Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod kironet » 16 črc 2013, 21:52

Vsiml jsem si ze se nekdy stava pri votovani mapy..
Nejdiv vyskoci prvni seznam s nekolika mapkami, hlasovani zkonci a ma zacit hlasovani o ty 2 mapky, ale nekdy se stava ze se zacne votovat o dalsich par mapek a uplne jinych :D
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 16 črc 2013, 21:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod kironet » 17 črc 2013, 17:56

A jeste, :D
Kdyz je napr. First afk, tak ho kicknu a vypise to nekdy ze se vytvoril novy First...
Problem je v tom ze ten first nema 10k HP a ani nezabiji na 1 ranu :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Luther » 17 črc 2013, 18:17

kironet píše:A jeste, :D
Kdyz je napr. First afk, tak ho kicknu a vypise to nekdy ze se vytvoril novy First...

Myslím, že to samé je, když se sám odpojí. Žádný nový first nevznikne (jen obyčejný zombie). :D

Jinak mi začíná vadit úprava adrenalinu u SG. Když jde po mě více zombie tak je mi úplně na nic. ;) Mám 100% adrenalin a všechen ho dám do jednoho zombie a ostatní už killím (respektive se o to snažím) z posledních sil. Ubírám jim jenom okolo 60 (HS okolo 220) a nemám šanci, protože tomu SG teď chybí ta "průraznost" Akčka, abych je zranoval všechny naráz (v těhlech ohledech je i jakákoliv zbraň za cash lepší). ;) Na většině serverů tvrdí, že se už ani EVIP nevyplatí. Ke štěstí vám stačí VIP s bazookou a minigunem. :D Ještě bych to trochu poladil. :roll:

A když jsem načal to EVIP..tak občas se bugne léčko a nikoho nevyléčí. Mám pocit, že v minulém updatu to nebylo tak časté. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MONSTERkill » 17 črc 2013, 18:35

Presne to léčko.. skoro vždy mi to robí.
CTF admin,GG admin

GG CUP 1 miesto
MONSTERkill
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 17 črc 2013, 22:46 VIP

Luther píše:
kironet píše:A jeste, :D

Myslím, že to samé je, když se sám odpojí. Žádný nový first nevznikne (jen obyčejný zombie). :D

Jinak mi začíná vadit úprava adrenalinu u SG. Když jde po mě více zombie tak je mi úplně na nic. ;) Mám 100% adrenalin a všechen ho dám do jednoho zombie a ostatní už killím (respektive se o to snažím) z posledních sil. Ubírám jim jenom okolo 60 (HS okolo 220) a nemám šanci, protože tomu SG teď chybí ta "průraznost" Akčka, abych je zranoval všechny naráz (v těhlech ohledech je i jakákoliv zbraň za cash lepší). ;) Na většině serverů tvrdí, že se už ani EVIP nevyplatí. Ke štěstí vám stačí VIP s bazookou a minigunem. :D Ještě bych to trochu poladil. :roll:

A když jsem načal to EVIP..tak občas se bugne léčko a nikoho nevyléčí. Mám pocit, že v minulém updatu to nebylo tak časté. ;)

Co se týká argumentů že stačí VIP, tak i to může být názor, ale SG je jen jedna z mnoha výhod EVIP. Co takovej terminátor, hanibal nebo jiný EVIP zbraně? Special gun je i ted dost silnou zbraní a pokud se nepletu, chtěli jste jeho sílu snížit - tohle je si myslím správná cesta, protože její účinnost je pořád stejná, jen se rychleji spotřebuje. Každopádně když má někdo adrenal humana, tak si ten adrenalin nažene docela rychle ...

