípadě vytvořit zombie nového (převzít z jiných zombie módů, nebo vymyslet).
2. Hlavní zombie typu jump má až příliš HP, jako často využívanému typu co se všude dostane – omezit.
3. Přidat granát typu HE. Výbušný s ubíráním HP zombie.
4. Nový typ pro eVIP (VIP) hráče. Podobně jako je Terminátor nebo Hanibal. Vytvořit nový typ se speciální výbavou zbraní. Jeho HP a AP by bylo ovlivněno jeho výbavou.
5. Kromě knife a motorové pily vytvořit další (např. Katana / meč). Za určitý počet bodů úměrně k DMG. Možná využít právě k výbavě nového itemu (viz. bod 6).
6. Jetpack – raketový pohon, který by hráče (popřípadě i zombie) vynesl se zvýšenou rychlosti daným směrem. Funkce spíš jen jako vystřelení, ne trvalé létání.
7. Zvýšení DMG pro AWP bez ohledu na adrenalin. (0 % i 100 % adrenalinu = stejná demage)
8. Bug u Hanibala. Mizení léčivého granátu. Zbraň v některých případech nemá zásobník a nemá tudíž neomezené náboje.
9. Zabíjení BZ do ranku.
10. Možnost koupení AP za body.
11. Možnost zakoupení DragonCannonu za 200 bodů (omezení jako o M79 granade. Možnost např.. 10x vystřelit. Není možno kombinovat s jinou zbraní, jen s bazukou.)
Bod 4. (typ by mohl být těžkooděnec)
Jestliže budete chtít něco dodat pište PM, popřípadě to přidejte zde do komentářů.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
Zpracování návrhů hráčů do updatu.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zpracování návrhů hráčů do updatu.
No, posilnuješ tu stranu ľudí, Je treba tam dať nejakého fakt over zombíka.
Ten Jump, nechal bych to tak, netreba to meniť zase chceš posilniť stranu ľudí..
Proste hlavne napchať všetko do ZM!
inak niečo by som tam dal aj ja. 
Ten Jump, nechal bych to tak, netreba to meniť zase chceš posilniť stranu ľudí..

Proste hlavne napchať všetko do ZM!

-
N3mO - Mistr
Přesně tak. Hraji na Chronicu už skoro měsíc a nejde si nevšimnout, že ZM jsou oproti CT úplný nicky a to by se mělo změnit, protože je hrozný, když ZM utíkají před CT, což se tam děje pravidelně 

[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
Malkin píše:Přesně tak. Hraji na Chronicu už skoro měsíc a nejde si nevšimnout, že ZM jsou oproti CT úplný nicky a to by se mělo změnit, protože je hrozný, když ZM utíkají před CT, což se tam děje pravidelně
Ano, zrovna jsem to chtěl jít N3mOvi dopsat.

Takže berte to tak, že na bloodu je přebíjení a je složité hrát proti Jumpovi, který má v klidu při 15 hráčích i 8000HP. Dnes už zombie servery nejsou o kempení, ale s takovým to silným zombie se to nedá. Já za něho osobně hraji taky, protože je nejsilnější, ale je potřeba ho oslabit. Vždy přežije jen ten dobře zakempený.
(jsou tam možná i jiné věci, které se na servery bez přebíjení nehodí.)

