Návrhy, nápady a připomínky
Máš nějaký rozumný návrh, kterým by se mohl vylepšit server? Neváhej a zde se o něj poděl. Můžete zde psát taktéž případné chyby, které se na serveru vyskytly. Pokud možno, tak v případě chyb přidejte i důkaz (demo) s bugem.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Návrhy, nápady a připomínky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrhy, nápady a připomínky
BUG: Při výběru modu přestřelky mizí zbraně teroristům i CTčkům, avšak né všem. Děje se to pouze na jediné mapě a to je
Mapa: ba_jail_electric_revamp_beta
Mapa: ba_jail_electric_revamp_beta
https://www.youtube.com/watch?v=gCZgRYKFnHk Best song z CS:GO 

-
Soph1X - Amatér
Zdravím
Měl bych jeden nápad a to že by se mohlo obohatit Simon menu, respektive dodat některé věci které jsou v simon menu na cs 1.6
například bloky, které slouží například ke hře "schody do nebe" já osobně mám tuto hru moc rád a docela mě mrzí že na CS:GO tato možnost není. Dále si teď nejsem jistý jestli jsem to jen nepřehlídnul nebo v simon menu také není možnost pustit věznům karaoke, taky je to věc u které se dá dobře zabavit a také zasmát, takže pokud by bylo možné simon menu nějak obohatit určitě by to byla příjemná změna
S pozdravem
61Werve
e. DM: Jako bych na toto neodpovídal každý den... nejdřív se musí vše co tam je udělat tak, aby to nebugovalo a teprve poté se tam dá dělat něco víc, naházet tam vše najednou je kravina. Na 1.6 se to taky přidávalo postupně, ale tak, aby tam nebyly pokud možno žádné chyby.
Měl bych jeden nápad a to že by se mohlo obohatit Simon menu, respektive dodat některé věci které jsou v simon menu na cs 1.6
například bloky, které slouží například ke hře "schody do nebe" já osobně mám tuto hru moc rád a docela mě mrzí že na CS:GO tato možnost není. Dále si teď nejsem jistý jestli jsem to jen nepřehlídnul nebo v simon menu také není možnost pustit věznům karaoke, taky je to věc u které se dá dobře zabavit a také zasmát, takže pokud by bylo možné simon menu nějak obohatit určitě by to byla příjemná změna

S pozdravem
61Werve
e. DM: Jako bych na toto neodpovídal každý den... nejdřív se musí vše co tam je udělat tak, aby to nebugovalo a teprve poté se tam dá dělat něco víc, naházet tam vše najednou je kravina. Na 1.6 se to taky přidávalo postupně, ale tak, aby tam nebyly pokud možno žádné chyby.
-
61Werve - Kolemjdoucí
Je to dobry napad ja by som este tam dal aj simon stopy
CS:GO Akademik
-
BukeN147 - Amatér
Ahoj,
Chtěl by jsem upozornit, že pokud dáš /pravidla tak ti vyjedou ještě ty stará (o hře simon) a hráči nejsou schopný pochopit, že platí ty na fóru. Nešlo by to aktualizovat, prosím ?
A ještě jedna drobnost. Pokud mám Týmové označení ze skupiny na steamu na vašem serveru tak to označení zmizí
Děkuji
MazednikCZ
Chtěl by jsem upozornit, že pokud dáš /pravidla tak ti vyjedou ještě ty stará (o hře simon) a hráči nejsou schopný pochopit, že platí ty na fóru. Nešlo by to aktualizovat, prosím ?

A ještě jedna drobnost. Pokud mám Týmové označení ze skupiny na steamu na vašem serveru tak to označení zmizí

Děkuji
MazednikCZ
Hraji JB1 pod jménem [Šupák]mazednikcz

-
MazednikCZ - Kolemjdoucí
Nepřidával bych vše ze staré 1.6, ale právě naopak vymýšlel nové věci, jelikož je to CS:GO a nepotřebujeme 2 úplně stejné jailbreak módy, ovšem na jinou hru, můžete zkusiát např. přidání módu schovka, ten mě vždy bavil.. 

-
byLife - CS:GO Admin
Já bych osobně opravil jeden větší bug. Když je přestřelka s náhodnýma zbraněma, tak všechny Tčka a CTčka berou zbraně ze zbrojky. A to mi příjde takové nefér když někdo začne s P250 a na konci má AWPčko..
- Multivitamin
- Kolemjdoucí
Multivitamin píše:Já bych osobně opravil jeden větší bug. Když je přestřelka s náhodnýma zbraněma, tak všechny Tčka a CTčka berou zbraně ze zbrojky. A to mi příjde takové nefér když někdo začne s P250 a na konci má AWPčko..
Toto bug není, každý má tu možnost si dojít do zbrojnice pro jakoukoli jinou zbraň.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Stavitel menu se dá nahradit kreativitou daného Simona.
Bohužel mapy na našich CS:GO Jail serverech nejsou moc bohaté na atrakce a tak většina atrakcí začíná slovy: "Poslední reakce na..."
Bohužel mapy na našich CS:GO Jail serverech nejsou moc bohaté na atrakce a tak většina atrakcí začíná slovy: "Poslední reakce na..."

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
WEYN píše:Bohužel mapy na našich CS:GO Jail serverech nejsou moc bohaté na atrakce a tak většina atrakcí začíná slovy: "Poslední reakce na..."
To se brzo změní

e by WEYN : V to všichni doufáme pane.

-
Rainox - Spamer
Určite upraviť pomer ct/t podľa serverov 1.6 (2:1), bol som si zahrať na serveri a drvivá väčšina kôl končila vzburou+som si všimol, že T dostávaju guny, o to ťažšie je pre menší počet ct ich ustrážiť (ak pominieme fakt, že ku ct sa tam narvali hráči, ktorí absolútne nevedeli ako si Tt ustrážiť
).

-
Leviatan - Zkušený
Mal by som tu napad rozšírit pp menu
Mohlo by tam byť viac možnosti ako len subole atd. tím napr. myslím na golf, shot on shot (myslím že tak sa to vola) a podobne kraviny
Mohlo by tam byť viac možnosti ako len subole atd. tím napr. myslím na golf, shot on shot (myslím že tak sa to vola) a podobne kraviny
-
Kr4it - Pokročilý
a podobne kraviny
Vidíš tu si to aj napísal. Podobné kraviny ako si písal si myslím že ani pridávať netreba

Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
Bylo by dobré udělat votekick, protože poslední dobou jsou u CT hráči, kteří neví jak se to hraje a neposlouchají Simona
- NarcisSally
- Kolemjdoucí
NarcisSally píše:Bylo by dobré udělat votekick, protože poslední dobou jsou u CT hráči, kteří neví jak se to hraje a neposlouchají Simona
Na to je na serveri admin a keď nie je treba ho zavolať

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda