Re: Pochvaly členům GS týmu
Za málo. Robím čo Môźem. :)
-
BrightS1ghT - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Touto formou chci pochválit
Všechny za vloženou důveru do mne.
Bývalé kolegy ze supportu = CLieR , Miki, Lakky, Blower, Andy, Moontex, FDGOD, Elzny, Kubik, Figgy, Eucasoll, STIG, Neomaster, Blackmaster, Barta, Virusko, Denie, B@link@, Gustiksarapatka, Ramaradicek, Nulka, Flagy, George, Amber, Machec, Mart, Luckerko, Fizze, Ellyas, T3men, Tukyespin,Dosty, Tomko, Julek, Vendeta, Joker, Souls, Kizz, Why, Faza, Gargamel, Kloper, Olsavitto, Strelimhackera, Faza, Emotion, Triplex, Gargamel, Name, Flor3, Shadecek, Destroy, Yeah, PanZombie, Labancoff, Dracco, Lof0, ManM, Original_lama, Tomsa, Erorr, Pekloo, Anonymous, Titan, BuMM, Mademan apod.
Bývalé kolegy z JBs = Maxik,Multik, Wortex, Wulfik, Trnko, Technik, Werigo, Es0, Poldasqwek, ManM, Lulka, Rony, Falqo, katlo, Mckenzie, Kejtie, Anonymous, Dio, Olihm, Tecik, Nevinná, Benni, Tymec, Lukask, Nonsteamak, Pekloo, Skinny, Shouse, Fredka, Noblemar, Golem, MuF, Dema, Radegast, Inft, Tvojastarra, Profiq, Supinavec, Thom, Gembler, Dirty, Altrox, ZkusenaZebra, Mirik555, Figgy, Push
A já se loučím =) Ahoj.
Všechny za vloženou důveru do mne.
Bývalé kolegy ze supportu = CLieR , Miki, Lakky, Blower, Andy, Moontex, FDGOD, Elzny, Kubik, Figgy, Eucasoll, STIG, Neomaster, Blackmaster, Barta, Virusko, Denie, B@link@, Gustiksarapatka, Ramaradicek, Nulka, Flagy, George, Amber, Machec, Mart, Luckerko, Fizze, Ellyas, T3men, Tukyespin,Dosty, Tomko, Julek, Vendeta, Joker, Souls, Kizz, Why, Faza, Gargamel, Kloper, Olsavitto, Strelimhackera, Faza, Emotion, Triplex, Gargamel, Name, Flor3, Shadecek, Destroy, Yeah, PanZombie, Labancoff, Dracco, Lof0, ManM, Original_lama, Tomsa, Erorr, Pekloo, Anonymous, Titan, BuMM, Mademan apod.
Bývalé kolegy z JBs = Maxik,Multik, Wortex, Wulfik, Trnko, Technik, Werigo, Es0, Poldasqwek, ManM, Lulka, Rony, Falqo, katlo, Mckenzie, Kejtie, Anonymous, Dio, Olihm, Tecik, Nevinná, Benni, Tymec, Lukask, Nonsteamak, Pekloo, Skinny, Shouse, Fredka, Noblemar, Golem, MuF, Dema, Radegast, Inft, Tvojastarra, Profiq, Supinavec, Thom, Gembler, Dirty, Altrox, ZkusenaZebra, Mirik555, Figgy, Push
A já se loučím =) Ahoj.
-
Rodnys - Pokročilý
Dobrý den ,popřípadě večer
.
Tímto kratším,ale pro mě důležitým a snad i pro administrátora,kterého se bude tento topic týkat.
Konkrétně chci z celého srdce poděkovat,dle mě nerozumnějšímu,nejkompromisnějšímu a nejklidnějšímu administrátorovi co se týká hlavně JailBreaku!:) Tohle hluboké poděkování chci zveřejnit hlavně ,kvůli toho že bych Vám všem doporučila poznat tohoto Pána:). Slunce v duši to on má,má to co má mít každý správný admin.
Je to někdo kdo poučí a naučí. Děkuji mu za zkušenosti co jsem od něj nasbírala a děkuji že tu je s námi na GS stále.
Mé přání je jen ať tento čas nekončí a nadále pokračuje,k tomu patří i stejná povaha a stejná osoba ,snad pár z Vás uhodlo jedná se tu celou dobu o našeho Dia !!
[*Dio* .. Když si tak říkám, dio .. minecraftaci si říkají diamant..Též mě napadlo , nás Dio hodnotě diamantů a více, k nezaplacení .. Děkuji za sebe a za ty kdo si tě váží tak jako já,nebo i více:)
Krásný zbytek dne,děkuji za možnost poděkovat a pochválit:) Peace.