-
MaxwellCZE - Profesionál
Pěkné,ale jak už odeznělo,zm by si ani neškrtli.Moc moc výhod por humany,AP za body ne.Ke zbytku se zatím nevyjadřuji.Ale špatné to není.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
S ohledem na to, že se jedná o návrhy hráčů na Bloodu, budu čistě reagovat tedy z pohledu Bloodů.
1) Spider byl dobrým ZM. Sám jsem ho měl docela rád a i hráči, co jsem koukal. Ohledně něho uvidíme.
2) HP bych v žádným případě neomezoval. Tady jde o skill. Zkušený hráč umí nákazu i s 2k HP, dokonce jde s tím i vyhrát.
3) He musí být jedno - buď zapalovací nebo výbušný. Resp. na začátku hry máš automaticky zapalovací. Výbušný by mohl být až např. při nákupu v menu. Každopádně myslím, že granáty na ZM nejsou zas tak používané. Je tu jediný prostý důvod - hráče to zdržuje.
4) Ohledně těch typů lidí - dle mého zrovna stačí mít Terma, Hannibala a pak tu možnost si volit speciální schopnosti podle levelu. Pokud je hráč ve vysokém levelu DAMAGE human, je to docela citelné.
5) To ne. V žádném případě další nůž.
6) Ne - velkým způsobem by to ovlivnilo nákazu 1. ZM. Taky by se mohlo stát, že by prd nakazil.
7) Tento bod potřebuji vysvětlit - nevím, co je za problém s AWP.
8) Děje se to i u Terma a i u normálního CT. Problém je v tom, že hráč, který se vyléčí prostě léčit nemůže. Je to chyba, ale časem se ji všichni už naučili vyvarovat.
9) To by možná šlo.
10) To by možná také šlo. Nicméně bych chtěl, aby šlo o větší částku bodů.
11) DC je záležitost spiritů - item, který dostaneš za hraní za ZM. Tak to musí zůstat.
1) Spider byl dobrým ZM. Sám jsem ho měl docela rád a i hráči, co jsem koukal. Ohledně něho uvidíme.
2) HP bych v žádným případě neomezoval. Tady jde o skill. Zkušený hráč umí nákazu i s 2k HP, dokonce jde s tím i vyhrát.
3) He musí být jedno - buď zapalovací nebo výbušný. Resp. na začátku hry máš automaticky zapalovací. Výbušný by mohl být až např. při nákupu v menu. Každopádně myslím, že granáty na ZM nejsou zas tak používané. Je tu jediný prostý důvod - hráče to zdržuje.
4) Ohledně těch typů lidí - dle mého zrovna stačí mít Terma, Hannibala a pak tu možnost si volit speciální schopnosti podle levelu. Pokud je hráč ve vysokém levelu DAMAGE human, je to docela citelné.

6) Ne - velkým způsobem by to ovlivnilo nákazu 1. ZM. Taky by se mohlo stát, že by prd nakazil.
8) Děje se to i u Terma a i u normálního CT. Problém je v tom, že hráč, který se vyléčí prostě léčit nemůže. Je to chyba, ale časem se ji všichni už naučili vyvarovat.
9) To by možná šlo.

11) DC je záležitost spiritů - item, který dostaneš za hraní za ZM. Tak to musí zůstat.
-
Xter - Spamerův sluha
Xter píše:S ohledem na to, že se jedná o návrhy hráčů na Bloodu, budu čistě reagovat tedy z pohledu Bloodů.
9) To by možná šlo.
Tak ohledně toho bodu 7 (AWP). Hráči mi navrhli, aby Minigun měl vyšší demage a nebyl závislí na adrenalinu. Já si osobně myslel, že to je blbost, tak jsem tam hodil AWP, protože už se mi vícekrát stalo, že jsem si chtěl vzít AWP, ale k čemu, když dává 200 dmg. Osobně bych dal, aby AWP mělo např. 500 DMG a nebylo závislé na adrenalinu. (proto ho hráči moc nepoužívají)
Jinak ke všemu ostatnímu souhlasím, měl jsem na to stejný názor.

-
MaxwellCZE - Profesionál
AWP je celkově na ZM blbost používat.
MG se nezmění - jeho menší DMG vyrovnává jeho absolutní přesnost.

