Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod stargate » 14 črc 2013, 11:26

Dwandy musím bohužel říct, že si jednu věc domrvil :D a to je bug ohledně human classu. Byl jsem adrenalin human a přitom jsem skákal jako gravity human. Mám 2 dema (hraní za adrenalin humana bez termu a s termem).

Demo: http://ulozto.cz/xA8nms2G/x-dem
http://ulozto.cz/x6RKF42b/xx-dem
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

od Rumcajz » 14 črc 2013, 11:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Dwandy » 14 črc 2013, 11:39 VIP

Zkus po změně mapy
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod kironet » 14 črc 2013, 12:58

S tim adrenal humanem, to je furt stejne i po zmeny mapy..
Pak bych se chtel zeptat, to je umysl aby Nemesis mel schopnost INVISIBLE/LEZENI PO ZDI?
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 14 črc 2013, 13:04 VIP

kironet píše:S tim adrenal humanem, to je furt stejne i po zmeny mapy..
Pak bych se chtel zeptat, to je umysl aby Nemesis mel schopnost INVISIBLE/LEZENI PO ZDI?

no a před tím si musíš dát ten gravity class nebo máš tu gravitaci hned?
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod kironet » 14 črc 2013, 13:12

Hned, vzal jsem si jako vzdy adrenal humana a hned jsem skakal jako gravity.
Demo: http://leteckaposta.cz/582594144
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod stargate » 14 črc 2013, 13:37

Jo a ten bug je jenom obcas (alespon u me). Nekdy skacu normalne a nekdy jako gravity.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dwandy » 14 črc 2013, 13:38 VIP

stargate píše:Jo a ten bug je jenom obcas (alespon u me). Nekdy skacu normalne a nekdy jako gravity.

a jen u adrenala nebo u všech classů
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod stargate » 14 črc 2013, 18:40

Jenom u adrenala.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dwandy » 14 črc 2013, 21:09 VIP

stargate píše:Jenom u adrenala.

to je nějaká blbost :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod aXicek » 14 črc 2013, 21:38

Dwandy, tak 1. Já zombie server hraju už nějaký 4 roky, takže vím jaké to bylo dřív a jaký to je teď
2. Že Term/han není na furt, mi je uplně uprd*l* to je spíš dobře
3. Že first dá každého na jednu ranu mi taky nevadí
„Update výrazně posílil zombie a vyrovnal více hru“ tak to bych řekl, že je totalní kravina. Kdyby zombíci byli silnější tak to jde vidět, ale tady to vidět není. Spíše je to naopak zombí mají menší sílu, kolikrát ani nejde udělat nákaza těch 6 tisíc HP nebo kolik má first zmizí aní ne za 1min.
aXicek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kironet » 14 črc 2013, 21:43

„Update výrazně posílil zombie a vyrovnal více hru“ tak to bych řekl, že je totalní kravina. Kdyby zombíci byli silnější tak to jde vidět, ale tady to vidět není. Spíše je to naopak zombí mají menší sílu, kolikrát ani nejde udělat nákaza těch 6 tisíc HP nebo kolik má first zmizí aní ne za 1min.

Pravda, first lehne hned, dobry je ze se rychleji zmensuje adrenalin kdyz strilis z SG, ale furt to nepomaha... Mam i par dem kde je videt ze first zemre behem ani ne minuty. Hlavne kdyz narazi na FULL humana tak lezi behem par sekund.
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 14 črc 2013, 22:01 VIP

aXicek píše:Dwandy, tak 1. Já zombie server hraju už nějaký 4 roky, takže vím jaké to bylo dřív a jaký to je teď
2. Že Term/han není na furt, mi je uplně uprd*l* to je spíš dobře
3. Že first dá každého na jednu ranu mi taky nevadí

Když je first lama a nakazit nechce tak mu nepomůže ani milion HP. Nikdo normální nemá problém udělat nákazu hned.

Jinak je vidět jak strašně rychle zapomínáte, protože před update sice first měl hodně HP, ale než začala aspon malá nákaza uplynulo 2 minuty. A zombie v podstatě nikdy nevyhrávali kola.

Zombie jsou sestavený tak že dovedou porazit i třeba 10 terminátorů najednou, to že někdo za zombie hrát neumí a nebo nechce umět je věc druhá.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod kironet » 14 črc 2013, 22:21

Jinak je vidět jak strašně rychle zapomínáte, protože před update sice first měl hodně HP, ale než začala aspon malá nákaza uplynulo 2 minuty. A zombie v podstatě nikdy nevyhrávali kola.

To jo, ale ta nakaza byla, ted je proste tak 80% ze kolo skonci tak ze lidi vyvrazdej vsechny zombie.
Kdyz te treba nejaka mala mapa napr. MILL, tak se humani na ty zombie lepej, zombie nama sanci kdyz na nej vbehne pulka serveru, tam nepomuze ani skill nic.
Priznam se ze ja tu nakazu udelam , ale ne nejak extra tak 10hracu to kdyz jeste pouzivam nesmrtky :D a to nejsem "lama". Kdyz na tebe vypalej vsichni z BZ tak ti nepomuze ani nesmrtka :|
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod julles » 14 črc 2013, 23:01

80% ? To si prestrelil.. je treba si uvedomit ze na servroch je viac nových hracov kt maju zrejme problem vybrat si svoj zm class.. ved pre kazdu situácii a fazu hry je vhodný iný typ zm. Na druhej straně vrátilo sa vela starých hracov zm, takže chybu vidím v tom že mladi sa to musia naučit hrát: vyber miesta v prvých 10sekundach kým sa zvolí first.. typ zm pre 1sta... aspoň pár bodov na madness... Atd atd.. ved 1st ma skoro minutu na to kým po ňom zacnu palit BZ a tam neni čas na nejake pisanie v chate.. dobry hráč s 1stom je hrozba pre server, novacik co sa prechadza po mapě je lahky ciel... Toto je uz na hracoch.

S nigasom sme uz včera spisali pár detailov na úpravu, ale nic velke, tak uvidime (dnes som bol off takže zitra mas poštu dw)
http://www.youtube.com/watch?v=qRNexbLEXGA

http://www.youtube.com/watch?v=YujYTVQ4_S0
julles
Amatér
Amatér

Příspěvekod Michalrss2 » 15 črc 2013, 01:27

Nevím jestli to sem už někdo psal, celé jsem to nečetl, ale fakt mě mrzí že mapy jako egyptian a chavo_gs jsou vymazané... byly to moje nejoblíbenější mapy a ty nové co tam teď jsou se s nimi nemůžou rovnat. Nevým jaké bugy či co tyto mapy způsobovaly, ale já v tom nevidím žádný rozdíl... pokud se tím myslí to jak se celej server občas spadne a červeně to napíše Connection problem nebo co tak to dělá i teď stejně jako to dělalo předtím (dnes se mi to stalo 2x). Nechci tu nikoho ovlivnovat, je to čistě můj názor (a hodně dalších lidí co znám) ale prostě mě to se*e! Vážně v tom nevidím rozdíl servery padaj jako před tim a nic jinyho v tom nevidim. Další věci co mě v tomto updatu se*ou sem psát nebudu protože bych tu byl asi ještě hodně dlouho.
Michalrss2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery