Aladeen bin Prabziin
Pochvala Server Administratorovi:
Prabz
Zachranil ma uz casto, je to skvely clovek a hlavne support, ktoremu sa da vsetko povedat a on vam pomoze(ci uz cs alebo life).
Ale mal by sa naucit viac anglictinu
Prabz
Zachranil ma uz casto, je to skvely clovek a hlavne support, ktoremu sa da vsetko povedat a on vam pomoze(ci uz cs alebo life).
Ale mal by sa naucit viac anglictinu

-
petherko - Zkušený
Aladeen bin Prabziin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pochvaly členům GS týmu
Chtěl bych pochválit admina Petherko, projevil vysoké nadání v pomoci s PC, tam kde moje (ne)vědomosti končili jeho teprve začínali
, zasloužil by za to VIPko 

-
PraBz
Ahoj
chtěl bych poděkovat admonivy ,,Stui." za to že vždycky jak je na serveru bordel tak přijde,když někdo potřebuje pomoct tak mu pomuže...je to prostě nej admin na jb1
)
chtěl bych poděkovat admonivy ,,Stui." za to že vždycky jak je na serveru bordel tak přijde,když někdo potřebuje pomoct tak mu pomuže...je to prostě nej admin na jb1

-
Nerwi - Drbna
pochavluji admina werigo za jeho ochotu dát mi doporučení na amdin
-
omeggia - Kolemjdoucí
Touto cestou by som sa chcel rád poďakovať SA. KNF 4# eFkáčkovi ...Keď že som nemal príležitosť mu poďakovať keď som na GameSites skončil... eF chcem ti poďakovať za to že si dal ex adminovi tak jedinečnú príležitosť *poadminovať* si na *knajfe
* .A určite niečo ešte poriešime na ts keď už budem mať real na správnom mieste... 

ú_ú
-
YxkoORG - Zkušený
Chtěl jsem pochválit a poděkovat hráči který hraje na JB6 a je tam SA. Před 4. měsíci jsem měl nonsteam (těd už mam steam) tak jsem jednou zapl JB a zjistil jsem že mam perma za WH , tak jsem okamžitěšel na forko a jediný kdo mipomohl byl on.!!! Jedná se o hráče/SA PoldasQweek?! Díky.
)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
Ja by som chcel poďakovať Barancek-ovi za pomoc na ZOMBIE EVOLUTION keď som nevedel čo to je Plague, Swarm a Nemesis
Doteraz to mám vytlačene na papiery a použivam to 
BARANCEK VELKA VĎAKA

BARANCEK VELKA VĎAKA

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
Chválim sám seba, že som "spojazdnil" 4 GTAčka v priebehu jedného dňa. Viva la Nudaaa 

-
petherko - Zkušený
Pochvala Supportovi: ^PraBz
Snažil jsem se skoro týden nahodit steam, jenže pak jsem PraBze obral o víc jak dvě hodiny, kdy mohl hrát GTA
Zaslouží si ode mě velikou pochvalu za to, že jen za "pouhý" dvě hodiny spravil můj STEAM od více jak tří problémů....
Jen tak dál
Snažil jsem se skoro týden nahodit steam, jenže pak jsem PraBze obral o víc jak dvě hodiny, kdy mohl hrát GTA

Zaslouží si ode mě velikou pochvalu za to, že jen za "pouhý" dvě hodiny spravil můj STEAM od více jak tří problémů....
Jen tak dál

-
hladiczak - Zkušený
Takže zdravím GS...chcel by som sa poďakovať za pomoc od supporta Toshyiukiho, kedykoľvek keď za ním prídem a potrebujem pomoc, tak môj problém vyrieši aj keď má na práci niečo iné a som mu za to veľmi vďačný...keby tu nebol on tak vážne neviem na koho by som sa obrátil, pretože väčšina supportov je úplne nemožná a nič nevedia...neviem čo by som si bez Toshyiukiho počal......je to borec ..
-
F0restek - Amatér
Chcel by som poďakovať supportovy STIG za radu ohľadom Cs
-
Jexy - Amatér
Ahoj doufám že si to čteš Jacobe !!
Pochvala a také velké poděkování Adminovu jménem Jacob
Podle mě nej admin na BB3
Jacobe Dííííííííííík moc ty víš o čem mluvíš včera 9.5 na inferno_iplay dííík moc !
Pochvala a také velké poděkování Adminovu jménem Jacob
Podle mě nej admin na BB3
Jacobe Dííííííííííík moc ty víš o čem mluvíš včera 9.5 na inferno_iplay dííík moc !
-
Ondrys10 - Kolemjdoucí