MG se nezmění - jeho menší DMG vyrovnává jeho absolutní přesnost.
-
Xter - Spamerův sluha
1. Spider zombie je celkom dobrý nápad
2. Ja by som mu hp nebral skôr je to dobre a dokáže oživiť hru zm nieje o tom aby ľudia ovládali zm ale naopak aby sa ludia báli zombiekov (aspon podla mna
)
3. podla mna je to zbytočnosť lebo máš tu Granatomet a to je skoro to isté
4.s tým by som súhlasil niečo by sa mohlo vymyslieť ako je aj na Avatare nejaky Super vojak ktorý by mal veľa ap a nekončeno nábojov s nejakou zbranou
5. podla mna to už je zbytočnosť
6. na čo jetpack ? ked máš na termovi a hannovi 4 skok hráči by mohli zaletieť do miest kde sa zm nedostanú a zas by to narušilo hru medzi ct/zm ctčka by ľachko odleteli a nespravila by sa nákaza
7. Myslím že to awpčku aj tak nepomohlo lebo sa na zm nehodí
8.to by sa mohlo poriešiť
9. nemylím si že to je dobrý nápad mohlo by to ostať ako že by sa zabitia brali len zo zbrane
10.súhlasím
11. podla mna je to blbosť zm by sa prestali snažiť nakaziť ludí aby mali takúto vecičku
viem že tu nieje 12. ale chcel by som navrhnúť aby sa pridalo na Bloody nejaký špecialný typ humana alebo kúpiť za body/spirity že by daný hráč dostal výhodu nekonečno náhojov na nejaký časový interval napr keby to bol human tak by hráč dostal možnosť raz do kola si zapnuť nekonečno nábojov asi na 20s

2. Ja by som mu hp nebral skôr je to dobre a dokáže oživiť hru zm nieje o tom aby ľudia ovládali zm ale naopak aby sa ludia báli zombiekov (aspon podla mna

3. podla mna je to zbytočnosť lebo máš tu Granatomet a to je skoro to isté

4.s tým by som súhlasil niečo by sa mohlo vymyslieť ako je aj na Avatare nejaky Super vojak ktorý by mal veľa ap a nekončeno nábojov s nejakou zbranou

5. podla mna to už je zbytočnosť
6. na čo jetpack ? ked máš na termovi a hannovi 4 skok hráči by mohli zaletieť do miest kde sa zm nedostanú a zas by to narušilo hru medzi ct/zm ctčka by ľachko odleteli a nespravila by sa nákaza
7. Myslím že to awpčku aj tak nepomohlo lebo sa na zm nehodí
8.to by sa mohlo poriešiť
9. nemylím si že to je dobrý nápad mohlo by to ostať ako že by sa zabitia brali len zo zbrane
10.súhlasím
11. podla mna je to blbosť zm by sa prestali snažiť nakaziť ludí aby mali takúto vecičku

