Volná debata o Counter Strike 2.

Re: Proč vlastně akademici na JB?

Příspěvekod alahferda123 » 06 úno 2021, 05:52

:evil: :twisted: :evil:
alahferda123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 06 úno 2021, 05:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Bezda » 06 úno 2021, 13:16 VIP

Hodně dobrá diskuze. Škoda, že je k ničemu.
Bezda
Drbna
Drbna

Příspěvekod 20iqNEX » 06 úno 2021, 13:16

:lol: :lol: :lol:
20iqNEX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Lanarix » 06 úno 2021, 14:36

aj ja chcem edit prosím
Obrázek
Lanarix
CS:GO Admin

Příspěvekod Tokop » 06 úno 2021, 15:57 VIP

Tomasek, nejdriv si poradne precti, co dana osoba napsala, nez zacnes zase horlive reagovat. Pouzivas slova a vytrzky v jinem kontextu, nez je jejich puvod a opakujes otazky a nazory, na ktere jsem se vyjadril.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod VloggerLP » 29 bře 2021, 10:44

Evangelista píše:Akademici jsou od toho, aby hráč co si zkazil minulost a nebo nesplňuje věk dostal šanci, ale ne zadarmo

No, a potom ho každý bude nenávidět..
Současní akademici si huntí pouze body, jmenovat je nebudu.
Jediné co tak si klasický hráč akademiky znechutí. Dostanou-li se na admina tak to bude ještě víc v RIPu.
Mám Vás rád pusinky

Wawle
VloggerLP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Decoyyy » 29 bře 2021, 14:34 VIP

VloggerLP píše:
Evangelista píše:Akademici jsou od toho, aby hráč co si zkazil minulost a nebo nesplňuje věk dostal šanci, ale ne zadarmo

Jediné co tak si klasický hráč akademiky znechutí. Dostanou-li se na admina tak to bude ještě víc v RIPu.

Akademik by měl nahlašovat jen úmyslné porušení pravidel a pokud to hráči dostatečně a kvalitně vysvětlí, co udělal za chybu, tak je taky za to obodován, ale musí to dát do dobrovolných nahlášení. Když dá hráč FK a stojí si za svým, nenechá si to vysvětlit, ikdyž se akademik snaží, tak akademik z toho může získat i 2 body, záleží, jestli si to dá do DN.
Za mě je tohle skvělá cesta k adminovi, a jsem rád, že tahle možnost tu je, nevím, ty jsi byl taky akademik, nechápu, proč sis to tak znechutil (mám takovou teorii, ale to nechme na jindy).

No, a pokud se jedná o to tvé slovíčko ,,huntění", tak nevím, co si pod tím představuješ, ale když PP kontrolor vidí, že se akademik vůbec nesnažil hráči vysvětlit, co udělal špatně, tak body nedostane, to sis asi nevšiml.
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy

Příspěvekod VloggerLP » 29 bře 2021, 15:05

Decoyyy píše:
VloggerLP píše:

Akademik by měl nahlašovat jen úmyslné porušení pravidel a pokud to hráči dostatečně a kvalitně vysvětlí, co udělal za chybu, tak je taky za to obodován, ale musí to dát do dobrovolných nahlášení. Když dá hráč FK a stojí si za svým, nenechá si to vysvětlit, ikdyž se akademik snaží, tak akademik z toho může získat i 2 body, záleží, jestli si to dá do DN.
Za mě je tohle skvělá cesta k adminovi, a jsem rád, že tahle možnost tu je, nevím, ty jsi byl taky akademik, nechápu, proč sis to tak znechutil (mám takovou teorii, ale to nechme na jindy).

No, a pokud se jedná o to tvé slovíčko ,,huntění", tak nevím, co si pod tím představuješ, ale když PP kontrolor vidí, že se akademik vůbec nesnažil hráči vysvětlit, co udělal špatně, tak body nedostane, to sis asi nevšiml.

Takže abych začal..
Když jsem byl akademik já tak do dobrovolného nahlášení přistálo max 1-2 nahlášení týdně.
VOCHECHULE s Lopolikem se Atilose ještě tak ptali: A za to nám jako body nedáš? Takže body huntí.
A nebuď laskavě vlezdozadečku.
Pokud vím tak nikdo nemá rád akademiky, nikdo, až na nové hráče, ale ti až zjistí co to doopravdy je tak je taky nebudou mít rádi.
A proč já jsem vlastně u akademie skončil? Za 1.- Lhal jsem s věkem (což není u akademie zas tak důležité)
Za 2.- Nikdo tě na serveru na který se přípojíš tak tě nikdo nemá rád
Za 3.- Celý ten systém akademie je úplně špatně vymyšlený, který se mi absolutně nelíbí.
Za 4.- Stihl jsem se zrušit sám než abych poslouchal od určitých adminů nějaké ****.
Mám Vás rád pusinky

Wawle
VloggerLP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod AltairGS » 29 bře 2021, 17:54 VIP

Vloggerove tvrdenia by som si nejak nebral k srdcu. :lol:
Človek, ktorý klame o svojom veku v prihláške sa zrejme bojí svojej mentálnej nevyspelosti (viz. Tvoj podpis). Pokiaľ máš nejaké komplexy ku akademikom alebo k hráčom, tak odporúčam navštíviť https://bohnice.cz/kontakt/
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Krffafjafnafnaf » 29 bře 2021, 18:32

No jako nevim co na toto řict,ale myslím si,že akademie je na píču :)
[*]Co řeka to potok co akademik to kokot
KROPY luw
Krffafjafnafnaf
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Decoyyy » 29 bře 2021, 18:42 VIP

AltairGS píše:Vloggerove tvrdenia by som si nejak nebral k srdcu. :lol:
Človek, ktorý klame o svojom veku v prihláške sa zrejme bojí svojej mentálnej nevyspelosti (viz. Tvoj podpis). Pokiaľ máš nejaké komplexy ku akademikom alebo k hráčom, tak odporúčam navštíviť https://bohnice.cz/kontakt/

Ani ty slova neberu vážně, jen se chci zasmát nad větou

Když se připojíš na server, tak tě nikdo nemá rád, je to smutný, ale tebe jsem skoro nepotkal ani na serveru, takže nevím, podle čeho soudis, znám pár lidí, co si na mně zasedavaji a nemají mě rádi, ale to už je život brácho.

A ještě jedna věc (k těm co odsuzují a hází akademiky do jednoho pytle) - když se ti ten systém nelíbí, tak se musíš snažit aby akademici byly ti nejhorší? By mě zajímalo, jak by si sám Ty udělal celý systém akademie. ;)
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy

Příspěvekod VloggerLP » 30 bře 2021, 00:37

AltairGS píše:Vloggerove tvrdenia by som si nejak nebral k srdcu. :lol:

Jestli mi ty bohnice zaplatíš, tak beru, ale pod podmínkou, že mě tam někdo nebude ožírat.
Za to lepší je http://www.pnkm.cz/cs/uvod . Mám to blíže, méně stojí, víc bláznů tam je. :)
Mám Vás rád pusinky

Wawle
VloggerLP
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tomasek159 » 02 dub 2021, 22:01

Vloger zbytočne tu budeš písať, existuje jeden funfact na tomto portáli. Admin a špeciálne Hlavný admin si v živote.. ALE ŽE V ŽIVOTE nezastal názor hráča, zastane si vždy systém, ktorý vytvoril admin alebo samotného admina. A akademik to isté. Jediný kto si vedel otvoriť hubu v tej dobe keď som na akademikovi bol ja, som bol.. ja. To sa nechcem chváliť, ale každý sa bál niečo povedať, lebo chcel ísť na admina.

A btw, akademik je nechutný post, opustil som ho kvôli tomu, že admini ohovarali akademikov a boli k nim hnusni a aj kvôli tomu, že body získavam väčšinou iba za reporty a ja bonzak nebudem, poštvať si celý server proti sebe, lebo nedokážem hrať normálne a musím furt reportovat aby som sa dostal na admina je na nič.

A nie, nebudem si nahrávať svoj hlas a situáciu ako nejaký E.T. a posielať to správcom akadémie, aby mi dali bod, to je ešte väčšia úbohosť.. ( dobrovoľne nahlasovanie)

Prepáčte, ale chalan ma čistú pravdu, systém akademika je o ničom, mal by sa zmeniť aby to prilákalo viacej hráčov. Akademik by mal byť o pomoci hráčov. Následne by správcovia akadémie mali každý mesiac zhodnotiť I N D I V I D U A L N E. prácu každého akademika a podľa toho sa rozhodnúť či postúpi ďalej alebo nie. Skúšky na admin akademika je kapitola sama o sebe.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

Příspěvekod Khediss » 02 dub 2021, 22:18

A btw, akademik je nechutný post, opustil som ho kvôli tomu, že admini ohovarali akademikov a boli k nim hnusni a aj kvôli tomu, že body získavam väčšinou iba za reporty a ja bonzak nebudem, poštvať si celý server proti sebe, lebo nedokážem hrať normálne a musím furt reportovat aby som sa dostal na admina je na nič.

Počkeej, všichni víme, že akademik je příprava na admina, takže je tam důležité tu situaci vyřešit a hráči, který udělal chybu mu ji vysvětlit a když ten hráč je arogantní a myslí, že nemá pravdu, tak kvůli tomu si bonzák, když ho pak nahlásíš na forko, on ten člověk nekazí hru jen tobě, ale kazí všem na serveru. Pokud nezná pravidla přesně kvůli tomu si akademik, aby si pomáhal lidem, kteří dělají chyby, co je na tom hrozného ? Pomáhat nezkušeným hráčům opravdu hrozný job. No třeba další příklad, když dá někdo MFK úmyslný a ty ho dáš na forko seš bonzák a krysa ? Nejseš :) Jen zamezuješ tomu, že hráč kazí hru všem. Bavili jsme se o něčem už i v sz a pořád si za tím budu stát, že jseš prostě né moc chytrej člověk a tvoje názory nemají hlavu ani patu.. Omlouvám se, ale už jsem se musel k tomuhle člověku vyjádřit..
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

Příspěvekod 20iqNEX » 02 dub 2021, 22:19

Tieto tvoje nazory je normalne bolest citat.
V jednej vete: “myslim si, ze akademik by mal hlavne pomahat hracom”
V druhej vete: “dobrovolne nahlasenia su ubohost”
Ked uz chces byt moralny hrdina rob to aspon poriadne :lol:
20iqNEX
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata