Re: Zpracování návrhů hráčů do updatu.
Tak pochop, že já to nevymýšlím. Já to jen upravuji aby to bylo reálné a programovatelné. Jestliže se ti něco nelíbí, tak je to tvůj problém. Jde o to, že Dw. psal, že něco pro zombie mají připravené a já se nebráním žádnému návrhu. Chtěl bych taky, aby zm byli silnější, ale přeci i ten human by měl dostat něco nového. Je to ohrané a když už tak bych nějaké ty věci třeba vyměnil. (jako např.. terminátora za něco nového)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE

-
MaxwellCZE - Profesionál
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Takhle. AWP pokud vím nějaké bylo (zapalovací) - jen netuším, kdy bylo. Ale nepoužívalo to hodně lidí a přitom bralo hodně HP. Není to zbraň, která by se mohla využívat.
-
Xter - Spamerův sluha
MaxwellCZE píše:Tak pochop, že já to nevymýšlím. Já to jen upravuji aby to bylo reálné a programovatelné. Jestliže se ti něco nelíbí, tak je to tvůj problém. Jde o to, že Dw. psal, že něco pro zombie mají připravené a já se nebráním žádnému návrhu. Chtěl bych taky, aby zm byli silnější, ale přeci i ten human by měl dostat něco nového. Je to ohrané a když už tak bych nějaké ty věci třeba vyměnil. (jako např.. terminátora za něco nového)
Nevím jako čo ťa napadlo meniť Terminátora. Vec, ktorá funguje na 300% a ty by si ju chcel dať preč?

-
N3mO - Mistr
MustacheManiaaa píše:Ahoj to bych brala
Hlavně ten JetPack
Bazooka do ranku
DragonCannon za 200B
a možnost koupeni AP
a Bod 4
Tyhle věci beru.
Aha, takže posílit jen CT, aby se za ZM už nedalo vůbec hrát. Raději nepiš.

-
Xter - Spamerův sluha
Dragon Cannon je výsada spiritů - tak to i zůstane.
-
Xter - Spamerův sluha
Lidi na zombie chodí aby si zahráli za lidi a ne za zombie. Lidé mají výhodu jen ti, co to opravdu umí a jindy stejně vždy vyhrávají zombie díky přesile.
Rád bych ale podpořil návrh s typem zombie, který by byl odolný vůči minám nebo třeba BZ, ale aby taky měl úměrně tomu života. A za mě 100% pro spidera.
Ubrání života jumpovi byl jeden z mých nápadů. Nemám nic proti tomu, kolik života má - ale že se dokáže dostat všude a k tomu má tolik hp. To radši dejte climbovi, proti jumpovi se nedá bojovat.
Taky bych podpořil návrh s crossbow, přijde mi to jako zajímavý nápad, jak zase osvěžit hru - nemá to být přece další SG.
Docela se pozastavuji nad tím, co se počítá a nepočítá do ranku. U DC to pochopím, ale u BZ? Aktivita je docela špatná a už dost na tom, že killy botů se nepočítají do ranku - takže už tak z toho nic nemáme. Stejně jako úmrtí za ZM (nevím jestli to není jen něčí výmysl, ale jestli to je pravda, tak teda nevím koho tohle napadlo :-O ).
Eco*32
Rád bych ale podpořil návrh s typem zombie, který by byl odolný vůči minám nebo třeba BZ, ale aby taky měl úměrně tomu života. A za mě 100% pro spidera.
Ubrání života jumpovi byl jeden z mých nápadů. Nemám nic proti tomu, kolik života má - ale že se dokáže dostat všude a k tomu má tolik hp. To radši dejte climbovi, proti jumpovi se nedá bojovat.
Taky bych podpořil návrh s crossbow, přijde mi to jako zajímavý nápad, jak zase osvěžit hru - nemá to být přece další SG.
Docela se pozastavuji nad tím, co se počítá a nepočítá do ranku. U DC to pochopím, ale u BZ? Aktivita je docela špatná a už dost na tom, že killy botů se nepočítají do ranku - takže už tak z toho nic nemáme. Stejně jako úmrtí za ZM (nevím jestli to není jen něčí výmysl, ale jestli to je pravda, tak teda nevím koho tohle napadlo :-O ).
Eco*32
*32
-
Eco - Pokročilý
Správně, jde o to si zahrát za lidi, ale nesmíme zapomínat na to, že pokud omezíme hru tím způsobem, že za ZM lidi hrát nebudou, odrazí se to také na celkové hratelnosti - hráči na to budou kašlat a budou malé nákazy a celkově hry o hov...
-
Xter - Spamerův sluha
musím narovinu říct, že updaty budu dělat podle sebe, ne podle jiných ... Tak to bylo a bude vždycky, každopádně jak říká Xter, čtu si to a alespoň 10% ze všech nápadů co kdy někde přečtu použiju, zbytek považuju za blbosti.
Nápady tu psát samozřejmě můžete, ale celý update už mám více méně v hlavě promyšlený tak půl roku, takže jak říkám, použiju jen minimum.
Nápady tu psát samozřejmě můžete, ale celý update už mám více méně v hlavě promyšlený tak půl roku, takže jak říkám, použiju jen minimum.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:musím narovinu říct, že updaty budu dělat podle sebe, ne podle jiných ... Tak to bylo a bude vždycky, každopádně jak říká Xter, čtu si to a alespoň 10% ze všech nápadů co kdy někde přečtu použiju, zbytek považuju za blbosti.
Hm, tak teda začneme polemizovať čo tam dáš..

-
N3mO - Mistr
Xter píše:Správně, jde o to si zahrát za lidi, ale nesmíme zapomínat na to, že pokud omezíme hru tím způsobem, že za ZM lidi hrát nebudou, odrazí se to také na celkové hratelnosti - hráči na to budou kašlat a budou malé nákazy a celkově hry o hov...
Tak myslím si, že Dw. tady názor má. Jestli si z toho něco vezme je již na něm a samozřejmě na tvé podpoře Xtere.

Myslím si, že tyto návrhy bohatě stačí, takže bych už nic více do hry necpal. Já vím, že hráči by se zombie udělali hodně rychle např.. vesmírné války, ale prostě takto to nepůjde. Jak posílit zm? Jednoduše. Přidání zombie spider, což by zase hru oživilo jako kdysi a hlavně přizpůsobit HP serveru. Je blbost, aby jump na chroniku měl stejně HP jako na bloodech, když na bloodech se přebijí. Myslím si, že to tak už trochu řešené bylo, ale podle mě málo. Mohli by se ty HP na servery bez přebíjení ještě pro zombie přidat. Nakonec výhoda pro zombie, kterou bych i já sám ocenil je možnost zakoupení vysokého skoku. Prostě se např.. pohrabat v gravitaci, že při zakoupení by se hráči na 5 sekund zvýšila gravitace asi jako u jumpa. (Na jumpa by neměla vliv) Dal bych to za cca 50 bodů. HL zombie by to mohl využít, aby se dostal na místa, kde se normálně nedostane. Bylo by to dobré např. na mapě energy neon.
Tímto bych skončil a nechal bych to tak, nebo z toho bude mít Dwandy velkou hlavu.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.

-
MaxwellCZE - Profesionál
jak už jsem někde řekl - staré ZM bylo dělané čistě na CT kemp. Následně jsem to předělal tak, aby CT kempili méně a zombie byli tak trochu naháněni. Nový update by měl CT zase trochu do těch kempů vrátit, ale zároveň by neměl být pro zombie kemp nedobytný, tak jako dřív. Od toho se odvine celý update (domyslete si sami, co to může a bude obsahovat
)

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
MaxwellCZE píše:Xter píše:Správně, jde o to si zahrát za lidi, ale nesmíme zapomínat na to, že pokud omezíme hru tím způsobem, že za ZM lidi hrát nebudou, odrazí se to také na celkové hratelnosti - hráči na to budou kašlat a budou malé nákazy a celkově hry o hov...
Tak myslím si, že Dw. tady názor má. Jestli si z toho něco vezme je již na něm a samozřejmě na tvé podpoře Xtere.![]()
Myslím si, že tyto návrhy bohatě stačí, takže bych už nic více do hry necpal. Já vím, že hráči by se zombie udělali hodně rychle např.. vesmírné války, ale prostě takto to nepůjde. Jak posílit zm? Jednoduše. Přidání zombie spider, což by zase hru oživilo jako kdysi a hlavně přizpůsobit HP serveru. Je blbost, aby jump na chroniku měl stejně HP jako na bloodech, když na bloodech se přebijí. Myslím si, že to tak už trochu řešené bylo, ale podle mě málo. Mohli by se ty HP na servery bez přebíjení ještě pro zombie přidat. Nakonec výhoda pro zombie, kterou bych i já sám ocenil je možnost zakoupení vysokého skoku. Prostě se např.. pohrabat v gravitaci, že při zakoupení by se hráči na 5 sekund zvýšila gravitace asi jako u jumpa. (Na jumpa by neměla vliv) Dal bych to za cca 50 bodů. HL zombie by to mohl využít, aby se dostal na místa, kde se normálně nedostane. Bylo by to dobré např. na mapě energy neon.
Tímto bych skončil a nechal bych to tak, nebo z toho bude mít Dwandy velkou hlavu.
No, lenže na Bloodoch je oproti Chronicu zvýšení DMG.
-
N3mO - Mistr
Ahoj, take prispeji s nejakym tim "zbytecnym" navrhem 
1. Zmenit skin SG. Vikingovsky styl TMP se vznasejici se kouli je sice super, ale podle me je docela okoukany
2. Pridat skiny ZM rukou. Napr. Jumper ma stejne ruce jako Healer. Myslim si, ze kazdy skin rukou ma naprogramovane jine animace drzeni odhazovaciho granatu (videl jsem to u CSO/CS Nexon Zombies).
3. Pokud zombie pouzije svoji schopnost tak se mu na obrazovce zobrazi nejaky efekt (okraj monitoru zmeni na vterinu barvu atd.).
4.pozmenit ambient zvuky (zombie rev, efekt zvuky atd.).
5. Pridat big zombie vic hp. Jinak co je ted tak za nej hrajou jenom novacci, kteri poprve prisli na server.

1. Zmenit skin SG. Vikingovsky styl TMP se vznasejici se kouli je sice super, ale podle me je docela okoukany

2. Pridat skiny ZM rukou. Napr. Jumper ma stejne ruce jako Healer. Myslim si, ze kazdy skin rukou ma naprogramovane jine animace drzeni odhazovaciho granatu (videl jsem to u CSO/CS Nexon Zombies).
3. Pokud zombie pouzije svoji schopnost tak se mu na obrazovce zobrazi nejaky efekt (okraj monitoru zmeni na vterinu barvu atd.).
4.pozmenit ambient zvuky (zombie rev, efekt zvuky atd.).
5. Pridat big zombie vic hp. Jinak co je ted tak za nej hrajou jenom novacci, kteri poprve prisli na server.

-
stargate - Drbna
Zdravím,taktiež by som sa chcel podeliť o pár návrhov do nového updatu
:
1. Pridať osobitné zvuky pre každý typ zombie,ako to bolo kedysi,taktiež zmeniť clawmodely pre zombie každý iný.
2. Vrátiť ambrience soundy počas kola,teraz sa stále dookola opakujú tie isté tri.
3. Vrátiť Bigger Zombie dopľňanie +300hp,aby bol viac používaný zombie,tým pádom odstrániť Healer Zombie.
4. Namiesto Healer Zombie vrátiť Spider Zombie.
5. Vo weapon menu nahradiť zbraň Sniper Skull-Neviem ako na Chronicu,ale na Bloode sa nepoužíva,namiesto nej by som dal crossbow z Extremka.
6. Ako písal stargate zmeniť skin SG,červené chlpaté TMP s levitujúcou guličkou má káždý ZM server na CZ/SK chcelo by to niečo originálnejšie.
7. Zmeniť skin Nemesisa(tie krídeľká ma na ňom vždy rozosmejú
)
8. Chcel by som poprosiť o vrátenie niektorých Zm map: napr. zm_2_crazy_tower_2x , zm_alaska_ver2 , zm_bk_hideout , zm_chavo_gs , ale hlavne nejaký assault (kedysi boli tri assaulty,teraz není ani jeden)
Tak dúfam že sa vám niektoré návrhy zapáčia

1. Pridať osobitné zvuky pre každý typ zombie,ako to bolo kedysi,taktiež zmeniť clawmodely pre zombie každý iný.
2. Vrátiť ambrience soundy počas kola,teraz sa stále dookola opakujú tie isté tri.
3. Vrátiť Bigger Zombie dopľňanie +300hp,aby bol viac používaný zombie,tým pádom odstrániť Healer Zombie.
5. Vo weapon menu nahradiť zbraň Sniper Skull-Neviem ako na Chronicu,ale na Bloode sa nepoužíva,namiesto nej by som dal crossbow z Extremka.
6. Ako písal stargate zmeniť skin SG,červené chlpaté TMP s levitujúcou guličkou má káždý ZM server na CZ/SK chcelo by to niečo originálnejšie.
7. Zmeniť skin Nemesisa(tie krídeľká ma na ňom vždy rozosmejú

8. Chcel by som poprosiť o vrátenie niektorých Zm map: napr. zm_2_crazy_tower_2x , zm_alaska_ver2 , zm_bk_hideout , zm_chavo_gs , ale hlavne nejaký assault (kedysi boli tri assaulty,teraz není ani jeden)

-
v0tr3lec - Amatér
v0tr3lec píše:Zdravím,taktiež by som sa chcel podeliť o pár návrhov do nového updatu:
7. Zmeniť skin Nemesisa(tie krídeľká ma na ňom vždy rozosmejú)
1) Zvuky jsou dobré, neměnil bych - čím více, tím více na škodu.
2) To samé viz. 1.
3) Healera bych v žádném případě neodstraňoval - má velké využití hlavně při Nemesis vs. Vyvolení.
4) Spidera bych sice rád viděl, nicméně o Healera bych nerad přišel.
5) Jak jsem psal AWP se nebude nikdy na ZM používat - myslím, že ohledně toho Dwandy jistě udělá nějaké změny.
6) Jiní to mají, protože to máme my no. Vždy to tak je a bude.
7) Dle mého je skin Nemesise velmi povedený - lepší jsme snad neměli.
8) Assault vůbec a jedině bych možná rád viděl zm_crazy_tower
-
Xter - Spamerův sluha