viem že tu nieje 12. ale chcel by som navrhnúť aby sa pridalo na Bloody nejaký špecialný typ humana alebo kúpiť za body/spirity že by daný hráč dostal výhodu nekonečno náhojov na nejaký časový interval napr keby to bol human tak by hráč dostal možnosť raz do kola si zapnuť nekonečno nábojov asi na 20s
-
Kamikadzee - Spamerův sluha
Kamikadzee píše:viem že tu nieje 12. ale chcel by som navrhnúť aby sa pridalo na Bloody nejaký špecialný typ humana alebo kúpiť za body/spirity že by daný hráč dostal výhodu nekonečno náhojov na nejaký časový interval napr keby to bol human tak by hráč dostal možnosť raz do kola si zapnuť nekonečno nábojov asi na 20s
Blood bude vždy přebíjecí. Vždy.
-
Xter - Spamerův sluha
Kamikadzee píše:viem že tu nieje 12. ale chcel by som navrhnúť aby sa pridalo na Bloody nejaký špecialný typ humana alebo kúpiť za body/spirity že by daný hráč dostal výhodu nekonečno náhojov na nejaký časový interval napr keby to bol human tak by hráč dostal možnosť raz do kola si zapnuť nekonečno nábojov asi na 20s
Toto sa mi zdá ako dobrý nápad, ale zase to je celkom nepotrebné. Keď hrajem na bloode (Vip tam nemám), tak dokážem nahrať cez to aj bez Minigun a pod.. stači len behať adrenalin a zm padne na jeden zásobník. Možno by sa to hodilo pre neskušenejších hráčov, ale tí skúšenejší by toho len zneužívali.
Kľudne by som bol aj toho názoru aby sa odobral adrenalin. Aspoň od ľudí, ptm všetci behajú a keď má niekto sg, tak zombíka položí na tri výstreli.
Ďalejby som pridal nejakého ZM, na ktorého by neposobila Bz alebo lase míny.Dosť by sa hodil na mód Vyvolení a Nemeses. Ten zm by zničil múny v kempoch a Nemesis by tam mohol v poho vbehnúť bez akéhokoľvek ujmu HP.
Ale isto sem toho názoru aby sa na Updatu zesilnovala len Zm (Niečo pre ľudí určite áno, ale nie veľa). Zosilniť ju tak aby nejaký Messi (z CH 1) nemal šancu.
-
N3mO - Mistr
Takže dostal jsem zprávu s novým návrhem, takže můžete sami posoudit co si o tom myslíte.
Jedná se o zbraň crossbow. (zbraň s CS Xtreme V6)
Zbraň má 50 nábojů, takže by to byla super zbraň za body. Hodně se podobá Special Gun, ale je to vlastně poloautomatické AWP.
Nejvíce by se mi líbila kombinace s nějakým novým humanem, ale jestliže by žádný ten nový human neprošel, tak bych to tedy nechal za body. Představoval bych si něco slabšího než SG, ale dražšího než MG. Dal bych to za takových 180 bodů s tím, že by to bylo možno kombinovat jako Special Gun. Není to můj návrh tím pádem nemám představu, jak to vytvořit. Dal jsem zde svůj názor, ale dle mého zbraní máme na zombie dost.
Bral bych to asi jen, kdyby to bylo přidáno k nějakému humanovi. Jako k terminátorovi M4, nebo k hanibalovi motorovka.
Odkaz na video se zbraní zde.
Zbraň má 50 nábojů, takže by to byla super zbraň za body. Hodně se podobá Special Gun, ale je to vlastně poloautomatické AWP.
Nejvíce by se mi líbila kombinace s nějakým novým humanem, ale jestliže by žádný ten nový human neprošel, tak bych to tedy nechal za body. Představoval bych si něco slabšího než SG, ale dražšího než MG. Dal bych to za takových 180 bodů s tím, že by to bylo možno kombinovat jako Special Gun. Není to můj návrh tím pádem nemám představu, jak to vytvořit. Dal jsem zde svůj názor, ale dle mého zbraní máme na zombie dost.
Bral bych to asi jen, kdyby to bylo přidáno k nějakému humanovi. Jako k terminátorovi M4, nebo k hanibalovi motorovka.

-
MaxwellCZE - Profesionál
Narovinu, tieto veci je dosť zbytočné vymýšlat
Xter vieš, že dw. si update robí až na detaili sám, takže polemizovať tu na 10 strán ako by to malo vyzerať je zbytočné 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Niggas píše:Narovinu, tieto veci je dosť zbytočné vymýšlatXter vieš, že dw. si update robí až na detaili sám, takže polemizovať tu na 10 strán ako by to malo vyzerať je zbytočné
Dw. si tyto nápady čte. A já vítám, že hráči chtějí spolupracovat...
e Nigas : uvidíme, kolko z tých "nápadov" bude v update, ok ?
-
Xter - Spamerův sluha
MaxwellCZE píše:Takže dostal jsem zprávu s novým návrhem, takže můžete sami posoudit co si o tom myslíte.
Zasa chceš zosilňovať ľudí.

-
N3mO - Mistr