Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Nápady, návrhy a diskuze BaseBuilder hráčů

Příspěvekod cryzysek » 05 lis 2015, 14:42

Je jedno jaká je mapa zariche může padnout na jaké mapě chce opravdu to není nastaveno tak že jen na mapách které my chceme bude padat, ale více méně šance na padnutí zariche se ti zvětší logicky když je na mapě je více lidí proto na Anti padá hodně zariche jelikož tam hraje více hráčů jelikož je to jedna z nejhranějších map.Takže je zbytečné spekulovat o tom že tam ti to nemůže padnout.Zariche je o štěstí né o mapě !Jsem ale aspoň rád že ses zeptal normální normou jelikož někteří lidi se ptají jinou formou než je ta officialní tady na forum aspoň je zde odkaz pro další lidi.

Závěr: Lidi nevěřte hloupým lidem na serveru že na jiné mapě vám to nemůže padnout.Závisí to na počtu lidí na serveru a na vašem štěstí.Jinak nevím kde si ty procenta vytáhl :) asi specialní kalkulátoris :D.Cryzy
Obrázek

Temná osobnost ZM Sekce.
cryzysek
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 05 lis 2015, 14:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod cryzysek » 05 lis 2015, 14:49

Septim píše:Ahojte

Ja mám taký nápad.nemohli by ste dať taky "plugin alebo niečo podobne" aby sa neriešili blokovanie kempov ,že by nemohol dať blok v blízkosi iného bloku ktorý je už rezervovaný

dakujem za vyjadrenie ;) ;)

Admin je na serveru od toho aby řešil tyto věci.Zbytečně by se to využívalo naopak proti hráčům než v prospěch hráčů.

Závěr: Nesmyslné pluginy na server nepatří ! (Proto pro příště lidi uvažujte nad tím než něco navrhnete než navrhnete uplnou zbytečnost či hloupost).Cryzy
Obrázek

Temná osobnost ZM Sekce.
cryzysek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dreamek » 17 pro 2015, 16:36

môžu sa používať klasciké modely na BB? nie tých zombíkov aký tam sú ale také skiny ako som so spravil ja...nie su v ničom vynimočné.. klasické iba že zozadu píše izreal Více zde

e. eMkac : Koukni do pravidel bb serveru, když to tam nebude, tak co z toho vyplívá ?
Secret Supporter. PM ME
Dreamek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 02 bře 2016, 12:17 VIP

dejvid57 píše:Uvítal bych možnost napsat do console cl_minmodels 1. Je to dobre proti bugování hlavy :)

Modely si můžeš změnit sám, tento příkaz nepotřebuješ.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod SieurDesto » 02 bře 2016, 13:57 VIP

dejvid57 píše:
SieurDesto píše:
dejvid57 píše:Uvítal bych možnost napsat do console cl_minmodels 1. Je to dobre proti bugování hlavy :)

Modely si můžeš změnit sám, tento příkaz nepotřebuješ.

Mohl by jsi mi říci jak ? Vždy mě to vykopne, když se o to pokusím.

Musíš si najít nějaký skin(model) např. Na gamebanana, ten poté vezmeš odbalíš a dáš ho do složky s cskem a modely, přesný postup ti napíšu do PM pokud budeš chtít.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod jaytechino » 15 kvě 2016, 19:04

Čaute,
Týmto by som vás chcel požiadať o pridanie mapy do BB #2 a to je: bb_inferno_iplay

http://maps.cs-bg.info/maps/cs/2575/

ďakujem už dopredu :D čaute
JAy
jaytechino
Amatér
Amatér

Příspěvekod jaytechino » 15 kvě 2016, 19:10

jaytechino píše:Čaute,
Týmto by som vás chcel požiadať o pridanie mapy do BB #2 a to je: bb_inferno_iplay

JAy

nevyjadrujte sa, prečítal som si o tej mape a je tam veľa bugov, takže nič :)
jaytechino
Amatér
Amatér

Příspěvekod SieurDesto » 15 kvě 2016, 19:21 VIP

jaytechino píše:
jaytechino píše:Čaute,

JAy

nevyjadrujte sa, prečítal som si o tej mape a je tam veľa bugov, takže nič :)

Existuje fixnutá verze mapy a je součástí updatu takže pokud se update povede tak by na serveru měla být fixnutá inferno mapa.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod dav989 » 01 čer 2016, 09:03

Dejte na server nové mapy, hráče už ty některé staré nudí a vůbec se nehrají.
Upravte informace v /vip a /mystats protože některé věci neplatí nebo nejdou...
dav989
Amatér
Amatér