Jestli tam je nějaký bug s léčením tak tam byl i před tím a určitě se nijak nemohl zvětšit ani zmenšit
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Dwandy » 18 črc 2013, 23:25 VIP

Jinak jak je to teď s nákazou? Před pár dny jsem ještě trochu boostil firsta
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Luther » 19 črc 2013, 00:41

Dwandy píše:Jinak jak je to teď s nákazou? Před pár dny jsem ještě trochu boostil firsta

Těžko odpovědět. Lamy stále nenakazí nebo udělají malou nákazu a zkušení hráči dělají pořád stejně kvalitní nákazu. ;)
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod munco » 19 črc 2013, 11:01

no i treba VIP a nemusi bejt skusenej a ma 100b tak pokud CT jsou dementi tak hodi inf a ma:]
munco
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 19 črc 2013, 11:40

Luther píše:
Dwandy píše:Jinak jak je to teď s nákazou? Před pár dny jsem ještě trochu boostil firsta

Těžko odpovědět. Lamy stále nenakazí nebo udělají malou nákazu a zkušení hráči dělají pořád stejně kvalitní nákazu. ;)

Presne, ja kdyz jsem first, tak skoro celej server nakazim.
Ale kdyz je tam napr, nekdo bud lampsa (novacek) nebo nekdo kdo naschval cumi aby nahodou nezabil kamose a sam tak chcipne za par s.

Proste kdyz je nekdo nezaujatej tim aby nekoho naschval nenakazil, tak je to ted OK.
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 19 črc 2013, 11:45

PS: Tohle ale furt plati :D

A jeste, :D
Kdyz je napr. First afk, tak ho kicknu(nebo sam odejde) a vypise to nekdy ze se vytvoril novy First...
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Bulbasaur » 21 črc 2013, 01:47

Prosim spravte ten recentmaps, človeka nebavi hrať dookola 2 maximalne 3 mapy :( Tiež keď je to kolo vyvoleny vs nemesis tak by sa mohli všetci hrači zapojiť, napr. ich to rozdeli na 2 polovice, 12t a 12ct napr. a t budu nemesis atď... len napad :)
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 21 črc 2013, 08:56 VIP

Bulbasaur píše:Prosim spravte ten recentmaps, človeka nebavi hrať dookola 2 maximalne 3 mapy :( Tiež keď je to kolo vyvoleny vs nemesis tak by sa mohli všetci hrači zapojiť, napr. ich to rozdeli na 2 polovice, 12t a 12ct napr. a t budu nemesis atď... len napad :)

recentmaps tam je
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod kironet » 21 črc 2013, 11:02

Bulbasaur píše:Prosim spravte ten recentmaps, človeka nebavi hrať dookola 2 maximalne 3 mapy :( Tiež keď je to kolo vyvoleny vs nemesis tak by sa mohli všetci hrači zapojiť, napr. ich to rozdeli na 2 polovice, 12t a 12ct napr. a t budu nemesis atď... len napad :)

On ma ale pravdu...
Blbne to...
Uz jsem to tu myslim ze i psal.

PS: Staci se podivat ted do logu na CH#1, a uvidis ze tam byli 2 hlasovani uplne jina, a pritoma psalo ze dana mapa se uz hrala..
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Erdek » 21 črc 2013, 11:20

Je to perfektný UPDATE :) Kvoli tomuto updatu som si kúpil EVIP na ZM CHRONIC #2 - Zatvorka :D
Obrázek
DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
Erdek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Eraclik » 21 črc 2013, 19:52

Ahojte. Asi po 2 rokoch som sa vrátil na ZM NIGHT 1, a som milo prekvapený update-om. Vyvážili ste hru, dá sa hrať aj s normálnym ZM proti termom a hanibalom (frost zm, zamrazis a je dead) treba to len vediet trochu hrať. Ale čo ma nepríjemne prekvapilo, je návštevnosť servera. Som tu na 2 hoďky denne, a skoro vždy sa stretnem s návštevnosťou 10-12 ľudí, a na iných serveroch je 32 (zm servery). Neviete čim to môže byť? Prečo sa stal tak obľúbený ZM NIGHT 1 menej obľúbený ako ostatné servery?

Dwandy a Julles, este mam navrh. Ako je obmedzenie AWP na publicoch , mohlo by sa spravit obmedzenie SG a termov/hanibalov na zm serveroch. Ak to funguje, tak prepacne, nehram tu dlho po update , ale niekedy sa to neda hrat ked ma kazdy hrac SG :)

Robnor
Eraclik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery