I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Awee/Gamesites

Příspěvekod LeaderAng » 26 lis 2018, 23:25 VIP

Zdravím Vás,

Poslední dobou padá víc a víc perm ohledně banů na chat nebo třeba ban pro Arama na 109 let či kolik.
Tudiž logicky usuzuji, že určitě vulgárnosti na GS nepatří ;) a to mě vede k tomu, že i člověk z právy by se něměl vyjadřovat k hráčům vulgárně.
Docela se tu rozšířil Ejviho krásný romský slovník :roll:

Důkazy:
1) underwold-lamators-tim-ctf1-t195703.html
"Admin je víc než ty, jako zmrd co se bude snažit se hrou vyjebávat a proto ti sám osobně nahodím permu, pokud bude jediná stížnost na tohle téma." - Krásná věta :-)
2) smoke-lana-furien1-t195684.html
"Sebe myslet nemůže, protože ví že je kokot a ty tu neberem.." - Tak chlapče... dej si facku sám
3) arogantny-topbio-t189965.html
"Nějací dva kokoti dostali permu za poškozování GS, pokud to náhodou nebyli tihle dva, tak mi pošli jejich hlstats." - Jak nějací dva kokoti? Když sám tu poškozuješ portál svým romským vyjadřováním.
4) admin-topbio-t189770.html
"Nechovej se jako pica a pak ti mozna nekdo uveri." - Opět machry.. a sám se chová jak pí...
5) bezduvodny-ban-knife-1-t186284.html
"Můžeš u nás v klidu hrát, jen se nebudeš moct chovat nadále jako piča." - Potlesk... je tu toho víc než jsem si myslel.. za slovo piča je běžně upozornění či kick.. a tady šášovi to normálně prochází.. a proč?
6) jailbreak-simple-save-the-planet-kill-yourself-t186107.html
"Doufám, že už nebudete dělat kktiny.." Jojo.. chlapec nemá slovní zásobu se slušným slovem ke kktině? Asi špatná výchova
7) kick-underwold-kacenka-ctf-1-t184319.html
"Ty potřebuješ upozornění že se nemáš chovat jako piča? Zkus tak mluvit s mamou.." Boreeeeeec...
8) jb5-alex-zc-sg-t180666.html
"když sis jak kokot s nožem v ruce skákal na žebřík" Už bych řekl, že asi netřeba psát..

Více toho vypisovat nebudu.. Nebaví mě to vyhledávat ..

Bany dávat to joooo, ale slušného chování tě asi doma též nenaučili. Dále se mi líbí tvé vyjadřování u UB žádostí či stížností na adminy ohledně poškozování portálu.. Tady sem ti ukázal, že portál poškozuješ stejně jako hráči.. Budeš mít koule si nahodit ban či si odebrat všechny VIP?
Nebudeš... to už by se ti totiž scvrknuli vajca protože by jsi přišel o práva.

u bodu 1) "Admin je víc než ty" pleteš se.. admin není nic víc.. obyčejný člověk jak ty tak já. Dej si předem pěstí než na tohle odpovíš svou oblíbenou odpovědí i z právy jsi stejný NIC uvědom si, že je to tu jen herní portál a něco s kariérním růstem..

Myslím, že jakožto šerif na portále gamesites by se takto chovat neměl. Měl by jít hráčům určitě příkladem a ne se takto chovat k hráčům.

Tož za mě zatím vše. Teda dokud nějaký admin "bůh" nebude mít na něco řeči.

S Pozdravem Ang
Obrázek
V davu poznáš fízla podle toho, že neskáče
Mám totálně na háku, že mě denně řešíš s bandou závistivejch žebráků.
LeaderAng
Sponzor
Sponzor

Awee/Gamesites

od Rumcajz » 26 lis 2018, 23:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee/Gamesites

Příspěvekod Izmael » 27 lis 2018, 00:30 VIP

Tato stížnost byla napsána na mou objednávku a máš to Awee :lol: :lol: :lol: :lol:

e.Tay : Mno.. myslím že se nedočká té spravedlnosti které se tu dožaduje :D
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 27 lis 2018, 00:33

Izmael píše:Tato stížnost byla napsána na mou objednávku a máš to Awee :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty ses pica.. :D

Verdikt bude doplnen.

e.Izma: Prosim zahrnete tento prispevek pri posuzovani, dekuji prosim.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 27 lis 2018, 11:34

v reseni vedeni. napisem sem pak vyjadrenie.
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy