Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Návrh na menší posilnění zm strany!

Příspěvekod MaxwellCZE » 07 led 2017, 18:47

Zdravím kolegové,
měl bych menší návrh. S tímto nápadem jsem nepřišel já, ale hned se mi zalíbil. Jeden hráč se ptal, proč portál neudělá na zombie omezení na použití hanibalů a terminátorů. No řekl jsem si, že to taky nechápu a nevím, jestli to tady již někdy nebylo.

Moje představa je, že plno serverů je vždy poloprázdných a jsou třeba 4 zm a už si všichni berou terma. Toto je pro ně nevýhodné, protože je vystřílí a je konec hry, ale většinou si to vezmou, kempí a vypočítávají si, jestli zombie mohou zabít nebo ne. Není to takový ten boj za killem. Jsou chytří chlapci. :D Takže bych to udělal takto : Terminátora nebo hanibala si můžete vzít, když je 8 a více zombie a nebo taky, že by jste si je mohli vzít až bude 60% zombie a 40% CT. To zní vcelku rozumně. Samozřejmě se do toho počítají i boti, jinak by si na některých serverech hráči vůbec nezahráli s těmito "classami".

Názory a další nápady se nebojte házet do komentů. A ne nemyslím si, že hra je již vyrovnaná, kdyby to někoho náhodou zajímalo. :)
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Návrh na menší posilnění zm strany!

od Rumcajz » 07 led 2017, 18:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Návrh na menší posilnění zm strany!

Příspěvekod Eco » 07 led 2017, 18:54

60% / 40% - za mě jo, je to fér. Kolikrát si to lidi zapnou sotva je hlavní a ostatní nakažení se nehnou z místa.
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod stora » 07 led 2017, 19:15

Za mě ano, celkem slušný nápad. Kolikrát tam všichni vemou terma a hanibala a pak nadávají, že není nákaza. Za pokus by to stálo.
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na steamu : StOrA! a nebo tady do Zpráv. :-)
stora
Amatér
Amatér

Příspěvekod YamaL » 07 led 2017, 20:11 VIP

Zdravím,no není to špatný nápad . Určitě by to nebylo špatné ;) přece nejsi tak blbý jak se o tobě povídá :lol:
zombie veterán
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TiberSeptim » 07 led 2017, 21:33 VIP

A preco by ctcka mali cakat az kym ich niekto nakazi a potom si niekto zobere terma/hanna = odide zo serveru alebo bude nadavat :oops: :roll: a nikto si hru neuzije
Chcelo by to znizit armor hannovi alebo by sa mu nemal regenerovat armor pri kille zm
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod bajgar » 07 led 2017, 21:52

A co kdyby Hanybal mel normale 1 k Ap ale s Moto by bral 1k hp ale nepribyval by mu armor? :D
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 07 led 2017, 22:49 VIP

Souhlasím... stím návrhem není sím od bajgara :)
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod LuckONE » 08 led 2017, 10:03 VIP

bajgar píše:A co kdyby Hanybal mel normale 1 k Ap ale s Moto by bral 1k hp ale nepribyval by mu armor? :D

1000 armoru má už teraz 999 jedno ap ti aj tak k ničomu nepomôže....a keď stou motorovkov vieš hrať tak sa nič nemusí zdvíhať...ja by som to nechal všetko ako je...
A Maxwell máš stým pravdu ze keď sú 4 ZM a keď si niekto zobere haniballa alebo terminatora je to pre nich nevýhoda ale tak to už je o tom ako hráč uvažuje! :) To je odomňa všetko!
Spozdravom LuckONE
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod MaxwellCZE » 08 led 2017, 19:35

Já si myslím, že by to smysl mělo. Hold ubrat jim AP je zbytečné. Ale hold bych to omezil, nemyslím si, že by nadávali. Hráči by si zvykli a bylo by to pro zombie lehčí. Pořád je tady možnost se oživit. Je možnost se oživit i zdarma. Taky jsem uvažoval na omezením jako, že by mohlo být maximálně 5 hanibalů + terminátorů. Takže by hráči byli nuceni brát i terma místo hanibala a naopak. Ale toto se mi nejevilo jako rozumný nápad. Proti tomuto by více lidí útočilo.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Misicu » 09 led 2017, 20:42

Súhlas, ale možno by som dal že by sa ta hranica nejak posúvala v závislostí od hráčov. :)
Misicu
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Eco » 10 led 2017, 12:47

Misicu píše:Súhlas, ale možno by som dal že by sa ta hranica nejak posúvala v závislostí od hráčov. :)

Proto jsem psal, že 60% / 40% :) procentuálně dle hráčů na serveru. Je to o tom jak kdo uvažuje? To jistě ano, ale když jsou 4 zm a už 2 hanni a 2 term, tak sotva se zm spawne tak už u něj všichni čekají :D a ne - frost tomu nepomůže, hned ho sundají i když se mu podaří zamrazit :D
*32
Eco
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod GeracikxD » 14 led 2017, 20:18

