Re: Nápady, návrhy a diskuze BaseBuilder hráčů
Articuno píše:ja bi som navrhol priklad.
Ct si postavi build a je tam z kamaratom aby sa to neopakovalo žeby každym kolom mal ten CT ineho partnera v builde že ked CT-1 postavi build tak je s CT-2 v builde a dalše kolo bi mal biť CT-1 z napr. CT-3 alebo CT-4 tak aby sa CT hrači striedali hlavne pre novčikou bi to bolo dobre lebo bi sa každy stiredal s každym tak bi sa hrači aj skamaratili a viac hračou bi to hralo lebo novip novačik asi tažko sam prežije a keby sa striedal z skusenim Evip tak niečo nahraje a možno si aj zakupi Evip
R.I.P. gramatika
-
Weepee - Amatér
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
NickoCZ píše:Malkin píše:N3mO píše:Možno máš pravdu. Som v tom ehm ešte aj začiatočník je silné slovo, ale je veľmi frustrujúce a nie len pre mňa, ale aj pre ostatných, takých nezkušených, že z toho čo tam ostane nepostavím ani hovno.je možno pravda, že tí skúsení mazáci niečo postavia, ale tých neni na severu dvakrát toľko.
A ver, že nie je sranda keď vždy ťa zabijú tým, že si postavil tak maximálne zvrdé I. Chápem, že pre teba to nie je frustrujúce, ale ver tomu, že pre 70% serveru ano.
No tak ale takový problém u začátečníků je i na jiných mapách. I na antiquity a nebo schoolbackyard, kde jsou doslova bloky jako kráva se najdou lidi, co to nezvládají a proto jsem udělal ten návod pro "zelenáče", který snad někomu pomůže. Taky jsem na BB začínal a ikdyž to už jsou 4 roky, tak jsem dokázal po nějaké době postavit build na jakékoli mapě. Chce to čas a hlavně trpělivost, protože pokud na ZM potřebuješ nervy, tak na BB alespon troje
To je pravda, mě to na BB taktéž nešlo, ani mě to ze začátku moc nebavilo, ale potom když se naučíš rychle a dobře stavět tak to bude dobrý. Když jsem začínal, tak mě to nebavilo, protože jsem nic nestíhal postavit a hned mě killnuly. Takže se dalo říct že jsem hrál jen za ZM. Ale hlavní je že jsem BB nepřestal hrát a pořád se zlepšoval rychlostí a kvalitou stavby. A pak i střelbou
. A teď většinou CT kolo přežiju
(pokud mi kemp nikdo neblokne).
A hlavně, na dnešní BB už hráči neumí stavět nic jinýho než kabinu nebo něco co připomíná air (znáte moje airy

„Vždycky se nám zdá lepší to, co nemůžeme dostat, než to, co už máme. V tom spočívá romantika a idiotství lidského života.“ Erich Maria Remarque
-
sSspyr0o0 - Drbna
sSspyr0o0 píše:NickoCZ píše:Malkin píše:N3mO píše:Možno máš pravdu. Som v tom ehm ešte aj začiatočník je silné slovo, ale je veľmi frustrujúce a nie len pre mňa, ale aj pre ostatných, takých nezkušených, že z toho čo tam ostane nepostavím ani hovno.je možno pravda, že tí skúsení mazáci niečo postavia, ale tých neni na severu dvakrát toľko.
A ver, že nie je sranda keď vždy ťa zabijú tým, že si postavil tak maximálne zvrdé I. Chápem, že pre teba to nie je frustrujúce, ale ver tomu, že pre 70% serveru ano.
No tak ale takový problém u začátečníků je i na jiných mapách. I na antiquity a nebo schoolbackyard, kde jsou doslova bloky jako kráva se najdou lidi, co to nezvládají a proto jsem udělal ten návod pro "zelenáče", který snad někomu pomůže. Taky jsem na BB začínal a ikdyž to už jsou 4 roky, tak jsem dokázal po nějaké době postavit build na jakékoli mapě. Chce to čas a hlavně trpělivost, protože pokud na ZM potřebuješ nervy, tak na BB alespon troje
To je pravda, mě to na BB taktéž nešlo, ani mě to ze začátku moc nebavilo, ale potom když se naučíš rychle a dobře stavět tak to bude dobrý. Když jsem začínal, tak mě to nebavilo, protože jsem nic nestíhal postavit a hned mě killnuly. Takže se dalo říct že jsem hrál jen za ZM. Ale hlavní je že jsem BB nepřestal hrát a pořád se zlepšoval rychlostí a kvalitou stavby. A pak i střelbou
. A teď většinou CT kolo přežiju
(pokud mi kemp nikdo neblokne).
A hlavně, na dnešní BB už hráči neumí stavět nic jinýho než kabinu nebo něco co připomíná air (znáte moje airy). Občas se vyskytne fake. A přitom je tolika staveb a vylepšení, co se dají udělat. Jen to nikoho nebaví zkoušet. A co se týče rychlosti a přesnosti, chce tomu nechat čas a potrénovat.
To je sice pravda, že všichni staví kabinu a ne air. V kabině máš víc killů než na airu (z airu většina ZM padá dolů a tak toho moc nenakilluješ no-já říkám, že ten air je jen na přeživ, protože na airu nemůžeš počítat, že dáš nějakých 50 killů za kolo jako u kabinek a navíc je air zejména tvůj hodně těžký).
A jak říkal Spyro rychlost, přesnost se časem zlepšuje, jen nepřestávat a trénovat (jak je to přísloví-Trénink dělá mistra)

ExtraVIP- War3FT+SaveXP #1
ExtraVIP- War3FT+SaveXP #3
ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
-
NickoCZ - Pokročilý
Ja by som odbugoval alebo proste dal naspať mapu bb_inferno_iplay, bola to jedna z najobľúbenejších máp.
-
Matso - Pokročilý
Matso píše:Ja by som odbugoval alebo proste dal naspať mapu bb_inferno_iplay, bola to jedna z najobľúbenejších máp.
Ano.. Byla docela dobrá.
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Matso píše:Ja by som odbugoval alebo proste dal naspať mapu bb_inferno_iplay, bola to jedna z najobľúbenejších máp.
Ano byla sice dobrá, ale z důvodu nadměrného počtu bugů, které by ani best mapper nedokázal odstranit, byla zrušena.
Btw: Myslím si, že pokud bys dokázal mapu upravit a odebrat z ní bugy, byla by šance na vrácení této mapy..

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Ahojte
Ja mám taký nápad.nemohli by ste dať taky "plugin alebo niečo podobne" aby sa neriešili blokovanie kempov ,že by nemohol dať blok v blízkosi iného bloku ktorý je už rezervovaný
dakujem za vyjadrenie

Ja mám taký nápad.nemohli by ste dať taky "plugin alebo niečo podobne" aby sa neriešili blokovanie kempov ,že by nemohol dať blok v blízkosi iného bloku ktorý je už rezervovaný
dakujem za vyjadrenie

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Nějaký troll by potom naházel bloky po celé mapě a nikdo by nemohl nikde stavět...

-
SieurDesto - Mistr Yoda
SieurDesto píše:Nějaký troll by potom naházel bloky po celé mapě a nikdo by nemohl nikde stavět...
"rezervovyných"

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
I to stačí pokud by to místo mělo obsáhnout velikost celé kabiny.. Pokud by to neobsáhlo celou kabinu tak by to bylo taky zbytečné.

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Septim píše:Ahojte
dakujem za vyjadrenie![]()
Napíšem si to do texťáku

*14.3.2015
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
-
ToXo456 - Kazatelův učeň
Septim píše:Ahojte
dakujem za vyjadrenie![]()
Ahoj, podle mě je to kravina. Hráč by dal zarezervované bloky například 5 bloku ke spawnu na bb_aztec, a pak není možnost nikde u spawnu stavět, takže si myslím že určitě ne.
-
eMkac - Profesionál
Přesně to co napsal emkač jsem psal a myslím si i já
hráč s nejlepší odezvou vezme bloky co uvidi a nahazi je po mape a neni kde stavet nebo u aztec ci dust ci stepup jednoduse obsadi cele spawny..

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Ja by som mal jednu otázku. Neviem či som si to iba ja šimol ale BB1 hrávam denne min 5h. a všimol som si aspon že 80 % zariche padlo na mape bb_antiqity alebo ešte na bb_aley alebo bb_stepup. Ale na ostaných mapách som ešte nevidel padnúť ani jedno zariche a tak sa chcem spýtať to je naozaj taká náhoda že na bb_antiqity padlo 80% zariche?? Na tej mape padne vždy ale na takých iných.. čo nebívajú často ešte som nevidel padnúť alebo aj napr. bb_stepup čo je dosť častá mapa ako aj bb_antiqity tak aj tak ovela viac padlo na antiqity... 

/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1
Nie som výnimočný, no som jedinečný.
Nie som výnimočný, no som jedinečný.
-
Archa - Zkušený
Když mrkneš na hranost map tak uvidíš, že anti je nejhranější tudíž logicky nejvíce zariche by mělo padnout na anti. Ale je to vše o náhodě, pravda, na stepup jsem taky neviděl, že by někomu padlo ale třeba na aztec a autumn což jsou méně hrané mapy (hlavně autumn) padlo opravdu hodně lidem, taktéž na school.. Myslim si, že to je udelane nahodne takze neni moc o cem diskutovat.

-
SieurDesto - Mistr Yoda