Tímto kratším,ale pro mě důležitým a snad i pro administrátora,kterého se bude tento topic týkat.
Konkrétně chci z celého srdce poděkovat,dle mě nerozumnějšímu,nejkompromisnějšímu a nejklidnějšímu administrátorovi co se týká hlavně JailBreaku!:) Tohle hluboké poděkování chci zveřejnit hlavně ,kvůli toho že bych Vám všem doporučila poznat tohoto Pána:). Slunce v duši to on má,má to co má mít každý správný admin.
Je to někdo kdo poučí a naučí. Děkuji mu za zkušenosti co jsem od něj nasbírala a děkuji že tu je s námi na GS stále.
Mé přání je jen ať tento čas nekončí a nadále pokračuje,k tomu patří i stejná povaha a stejná osoba ,snad pár z Vás uhodlo jedná se tu celou dobu o našeho Dia !!

Krásný zbytek dne,děkuji za možnost poděkovat a pochválit:) Peace.
-
PeaceSti - Kolemjdoucí
Rád bych touto cestou poděkoval adminovy na PUB 2. Je to jediný admin kterému když na steamu napíšu že vidím WH či AB, nemá žádný problém přijít na server, a vše vyřešit. Je vždy milý a přátelský, sranda s ním je určitě také. I když vím, že příliš času vzhledem k maturitě nemá, vždy když ho kontaktuji, dorazí. A za to jsem mu vzhledem k jeho časové tísni neskutečně vděčný !!!
.
Díky DREIZAKU
))
Dále bych totuto cestou chtěl poděkovat dalšímu adminovy. Který milerád vyřešil problém s mým klanem <N1> na Public 2 serveru. Děkuji za jeho ochotu a čas
Díky ST0RME
)
s Pozdravem ....
AceH1GH

Díky DREIZAKU

Dále bych totuto cestou chtěl poděkovat dalšímu adminovy. Který milerád vyřešil problém s mým klanem <N1> na Public 2 serveru. Děkuji za jeho ochotu a čas

Díky ST0RME

s Pozdravem ....
AceH1GH
-
AceH1GH - Kolemjdoucí
Dobrý ďen , týmto by som chcel poďakovať CS Supporťákovi Toshiyuki , ktorý mi pomohol vyriešiť problém s hrou Counter Strike . Je to naozaj ochotý , ako málo ktorý na portáli GS . BIG UP FOR HIM . Ďakujem ešte raz Toshiyuki .
-
lolkoooo - Kolemjdoucí
AceH1GH píše:Rád bych touto cestou poděkoval adminovy na PUB 2. Je to jediný admin kterému když na steamu napíšu že vidím WH či AB, nemá žádný problém přijít na server, a vše vyřešit. Je vždy milý a přátelský, sranda s ním je určitě také. I když vím, že příliš času vzhledem k maturitě nemá, vždy když ho kontaktuji, dorazí. A za to jsem mu vzhledem k jeho časové tísni neskutečně vděčný !!!.
Díky DREIZAKU))
Je to moje "prace", takze pokud muzu, tak se vzdy rad dostavim a udelam poradek. Diky za tuhle pochvalu, vazim si toho.

-
Dreizak - Zkušený
Chci poděkovat: KoviMC,mimi34,Dajvi,Coolisek 
Za pomoct, a upozornění, že nemám resku.

Za pomoct, a upozornění, že nemám resku.

Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Chtěl bych pochválit (server) admina PoldasQwek !? ,za jeho dnešní ochotu a důvěru. Moc pomohl zbavit se podvádějících hráču. Všeobecná snaha a ochota. Díky Poldo. Kdybych byl holka,asi bych se do tebe zamiloval :* 

Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Chtěl bych poděkovat adminům: Ivo,Paulí,Canrow,Olihm,Eucasoll,Miki,Gargamel.
Za celkově dobře odvedenou práci na serveru a aktivitu, jsem spokojený a vážím si toho.Tak ať se vám nadále daří.
e canrow: Děkuji Poldas, doufám že nám budeš šéfovat ze svého křesla i nadále. GL. Canrow :* PS: Koupim ti motorku
e Miki: Dik poldo vazim si to ale ty premna si viac spravil ..
e Gargamel: Ďakujem, robým čo môžem ved od toho som tu
Za celkově dobře odvedenou práci na serveru a aktivitu, jsem spokojený a vážím si toho.Tak ať se vám nadále daří.

e canrow: Děkuji Poldas, doufám že nám budeš šéfovat ze svého křesla i nadále. GL. Canrow :* PS: Koupim ti motorku

e Miki: Dik poldo vazim si to ale ty premna si viac spravil ..

e Gargamel: Ďakujem, robým čo môžem ved od toho som tu

-
PoldasQweek - Mistr
Já bych chtěl poděkovat Adminovi "PaulVanDyk a M1", že mi věřili, že bych měl a stále mám šanci se dostat do AT, i když nemám/neměl sem dostačující věk. A také výhradně chci poděkovat "M1", za podporování v MovieMakingu 

"Ží tak, aby si ve stáří nemusel říkat „Co by se stalo, kdybych udělal to a to ...“ "

-
Sigmor - Drbna
Touto cestou by som chcel pochváliť Serve Admina serveru Jailbreak 6 menom PoldasQweek (dúfam, že som todobre napísal
) je to človek, ktorý je vždy ochotný pomôcť, či už je to volaký problém alebo pomoc. Poldas, dúfam že Ti to vydrží. 

-
Staryjanko - Kazatelův učeň