Re: ZOMBIE UPDATE 2015
Vzhledem k tomu, že je BZ i motorovka na knife tak se to prostě překrejvalo a vlastnosti obou věcí se vzájemně bugovali, měli vlstnosti jaký mít neměli ale to nikdo z vás nemohl vidět ani vědět.
Spider byl v době, kdy jump zombie měl časově omezenou gravitaci a nebyl tu smoker. Tedka spider prostě není zapotřebí a kdyby se nahodil, byl by strašně silnej zombie. Už ted mají humani problém a ještě k tomu spidera? to prostě nelze.
Spider byl v době, kdy jump zombie měl časově omezenou gravitaci a nebyl tu smoker. Tedka spider prostě není zapotřebí a kdyby se nahodil, byl by strašně silnej zombie. Už ted mají humani problém a ještě k tomu spidera? to prostě nelze.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Update byl nahrán na Zombie Chronic 1 a 2 + všechny Zombie Mini. Více info v prvním příspěvku na první stránce. jít tam>>
-
A na night 1 a night 2 to ešte neni alebo si na to zabudol?
Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Ahoj potešilo ma aký kus práce ste odviedli
Samozrejme že sa berie na vedomie že sa veci ešte vychytávajú 
Už som myslel že poberiete príspevky z vip/evip zbalíte kufre a necháte to zap.
Už dlho sa nič nedialo možno sem tam mapa nová nič výrazné
Pred nedávnom som nadával že tu nebude poriadny update ani o 1000 rokov a boom
Chcel by som len poprosiť o zváženie nakoľko si už pamätám kódy k veciam a schopnostiam či by sa toto nemohlo zachovať pod číslami ako to bolo a nové veci by sa len pridali ako ,,ďalšie"
A neviem či už bolo upravené tá rovno-vážnosť medzi teamom CT a ZM ale všimol som si že First veľa nevydrží neviem kedy som first a kedy nemo nejak mi to uniklo
Ďalej čo je ten egg??? To sa skrýva na mape??? Zatiaľ omakávam a zdá sa mi to fajn ,konečne zmena za čo veeeľmi pekne ďakujem že ste na nás nezabudli 

Už som myslel že poberiete príspevky z vip/evip zbalíte kufre a necháte to zap.

- Majooo666666
- Amatér
A ešte jedna vec prečo sakra nespíte???
DD

- Majooo666666
- Amatér
Ešte prosím o jednu vec,ste písali že vyvoleni a nemesisovia budú mať nové schopnosti ,ake???
A birtoman to egg ti vypadno zo zm a bude to secret weapon
A birtoman to egg ti vypadno zo zm a bude to secret weapon

Old Legend of Zombies Servers 

-
AlbertWesker - Pokročilý
Dwandy ale neodpověděl jsi na mou otázku bude to i na Darknessu ??
Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
-
MustacheManiaaa - Amatér
Zdravím,ještě jsem se chtěl zeptat jak to bude,když bude kolo (nemesis VS vyvolený).
Na styrým modu co ještě teď je na BLOODU to bylo tak,že když vyvolený zabili ZOMBIE(nemesis,normální zombie)dostali za to normální body.
Tak mi přišlo trošku nespravedlivý,že když sem byl nemesis a zabil sem vyvolenýho(nedostal sem nic,krom lepšího skore)ale žádný body ani sprity.
Bude to samý i na novém UPDATU ? nebo se to taky změní ?
a ještě bych se chtěl zeptat na chronicu se zdražili zbraně například winchester (7000)
to se bude zdražovat i na bloodu ?
děkuji za odpověď
)))
Na styrým modu co ještě teď je na BLOODU to bylo tak,že když vyvolený zabili ZOMBIE(nemesis,normální zombie)dostali za to normální body.
Tak mi přišlo trošku nespravedlivý,že když sem byl nemesis a zabil sem vyvolenýho(nedostal sem nic,krom lepšího skore)ale žádný body ani sprity.
Bude to samý i na novém UPDATU ? nebo se to taky změní ?
a ještě bych se chtěl zeptat na chronicu se zdražili zbraně například winchester (7000)
to se bude zdražovat i na bloodu ?

děkuji za odpověď

-
birotomas - Zkušený
Ináč chcem upozorniť na pár bugov a to ,,ak ma niekto zamrazí a ja som climb a v tom sa oživím na humana nepohnem sa z miesta už vôbec
A druhá vec z ničoho nič pred koncom kola alebo v strede bola dobrá nákaza a hneď ako som si dal terma ma premenilo na zm a inf to nebol. A ešte ten climb má nejaký dlhý dosah dočiahne do všetkých trubiek z boku aj keď sa natlačím na stenu toto sa v starom cs nestávalo. Ďakujem 

- Majooo666666
- Amatér
Dwandy píše:Vzhledem k tomu, že je BZ i motorovka na knife tak se to prostě překrejvalo a vlastnosti obou věcí se vzájemně bugovali, měli vlstnosti jaký mít neměli ale to nikdo z vás nemohl vidět ani vědět.
Díky, jako vysvětlení mi to stačí

*32
-
Eco - Pokročilý
Map je podle me dost a jsou velmi dobry. Hlavne za 2 dny testu se hralo jen 7 map a nektere nove se ani nevyzkouseli. Proste hraci zase votujou to samy dokola
-
Protože se všichni bojí změn a hrajou jen to co znají.
Chtělo by to něco vymyslet i na to aby se jednou za čas dávala náhodná mapa co vygeneruje sám server (jakože hodí mapu nějakou co se dlouho nehrála a automaticky jí tam dá(aniž by jí někdo musel hlasovat) aby se to nějak prostřídalo ty mapy
Chtělo by to něco vymyslet i na to aby se jednou za čas dávala náhodná mapa co vygeneruje sám server (jakože hodí mapu nějakou co se dlouho nehrála a automaticky jí tam dá(aniž by jí někdo musel hlasovat) aby se to nějak prostřídalo ty mapy

-
birotomas - Zkušený
birotomas píše:Protože se všichni bojí změn a hrajou jen to co znají.
Já osobně bych vote map úplně zrušil a prostě by byl náhodný výběr. Protože do výběru se sestupně mapy seřazují podle oblíbenosti a hráči jak ovce dávají furt mapu pod číslem 1. Proto se pořád dokola hrají ty samé mapy pořád dokola.
*32
-
Eco - Pokročilý
Eco píše:birotomas píše:Protože se všichni bojí změn a hrajou jen to co znají.
Já osobně bych vote map úplně zrušil a prostě by byl náhodný výběr. Protože do výběru se sestupně mapy seřazují podle oblíbenosti a hráči jak ovce dávají furt mapu pod číslem 1. Proto se pořád dokola hrají ty samé mapy pořád dokola.
Ano i já to vím,chtělo by to pořešit aby se prostě hráli všechny mapy,né jen ty co se navolí,protože já osobně už mám těch map plné zuby,vždycky když se připojím tak tam jedou 3 mapy pořád dokola a jelikož to hraju často,tak už je mam tak ohraný že bych byl opravu pro zrušení VOTE MAP a nebo aspon to vymaslet tak aby se prostě ty mapy střídaly

-
birotomas - Zkušený
Nechcem nadávať ale načo sa dožadujete informácií o tom kde v hre sú chyby keď nakoniec aj tak na to nereagujete a venujete sa iba ,,smotánke"...
- Majooo666666
- Amatér