Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Pochvaly členům GS týmu

Příspěvekod BrightS1ghT » 10 kvě 2013, 17:02

Za málo. Robím čo Môźem. :)
BrightS1ghT
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 10 kvě 2013, 17:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Rodnys » 11 kvě 2013, 13:46

Touto formou chci pochválit

Všechny za vloženou důveru do mne.

Bývalé kolegy ze supportu = CLieR , Miki, Lakky, Blower, Andy, Moontex, FDGOD, Elzny, Kubik, Figgy, Eucasoll, STIG, Neomaster, Blackmaster, Barta, Virusko, Denie, B@link@, Gustiksarapatka, Ramaradicek, Nulka, Flagy, George, Amber, Machec, Mart, Luckerko, Fizze, Ellyas, T3men, Tukyespin,Dosty, Tomko, Julek, Vendeta, Joker, Souls, Kizz, Why, Faza, Gargamel, Kloper, Olsavitto, Strelimhackera, Faza, Emotion, Triplex, Gargamel, Name, Flor3, Shadecek, Destroy, Yeah, PanZombie, Labancoff, Dracco, Lof0, ManM, Original_lama, Tomsa, Erorr, Pekloo, Anonymous, Titan, BuMM, Mademan apod.

Bývalé kolegy z JBs = Maxik,Multik, Wortex, Wulfik, Trnko, Technik, Werigo, Es0, Poldasqwek, ManM, Lulka, Rony, Falqo, katlo, Mckenzie, Kejtie, Anonymous, Dio, Olihm, Tecik, Nevinná, Benni, Tymec, Lukask, Nonsteamak, Pekloo, Skinny, Shouse, Fredka, Noblemar, Golem, MuF, Dema, Radegast, Inft, Tvojastarra, Profiq, Supinavec, Thom, Gembler, Dirty, Altrox, ZkusenaZebra, Mirik555, Figgy, Push

A já se loučím =) Ahoj.
Rodnys
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PeaceSti » 14 kvě 2013, 19:10

Dobrý den ,popřípadě večer :) .
Tímto kratším,ale pro mě důležitým a snad i pro administrátora,kterého se bude tento topic týkat.
Konkrétně chci z celého srdce poděkovat,dle mě nerozumnějšímu,nejkompromisnějšímu a nejklidnějšímu administrátorovi co se týká hlavně JailBreaku!:) Tohle hluboké poděkování chci zveřejnit hlavně ,kvůli toho že bych Vám všem doporučila poznat tohoto Pána:). Slunce v duši to on má,má to co má mít každý správný admin.
Je to někdo kdo poučí a naučí. Děkuji mu za zkušenosti co jsem od něj nasbírala a děkuji že tu je s námi na GS stále.
Mé přání je jen ať tento čas nekončí a nadále pokračuje,k tomu patří i stejná povaha a stejná osoba ,snad pár z Vás uhodlo jedná se tu celou dobu o našeho Dia !! :) [*Dio* .. Když si tak říkám, dio .. minecraftaci si říkají diamant..Též mě napadlo , nás Dio hodnotě diamantů a více, k nezaplacení .. Děkuji za sebe a za ty kdo si tě váží tak jako já,nebo i více:)
Krásný zbytek dne,děkuji za možnost poděkovat a pochválit:) Peace.
PeaceSti
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AceH1GH » 16 kvě 2013, 02:50

Rád bych touto cestou poděkoval adminovy na PUB 2. Je to jediný admin kterému když na steamu napíšu že vidím WH či AB, nemá žádný problém přijít na server, a vše vyřešit. Je vždy milý a přátelský, sranda s ním je určitě také. I když vím, že příliš času vzhledem k maturitě nemá, vždy když ho kontaktuji, dorazí. A za to jsem mu vzhledem k jeho časové tísni neskutečně vděčný !!! :).

Díky DREIZAKU :)))

Dále bych totuto cestou chtěl poděkovat dalšímu adminovy. Který milerád vyřešil problém s mým klanem <N1> na Public 2 serveru. Děkuji za jeho ochotu a čas :)

Díky ST0RME :))

s Pozdravem ....

AceH1GH
AceH1GH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod lolkoooo » 17 kvě 2013, 18:55

Dobrý ďen , týmto by som chcel poďakovať CS Supporťákovi Toshiyuki , ktorý mi pomohol vyriešiť problém s hrou Counter Strike . Je to naozaj ochotý , ako málo ktorý na portáli GS . BIG UP FOR HIM . Ďakujem ešte raz Toshiyuki .
lolkoooo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dreizak » 20 kvě 2013, 16:34

AceH1GH píše:Rád bych touto cestou poděkoval adminovy na PUB 2. Je to jediný admin kterému když na steamu napíšu že vidím WH či AB, nemá žádný problém přijít na server, a vše vyřešit. Je vždy milý a přátelský, sranda s ním je určitě také. I když vím, že příliš času vzhledem k maturitě nemá, vždy když ho kontaktuji, dorazí. A za to jsem mu vzhledem k jeho časové tísni neskutečně vděčný !!! :).

Díky DREIZAKU :)))

Je to moje "prace", takze pokud muzu, tak se vzdy rad dostavim a udelam poradek. Diky za tuhle pochvalu, vazim si toho. :)
Dreizak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KillerRapper7 » 21 kvě 2013, 19:23

Chci poděkovat: KoviMC,mimi34,Dajvi,Coolisek :)
Za pomoct, a upozornění, že nemám resku. :D
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
KillerRapper7
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod STIG23 » 21 kvě 2013, 19:38

Chtěl bych pochválit (server) admina PoldasQwek !? ,za jeho dnešní ochotu a důvěru. Moc pomohl zbavit se podvádějících hráču. Všeobecná snaha a ochota. Díky Poldo. Kdybych byl holka,asi bych se do tebe zamiloval :* :D
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
STIG23
Mistr
Mistr

Příspěvekod PoldasQweek » 22 kvě 2013, 20:43

Chtěl bych poděkovat adminům: Ivo,Paulí,Canrow,Olihm,Eucasoll,Miki,Gargamel.
Za celkově dobře odvedenou práci na serveru a aktivitu, jsem spokojený a vážím si toho.Tak ať se vám nadále daří. :)

e canrow: Děkuji Poldas, doufám že nám budeš šéfovat ze svého křesla i nadále. GL. Canrow :* PS: Koupim ti motorku :)
e Miki: Dik poldo vazim si to ale ty premna si viac spravil .. :)
e Gargamel: Ďakujem, robým čo môžem ved od toho som tu :)
PoldasQweek
Mistr
Mistr

Příspěvekod Sigmor » 23 kvě 2013, 17:57

Já bych chtěl poděkovat Adminovi "PaulVanDyk a M1", že mi věřili, že bych měl a stále mám šanci se dostat do AT, i když nemám/neměl sem dostačující věk. A také výhradně chci poděkovat "M1", za podporování v MovieMakingu :-)
"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

Obrázek
Sigmor
Drbna
Drbna

Příspěvekod Staryjanko » 24 kvě 2013, 09:31

Touto cestou by som chcel pochváliť Serve Admina serveru Jailbreak 6 menom PoldasQweek (dúfam, že som todobre napísal :D ) je to človek, ktorý je vždy ochotný pomôcť, či už je to volaký problém alebo pomoc. Poldas, dúfam že Ti to vydrží. :)
Staryjanko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata