Re: Petice o mapě zm_dust_undead
Luther píše:zm_energy_neon - Opraveno bugování do textury a osvětlení, doplněno o reklamu
zm_aztec2012 - Opraveno bugování do textury, odstranění "blokovací" dveře v jedné z kemp
zm_dust_undead - Zcela nová mapa ode mě, která nabízí dost možností jak si hru užít
zm_cpl_storage - Zcela nová mapa ode mě, vhodná i na CPL Only server
zm_office_undead - Zcela nová mapa ode mě, základem posložila mapa cs_office
Máte, co jste chtěli! 5 skvělých map, které jsou tím posledním a nejlepším, co jsem pro komunitu (hráče i Dwandyho) Gamesites vytvořil! Pokud se některá z nich dostane na server, tak si je SAKRA UŽÍTE!!! PF 2017
Luther děkujem !! Ta zm_dust_undead se ti povedla !

-
YamaL - CS 1.6 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Už je nahodte ! 

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mexxis píše:Už je nahodte !

-
YamaL - CS 1.6 Admin
není to jen tak
musíme tam udělat pár věcí, ale už brzy

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Tak to hej ! Zas začnem hrať ZM

"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
mapy jsou nahrané na zombie blood 1 aby se to otestovalo
-
Dwandy píše:mapy jsou nahrané na zombie blood 1 aby se to otestovalo
děkujem Dwandy !

-
YamaL - CS 1.6 Admin
Neviem či mi odpoviete, ale ako sú vyššie tie mapy, tak som sa chcel spýtať ohľadom mapy zm_dd že či by to nebola dobrá mapa, kedysi tu bola možno si ju aj pamatáte
(Viem, asi musela mať nejaký dôvod na vymazanie, ale skúsim) 

-
Misicu - Profesionál
Misicu píše:Neviem či mi odpoviete, ale ako sú vyššie tie mapy, tak som sa chcel spýtať ohľadom mapy zm_dd že či by to nebola dobrá mapa, kedysi tu bola možno si ju aj pamatáte(Viem, asi musela mať nejaký dôvod na vymazanie, ale skúsim)
Luther psal že na opravení mapy by zabralo dost práce, Zrušila se kvůli tomu že nákaza se dělal hodně těžce, Všichni chodili po texturách, Nahrazovat jí má zm_dust_undead která je jí hodně podobná....
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mexxis píše:Misicu píše:Neviem či mi odpoviete, ale ako sú vyššie tie mapy, tak som sa chcel spýtať ohľadom mapy zm_dd že či by to nebola dobrá mapa, kedysi tu bola možno si ju aj pamatáte(Viem, asi musela mať nejaký dôvod na vymazanie, ale skúsim)
Luther psal že na opravení mapy by zabralo dost práce, Zrušila se kvůli tomu že nákaza se dělal hodně těžce, Všichni chodili po texturách, Nahrazovat jí má zm_dust_undead která je jí hodně podobná....
Díky můj milý mluvčí, ale...
...původní zm_dd byla příliš velká a schazovala server, proto šla pryč a nemá cenu ji nějak opravovat = není důvod. A pokud je na mysli zm_dd_evolution, tak ta je hrozná - špatné provedení a nedostatek kemp a chození po vršku mapy (jako na zm_aztec2015) ji odsoudila k permanentnímu odsunu ze serveru a už se nikdy nevrátí. Místo těchto map je zde zm_dust_undead, která si bere to nejlepší z obou verzí + hodně věcí navíc.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
zm_dust_undead - Zcela nová mapa ode mě, která nabízí dost možností jak si hru užít
Tuto mapu prosim sledujte kvoli nasledujucim veciam.
1. je prilis velka, ludia so speedom zabiju hlavneho tak, ze si ani neprdne
2. ma prilis vela dlhych kempov. Staci ze sa rozlezu ludia, nastavia miny a hlavny sa hned vybucha na prvom kempe.
3. kemp je dlhy, bez nesmrtiek alebo spoluprace healer zombies a inych, sa tam tazko dostanu
4. Dzordz si tu mapu zameni za furein mod a bude s leaperom lietat po celej mape. Nikto ho nechyti.
Celkovo vdaka za update.
2. ma prilis vela dlhych kempov. Staci ze sa rozlezu ludia, nastavia miny a hlavny sa hned vybucha na prvom kempe.
3. kemp je dlhy, bez nesmrtiek alebo spoluprace healer zombies a inych, sa tam tazko dostanu
4. Dzordz si tu mapu zameni za furein mod a bude s leaperom lietat po celej mape. Nikto ho nechyti.
Celkovo vdaka za update.
-
keron - Zkušený
Mapy nahozené, zbytek se nahodí po otestování. Petice ůspěšná, můžete lock 

Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
keron píše:zm_dust_undead - Zcela nová mapa ode mě, která nabízí dost možností jak si hru užít
Celkovo vdaka za update.
Taky jsem si toho vsiml, mozna to bude nehratelna mapa a nebo se to lidi na ni nauci hrat.. uvidime
-
To že lítá po mapě s hannibalem neznamená že se nedá chytit, Stačí ho chytit smokerem a pak frostnout.. Jde tu jen o spolupráci, Samozdřejmě to bude těžší když využívá Bhop-scriptu...
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Před koncem tohodle roku jeden z nejlepších "vtipů". To je paradox, že mapa, kterou hlavně všichni chtěli, je nakonec z těch pěti nejvíce nepoužitelná.
First se musí snažit, nesmí vymést hned první kempu, kde je x min. Tahle hra je trochu i o taktice a na téhle mapě je nutností. To samozřejmě platí i o zombie, kteří musí trošku spolupracovat.
Jinak jako zajimavost: Ta mapa je víceméně stejně velká jako zm_energy_neon_gs, jenom má všechny 3 části otevřené a kempy nezmenšují prostor, protože jsou všechny zabudované do původní mapy de_dust. Proto se vám zdá opticky velká.
Být ty kempy řešeny do prostoru a aspoň jedna část "pod střechou", tak je ta mapa opticky menší.

First se musí snažit, nesmí vymést hned první kempu, kde je x min. Tahle hra je trochu i o taktice a na téhle mapě je nutností. To samozřejmě platí i o zombie, kteří musí trošku spolupracovat.
Jinak jako zajimavost: Ta mapa je víceméně stejně velká jako zm_energy_neon_gs, jenom má všechny 3 části otevřené a kempy nezmenšují prostor, protože jsou všechny zabudované do původní mapy de_dust. Proto se vám zdá opticky velká.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha