Re: Zpracování návrhů hráčů do updatu.
Eco píše:N3mO píše:MaxwellCZE píše:Takže dopisuji zde další celkem potřebnou věcičku. Jedná se o to, že rank je přizpůsoben na zabití a úmrtí. Jde vlastně o to, že za zombie se počítá úmrtí do ranku, ale za CT ne. Hodně lidí proto, když jsou zm nechodí do lidí. Jinak řečeno, rádi se zakempí a nic nedělají. Maximálně napíší, že si takovou blbostí nebudou ničit rank. Já vím, že by byli velmi nevyrovnány killy od úmrtí, ale i tak by se toto mohlo nějak pozměnit. Například by se mohli zapisovat úmrtí za CT i zabití, ale k tomu by se počítalo jen určité procento z úmrtí za zombie. Nevím jestli by to takto šlo udělat, ale určitě by se nad tím mohlo pouvažovat a nějak to pozměnit, aby hráči nemohli využívat tyto výmluvy.
Předem děkuji za přečtení, ale hlavně za pochvaly a souhlasy popřípadě zápory, které udělíte.
Zbytočnosť, tí čo hrajú urputne na rank tým stylom, že ani za ZM nechodia je málo. Jediný zápor je len ten, že keď je málo ZM. Ale inak keď je silná nákaza, tak títo jedinci nie sú potrebný. Takýchto je na serveru možno dvaja traja a aj z toho sú zvačšia ľudia.
Do toho se musím přidat, bohužel. Jako jeden z aktivních hráčů a zároveň jako hráč hledící i na rank k tomu mám jisté připomínky. Když je zvolen jako hlavní zombie bot, lidi se sg, bz apod ho rozstřílí během chvilky, já se pak přihlásím do hry, zombie jsou jen boti a je nemožné dostat se ke komukoliv s lidí aby mě někdo pokaždé nezabil. Nesmrtky okamžitě ruší pomocí BZ a jakéhokoliv zombie sundají sotva se objeví. Když takto 10x po sobě umřeš jako zombie a víš, že to máš v ranku a vlastně jsi nikoho nezabil a víš, že ani nezabiješ, přestane tě bavit tohle dělat... A ano, hráčů hrajících na rank možná je málo, ale bohužel to jsou ti nejlepší co na serveru hrávají. Ti co útočí neustále jsou hráči, u kterých je víceméně náhoda, že vůbec někoho zabijí. Pak dojde admin a začne vyhrožovat kickem že nechávám -_- Pravidla dodržuju a řídím se pokyny, ale tohle mi přijde trochu jako vyhrožování, s takovou mi može hrozit vyhazov za to, že nezabiju někoho konkrétního a nebo nedám adminovi BZ nebo bůh ví proč ještě. Byl bych rád, kdyby se na tohle trochu přihlíželo a nějak se to poupravilo.
Nechápu, jak vám může záležet na číslech v ranku a pořadí na ZM... Chápu Public, ale Zombie...