Re: Nápady a návrhy BaseBuilder hráčů

Příspěvekod iDeviLeKKK » 18 čer 2016, 19:34 VIP

Zdravím, jelikož hraji aktivně basebuilder, chtěl bych navrhnout nějaké věci na bb, at je tam vice lidí a je to i zábavné..,
1. Věc jsou mapy, třeba některé mapy jako nuke_fixed, ktere se vůbec nehrají, smazat.. ale je jich víc, možná by nebylo špatné, dat tam třeba takové nebo některé jine:
Luther píše:Tak v první řadě rozhodně nové mapy. :) Pár návrhů:
bb_aredonia
bb_baseball_field
bb_french_revolution
Tohle jsou 3 nejlepší koně přímo z naší stáje Gamesites ze sekce Tvorba map! :D

2. Opravit nějaké věci, jako Štít povstání, tento item mi padl asi 3x za den a nic.., také vyléčení, když mám regeneraci, a padne mi vyléčení, vůbec to neléčí ani ta rege mi nejde..
3. Je taková blbustka, ale některým hráčům by se to líbilo, dat tam k barvám "rainbow", třeba jako VIP výhodu nebo tak, je to fakt pekne, ale nemusí byt no..
4. Možná přidat nejaky extra item, který může dostat no vip hráč.., přidal by něco, nebo prostě zlepšit i tu hru pro no vip, protože mi přijde, ze si vůbec no vip nezahraji, když to moc stavět neumí (myslím tím, těžký vchod, nebo díru a tak.. prostě těžce průchozí buildy..)
5. Přidat plugin, aby NS hráči mohli slyšet Steam hráče, bylo by to lepší i pro admin, aby slyseli, všechno, co, kdo říká do voice chatu a i proto, aby se hráči mohli sebou domlouvat a ne furt psát jak pritroubli, psát do chatu.. To je nejspíše vše. Doufám ze něco se přidá / opraví z toho, co jsem navrhl :)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Archa » 01 črc 2016, 17:09

chcem sa iba spýtať či už funguje jedna z Evip výhod: Oživení - 1/8 šance na oživení po napsání /chance. Normálně 1/10
/Evip/ Dust2 Only 1, Base Builder1

Nie som výnimočný, no som jedinečný.
Archa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 01 črc 2016, 18:51 VIP

Archa píše:chcem sa iba spýtať či už funguje jedna z Evip výhod: Oživení - 1/8 šance na oživení po napsání /chance. Normálně 1/10

Ne, nefunguje protože se na reset nic neměnilo, update basebuilder módu je stále plánován ale kdy bude, to nikdo netuší.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Degino123 » 20 úno 2017, 00:59

Môžem sa opýtať na nejaké info ohľadom toho updatu? Lebo niektoré veci tam vážne treba fixnúť, napr. padanie levelov iných ako hp, poškodenie a armor, bug štítu, bug luckera že pridá body za zariche ale za luckera nie (aj keď mi ešte nepadlo 100 vecí), možno nejak pomeniť šancu na padanie a nejaké tie zmeny pre noVIP by boli tiež prijateľné, a aj tá fixnutá verzia mapy inferno by nebola odveci. Síce tieto veci tu boli spomenuté už dosť krát, len som sa chcel informovať či sa bude v blízkej budúcnosti niečo diať. Ďakujem.
Degino123
Amatér
Amatér

Příspěvekod SieurDesto » 20 úno 2017, 17:43 VIP

Degino123 píše:Môžem sa opýtať na nejaké info ohľadom toho updatu? Lebo niektoré veci tam vážne treba fixnúť, napr. padanie levelov iných ako hp, poškodenie a armor, bug štítu, bug luckera že pridá body za zariche ale za luckera nie (aj keď mi ešte nepadlo 100 vecí), možno nejak pomeniť šancu na padanie a nejaké tie zmeny pre noVIP by boli tiež prijateľné, a aj tá fixnutá verzia mapy inferno by nebola odveci. Síce tieto veci tu boli spomenuté už dosť krát, len som sa chcel informovať či sa bude v blízkej budúcnosti niečo diať. Ďakujem.

Update byl sepsán už několik měsíců dozadu, problém je že ho nikdo kdo může spravovat servery nemá čas/chuť/zájem realizovat nebo něco upravovat. Moc s updatem na BB nepočítej.
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Předchozí

Zpět na Zombie Servery