Na zm hrám každý deň a viem že nejáke obmedzenie terminatorov alebo hanibalov nicomu nepomôže. Skôr je problém v bonusoch ktoré si hráči kupujú za sp. 2 hráči si na serveri nahraju sp dajú si full dmg kúpia laser a nemá proti ním šancu ani first. Ak by sa malo niečo menit, pridať alebo odobrať tak by som navrhoval tieto varianty:

1; obmedziť počet získaných spiritov za zabitie ct na 1 namiesto 2. alebo úplne zrušit zisk spiritov za zabitie ct. Spirity by padali náhodne zo zm.
2; znížiť hodnotu dmg ktoré sa dá kúpiť za sp.
3; Pridať firstovi životy ( jedna z vecí která by hodne pomohla)
4; tak ako ct príde na konci kola o terminatora tak by som mu vzal vsetko.
5; Obmedzit maximalny pocet termov a hanibalov na kolo 5 a 5
6; zrušiť možnost opakovane si menit terma a hanibala napr. Hráč je term vezmu mu vsetko Ap tak si da hanibala. Vezmu mu ap na hanibalovi zasa si da terma..
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jitrocelnik » 15 led 2017, 03:16

1 - Pridať firstovi životy ( jedna z vecí která by hodne pomohla)
2 - Obmedzit maximalny pocet termov a hanibalov na kolo 5 a 5

Úrčite souhlasím s těmito dvěma body, myslím, že zatím nejužitečnější věc která zde zazněla. ;)
Obrázek [CS 1.6 Admin] 2016 - 17.8

Máš nějaký problém? Neváhej a napiš mi, rád poradím.
Jitrocelnik
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Misicu » 15 led 2017, 12:28

GeracikxD píše:Na zm hrám každý deň a viem že nejáke obmedzenie terminatorov alebo hanibalov nicomu nepomôže. Skôr je problém v bonusoch ktoré si hráči kupujú za sp. 2 hráči si na serveri nahraju sp dajú si full dmg kúpia laser a nemá proti ním šancu ani first. Ak by sa malo niečo menit, pridať alebo odobrať tak by som navrhoval tieto varianty:

1; obmedziť počet získaných spiritov za zabitie ct na 1 namiesto 2. alebo úplne zrušit zisk spiritov za zabitie ct. Spirity by padali náhodne zo zm.
2; znížiť hodnotu dmg ktoré sa dá kúpiť za sp.
3; Pridať firstovi životy ( jedna z vecí která by hodne pomohla)
4; tak ako ct príde na konci kola o terminatora tak by som mu vzal vsetko.
5; Obmedzit maximalny pocet termov a hanibalov na kolo 5 a 5
6; zrušiť možnost opakovane si menit terma a hanibala napr. Hráč je term vezmu mu vsetko Ap tak si da hanibala. Vezmu mu ap na hanibalovi zasa si da terma..

Súhlas, ale HL-čkám by som nepridával HP, lebo keď už sú nejaký vip-evip tak si dokážu dokúpiť +1000hp a ako kukám po serveroch, HL majú vo zvyku sa schovávať a čakať kým niekto kúpi toho terma... :) A DMG sa podľa mňa kupuje hlavne na serveroch kde je neobmedzený počet nábojov.. :) A tak tiež by som ani neobmedzoval termov a hanibalov, sú to EVIP hráči, ktorí chcú nejaké výhody, možno by som to dal od nejakého počtu ZM ako písal hore Maxwell :)
Misicu
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod keron » 15 led 2017, 18:44

Mam par navrhov, ktore by mohli hru CTckam stazit.

Najprv by som rad podakoval Lutherovi, bez neho by nebolo tolko skvelych map.
Suhlasim s Dwandym, hra je zatial najvyrovnanejsia v historii.

K tym navrhom.
1. Kluc uvidi len ten hrac, ktory zabije zombie, z ktoreho kluc vypadne. Nebudu sa kradnut kluce, stazi to pristup k vylepsovaniu vlastnosti CT.
2. Resist nebude spomalovany, ked do neho budu strielat CTcka. Zlepsi to pristup do kempov. Resist nadobudne lepsiu hratelnost. MOZNO
3. Siet. Za 100 bodov by mohol zombie hodit na zem siet, ktora spomali CTcka. Hraci budu mat stazene manevrovacie schopnosti pocas celeho kola. Siet by mohla mat velkost 3x3 policka. Kazdy zm by mohol hodit len jednu siet pocas kola.
4. Ultimate infection. Za 200 bodov by jeden hrac mohol aktivovat tuto schopnost, ktora vsetkych zombies na mape teleportne k zombiekovi, ktory danu schopnost aktivoval. Vyuzitelnost vidim v situaciach, ked je v kempe vela CT a neda sa k nim dostat. Vznikne tym vacsia sanca nakazenia kempu. Tu asi treba zobrat do uvahy aj to, ze to mozu hraci zneuzivat. Preto by to bolo mozne pouzit len pri niektorych situaciach, ktore by hra identifikovala a umoznila hracovi danu schopnost pouzit. Podobne ako inf, raz pouzijes, uz to nebude mozne v kole pouzit.
keron
Zkušený
Zkušený

Další

Zpět na Zombie Servery