-
Xter - Spamerův sluha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Xter píše:Eco píše:N3mO píše:MaxwellCZE píše:Takže dopisuji zde další celkem potřebnou věcičku. Jedná se o to, že rank je přizpůsoben na zabití a úmrtí. Jde vlastně o to, že za zombie se počítá úmrtí do ranku, ale za CT ne. Hodně lidí proto, když jsou zm nechodí do lidí. Jinak řečeno, rádi se zakempí a nic nedělají. Maximálně napíší, že si takovou blbostí nebudou ničit rank. Já vím, že by byli velmi nevyrovnány killy od úmrtí, ale i tak by se toto mohlo nějak pozměnit. Například by se mohli zapisovat úmrtí za CT i zabití, ale k tomu by se počítalo jen určité procento z úmrtí za zombie. Nevím jestli by to takto šlo udělat, ale určitě by se nad tím mohlo pouvažovat a nějak to pozměnit, aby hráči nemohli využívat tyto výmluvy.
Předem děkuji za přečtení, ale hlavně za pochvaly a souhlasy popřípadě zápory, které udělíte.
Zbytočnosť, tí čo hrajú urputne na rank tým stylom, že ani za ZM nechodia je málo. Jediný zápor je len ten, že keď je málo ZM. Ale inak keď je silná nákaza, tak títo jedinci nie sú potrebný. Takýchto je na serveru možno dvaja traja a aj z toho sú zvačšia ľudia.
Do toho se musím přidat, bohužel. Jako jeden z aktivních hráčů a zároveň jako hráč hledící i na rank k tomu mám jisté připomínky. Když je zvolen jako hlavní zombie bot, lidi se sg, bz apod ho rozstřílí během chvilky, já se pak přihlásím do hry, zombie jsou jen boti a je nemožné dostat se ke komukoliv s lidí aby mě někdo pokaždé nezabil. Nesmrtky okamžitě ruší pomocí BZ a jakéhokoliv zombie sundají sotva se objeví. Když takto 10x po sobě umřeš jako zombie a víš, že to máš v ranku a vlastně jsi nikoho nezabil a víš, že ani nezabiješ, přestane tě bavit tohle dělat... A ano, hráčů hrajících na rank možná je málo, ale bohužel to jsou ti nejlepší co na serveru hrávají. Ti co útočí neustále jsou hráči, u kterých je víceméně náhoda, že vůbec někoho zabijí. Pak dojde admin a začne vyhrožovat kickem že nechávám -_- Pravidla dodržuju a řídím se pokyny, ale tohle mi přijde trochu jako vyhrožování, s takovou mi može hrozit vyhazov za to, že nezabiju někoho konkrétního a nebo nedám adminovi BZ nebo bůh ví proč ještě. Byl bych rád, kdyby se na tohle trochu přihlíželo a nějak se to poupravilo.
Nechápu, jak vám může záležet na číslech v ranku a pořadí na ZM... Chápu Public, ale Zombie...![]()
![]()
Každý máme něco

*32
-
Eco - Pokročilý
Zní to tak, jak kdyby sis to měl nechat pak vytisknout a dát jako diplom nad postel... 

-
Xter - Spamerův sluha
nevidím nic špatnýho na tom, když někdo hraje na rank. O co většině hráčů na všech serverech jde? Mít nejlepší skore a být první v tabulce. Co říká rank? Úplně to samý, jen ne pro jednu mapu.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Nene, tisknout si to nemám v plánu
Jen nehrávám moc na jiných serverech a zrovna na zombie mám vyšší šanci se umístit. Jak jsem napsal no... 

*32
-
Eco - Pokročilý
jak je to vůbec s boti když zabiju bots tak se mi do ranku nic nepočítá,to sice chápu :-d
ale příjde mi že bots jako zombie mají daleko lepší schopnosti než lidi.
Třeba Crab,ten si tam furt lítá sem a tam pomalu ho nejde ani trefit a když kousne tak sem hned mrtvej i když sem třeba terminátor,příjde mi že mají obrovské umrtí na kousnutí
zdá se mi to,nebo to je fakt tak nastavený ?
Třeba Crab,ten si tam furt lítá sem a tam pomalu ho nejde ani trefit a když kousne tak sem hned mrtvej i když sem třeba terminátor,příjde mi že mají obrovské umrtí na kousnutí

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:jak je to vůbec s boti když zabiju bots tak se mi do ranku nic nepočítá,to sice chápu :-d
Třeba Crab,ten si tam furt lítá sem a tam pomalu ho nejde ani trefit a když kousne tak sem hned mrtvej i když sem třeba terminátor,příjde mi že mají obrovské umrtí na kousnutízdá se mi to,nebo to je fakt tak nastavený ?
Jsou to boti pro klasický CSko, nikoliv zombie mod, takže se chovají jak se chovají.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Luther píše:birotomas píše:jak je to vůbec s boti když zabiju bots tak se mi do ranku nic nepočítá,to sice chápu :-d
Třeba Crab,ten si tam furt lítá sem a tam pomalu ho nejde ani trefit a když kousne tak sem hned mrtvej i když sem třeba terminátor,příjde mi že mají obrovské umrtí na kousnutízdá se mi to,nebo to je fakt tak nastavený ?
Jsou to boti pro klasický CSko, nikoliv zombie mod, takže se chovají jak se chovají.Nemají lepší schopnosti ale spíše žádné.
V podstatě to jsou CT či T s knifem v ruce na obtížnost Expert/Very Hard
No asi jo,něco na tom bude,ale kolikrát mi prostě příjde že když sem zombie a jdu někoho zabít tak musím několik mávnutí než ho to sundá

