• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Velký Ping a malé FPS.
Můj PC:Hall 3000 2jádrový procesor Intel Core i3-4170 ( 3.7GHz, HyperThreading), 8GB DDR3 operační paměti, grafická karta NVIDIA GeForce GTX 950 2GB GDDR5, 1TB HDD
O.System: Windows 10
Verze Hry : Steam
Kdy se začal problém projevovat? : Problém začal cca před 3 hodinámi.Z ničeho nic vůbec nic sem nedělal jen normálně hrál.Nic v nastavení sem neměnil
Jaký mam problém : Hrál sem na 3-6 ping a 300-320 FPS a těd mam 16-20 FPS a 160 FPS vůbec nevím čím to je .. Každá rada se mi hodí děkuji moc.
O.System: Windows 10
Verze Hry : Steam
Kdy se začal problém projevovat? : Problém začal cca před 3 hodinámi.Z ničeho nic vůbec nic sem nedělal jen normálně hrál.Nic v nastavení sem neměnil
Jaký mam problém : Hrál sem na 3-6 ping a 300-320 FPS a těd mam 16-20 FPS a 160 FPS vůbec nevím čím to je .. Každá rada se mi hodí děkuji moc.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
[Vyřešeno] Velký Ping a malé FPS.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Velký Ping a malé FPS.
Změna pingu může znamenat že tvůj poskytovatel internetového připojení "změnil cesty", to znamená že cesta která vede od tvého počítače k serveru na kterem hraješ je teď složitější nebo delší apod.

Potřebuješ POMOC? Napiš mi.
-
Stat - Amatér
Ano, k tomuto témátu sem se taky dočetl..
Akorát na internetu sem našel rady ,které bych raději nezkoušel.
Akorát na internetu sem našel rady ,které bych raději nezkoušel.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Máš internet jenom pro sebe nebo to máš pro celou rodinu? 

Když mužů pomůžu 

-
XxLucixX - Pokročilý
Napiš na PC poradnu, tak jsou schopní lidi, kteří ti poradí.

Potřebuješ POMOC? Napiš mi.
-
Stat - Amatér
Ano, Internet mam jen pro sebe.. žadný mobil,tablet a notebook což má přítelkyně není připojena na mém Internetu,protože ta má svou wifi do zásuvky. Na PC poradnu tam sem psal a tam mi poradili ruzné věci v Configu 192.168.0.1 tam bych raději nešahal tak jakou zkoušel sem to ,ale pak sem to musel dát do továrního nastavení..
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Možno skús toto
https://www.gamesites.cz/clanek/2050-sn ... agu-ve-hre a toto
https://www.gamesites.cz/clanek/2041-vi ... dy-pro-vas

"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
Windows 10 má veľké problémy pri spolupráci s counter strike. Je vhodné sa poobzerať po najnovších update. Ak žiadne rady nepomôžu a ani vymazanie configov, resp. preinštalácia cs, môžeš skúsiť vrátiť systém do verzie 8.1 a pravdepodobne sa tvoj problém vyrieši.
-
KOREAN - Kolemjdoucí
KOREAN píše:Windows 10 má veľké problémy pri spolupráci s counter strike. Je vhodné sa poobzerať po najnovších update. Ak žiadne rady nepomôžu a ani vymazanie configov, resp. preinštalácia cs, môžeš skúsiť vrátiť systém do verzie 8.1 a pravdepodobne sa tvoj problém vyrieši.
Ano, tohle mě také napadlo.Akorát je ten problém v tom že bych si musel koupit Orig.Version WIN 8,1 ,protože WIN 8,1 sem měl v PC jako zaklad když sem ho už koupil. Zkoušel sem vše a nic nepomohlo.
-
NecoAkoSkiller - Amatér
KOREAN píše:Windows 10 má veľké problémy pri spolupráci s counter strike. Je vhodné sa poobzerať po najnovších update. Ak žiadne rady nepomôžu a ani vymazanie configov, resp. preinštalácia cs, môžeš skúsiť vrátiť systém do verzie 8.1 a pravdepodobne sa tvoj problém vyrieši.
Ja mám windows 10 a žiadne problémy...

e.useless: Tak to jsi šťastný člověk. Spousta lidí má u W10 problémy jak se staršími, tak i s novými aplikacemi, které na 8.1 šly jak hodinky. Utrácet několik tisíc za Windows 8 kvůli 15 let staré hře je ale trošku blbost, takže je to nějaký začarovaný kruh, kdy ti prostě nezbývá nic jiného, než si najít jinou zábavu nebo čekat na update, který by to vyřešil…
"Postoj chvíľa, si vzácna"

-
Eucas - Mistr
Ale má to cenu já zítra dojdu do PC techniky si pujčit WIn.. Tam mi ho pujčí za nějaký poplatek a je to ..
Jinak vám děkuji za rady.. Moc ste mi pomohli .

Jinak vám děkuji za rady.. Moc ste mi pomohli .
-
NecoAkoSkiller - Amatér
Ja som samozrejme mal tiež prvotne windows 8. Ak to už nefunguje, je to naozaj škoda. Skús to vrátiť cez tento návod:
http://www.mojwindows.sk/2015/07/aktualizoval-som-na-windows-10-a-nechcem-ho-co-teraz/
http://www.mojwindows.sk/2015/07/aktualizoval-som-na-windows-10-a-nechcem-ho-co-teraz/
-
KOREAN - Kolemjdoucí
Na FPSkách záleží hodně na internetu.. zkus ho zrychlit
a nebo nestahuj když hraješ... dále záleží na tvém pc. Pokud chceš kup si lepší grafárnu 

Když mužů pomůžu 

-
XxLucixX - Pokročilý
XxLucixX píše:Na FPSkách záleží hodně na internetu.. zkus ho zrychlita nebo nestahuj když hraješ... dále záleží na tvém pc. Pokud chceš kup si lepší grafárnu
Prosím tě, nepiš nesmysli. FPS a internet jsou dvě odlišné věci, které se sebou nemají skoro nic společného.
Jinak k problému. U vyššího pingu nemusí být chyba na tvé straně, záleží na hodně faktorech. Pokud máš internet bezdrátový, může se ping zvýšit i když je jen špatné počasí. Můžeš ho snížit správným nastavením rate příkazů podle tohoto tutoriálu: nestabilni-pripojeni-vysoky-ping-t60232.html
S těmi FPS to bude horší. Doslýchám se, že stále čím dál více lidí má s tímto problémy, mezi ně patřím i já. Hraju cca hodinku na vysokých FPS a pak z ničeho nic, jsem rád že mám 50. K tomuto řešení stále hledám... Jinak co ty můžeš zkusit je tohle: nastaveni-graficke-karty-nvidia-vykon-t58520.html
a tohle: zvyseni-fps-t60254.html

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Já nemam problém s Internetem.. Mam vysílač přímo na střeše (Můj Dům stojí uprostřed vesnice).. Když sem zkoušel Test internetu tak mi to ukazuje 106MB/s download - Upload 97Mb/s a ping 14 takže nevím co s tím je ... Win už mam 8,1 a furt ten stejný problém.I vaše rady i odkazy co jste mi sem dali a vůbec nic nezabralo..
-
NecoAkoSkiller - Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2