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:Luther píše:birotomas píše:jak je to vůbec s boti když zabiju bots tak se mi do ranku nic nepočítá,to sice chápu :-d
Jsou to boti pro klasický CSko, nikoliv zombie mod, takže se chovají jak se chovají.Nemají lepší schopnosti ale spíše žádné.
No asi jo,něco na tom bude,ale kolikrát mi prostě příjde že když sem zombie a jdu někoho zabít tak musím několik mávnutí než ho to sundápak sem CT a příjde zombie (bot) jednou mávne a sem mrtvej
a to i když sem terminátor tak párkrát mávne a sem mrtvej
Vidím, že by si chcel aby padali ako hrušky. Takto to máš aspoň nejakú "úroveň".

-
N3mO - Mistr
birotomas píše:Luther píše:birotomas píše:jak je to vůbec s boti když zabiju bots tak se mi do ranku nic nepočítá,to sice chápu :-d
No asi jo,něco na tom bude,ale kolikrát mi prostě příjde že když sem zombie a jdu někoho zabít tak musím několik mávnutí než ho to sundápak sem CT a příjde zombie (bot) jednou mávne a sem mrtvej
a to i když sem terminátor tak párkrát mávne a sem mrtvej
Že tě boti sundají, když jsi normální hráč, to bych chápal. Ale když víš jak jsou nastavení, tak proč si necháváš sundat celého term?

*32
-
Eco - Pokročilý
Nemají zvýšení dmg, jak jsem řekl jsou to boti s nožem nastavení na nejvyšší obtížnost, takže nemají problém ti dát HS nožem za 430 nebo za kolik je, do zad za 195 a neustále tě sekat za 65+.
A když tě seknou hned 2 boti naráz do hedky tak jsi hned dole i s hanibalem. 

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Jen bych chtěl říci, že odstranit mapu: zm_birioza (nebo jak to je)
Důvody ?
Je zabugovaná.To vysvětlím na TS.
Je otřesná, TxT nejsou dotažené, díry. zpatlaná jak kdybych ji dělal já
Důvody ?

Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Hele píše:Jen bych chtěl říci, že odstranit mapu: zm_birioza (nebo jak to je)
Důvody ?
Som za keďže pokiaľ sú na servery viac ako 20 zombie a 10 ľudí tak sa nedá pripojiť preto by som poprosil mapu okamžite zmazať

-
Poppz - Zkušený
Poppz píše:Hele píše:Jen bych chtěl říci, že odstranit mapu: zm_birioza (nebo jak to je)
Důvody ?
Som za keďže pokiaľ sú na servery viac ako 20 zombie a 10 ľudí tak sa nedá pripojiť preto by som poprosil mapu okamžite zmazať
Obi dvaja si uvedomte, že tá mapa je takmer najhranejšia...-_- A v tom pripojení sa dá pripojiť, len musíš počkať do dalšieho kola...-_-
-
N3mO - Mistr
N3mO píše:Poppz píše:Hele píše:Jen bych chtěl říci, že odstranit mapu: zm_birioza (nebo jak to je)
Důvody ?
Obi dvaja si uvedomte, že tá mapa je takmer najhranejšia...-_- A v tom pripojení sa dá pripojiť, len musíš počkať do dalšieho kola...-_-
Najhranejšia určite nieje keďže sa viac hrá zm_cpl_mill_camp avšak nebudem sa s tebou hádať zombie nehrám až tak dlho

-
Poppz - Zkušený