Volná debata o Counter Strike 2.

Re: Proč vlastně akademici na JB?

Příspěvekod TheRohlikar » 09 dub 2021, 19:50

Obrázek
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin

od Rumcajz » 09 dub 2021, 19:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod DogoSlav » 12 dub 2021, 20:38 VIP

Obrázek
DogoSlav

Příspěvekod Decoyyy » 12 dub 2021, 20:45 VIP

DogoSlav píše:https://youtu.be/tdZgaPLpFWo

Tak tohle mě dostalo :D
CSGO JB ADMIN
CSGO PUBLIC ADMIN
10% sleva na vip.gamesites.cz |
refferal code: decoy
Decoyyy

Příspěvekod ChatCoolGame » 12 dub 2021, 20:48 VIP

Obrázek
https://steamcommunity.com/id/chatcoolgame
ChatCoolGame
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Příspěvekod Evangelista » 13 dub 2021, 09:25 VIP

Tomasek159 píše:To sa nedá, keď mi tu niekto dá x argumentov, tak sa ku každému musím vyjadriť. A samozrejme, nikoho to nebaví, keď som trafil klinec po hlavičke, veď ja som tu spomenul jasné chyby systému, čo je každému jasné.

Určitě se dá všechno napsat stručněji a jednodušeji. Když to nikoho bavit nebude a nikdo to číst nebude, tak nemůžeš říct , že jsi "trafil klinec po hlavičke". 4 real moje učitelka má menší kritéria na slohovky, než tvoje debata na herním portálu. Děláš z toho moc velkou vědu a radši bys svůj volný čas měl investovat do školy, aby z tebe něco bylo ;)

Tomasek159 píše:Aj tak to nikto nenapraví ako vidím. Hlavne nech majú z toho peniaze.. Ach

Ano, máš pravdu něco by se mohlo změnit, ale za mě to jinak funguje dobře. Wtf akademici vydělávaj cash? Ach... kdybych, tak věděl dřív :?

DogoSlav píše:https://youtu.be/tdZgaPLpFWo

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Evangelista

Příspěvekod Khediss » 13 dub 2021, 09:48

Wtf akademici vydělávaj cash? Ach... kdybych, tak věděl dřív

Po příchodu do akademie se ze mě stal krypošlechtic, vlastním jeden ostrov a harém plný žen. :P
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

Příspěvekod KhalDenny » 13 dub 2021, 10:42 VIP

Ahoj,
keďže v tejto diskusii vidím, že to nikam nevedie, vyjadrím sa k nej aj ja.

Tomásek píše:Vloger zbytočne tu budeš písať, existuje jeden funfact na tomto portáli. Admin a špeciálne Hlavný admin si v živote.. ALE ŽE V ŽIVOTE nezastal názor hráča, zastane si vždy systém, ktorý vytvoril admin alebo samotného admina. A akademik to isté. Jediný kto si vedel otvoriť hubu v tej dobe keď som na akademikovi bol ja, som bol.. ja. To sa nechcem chváliť, ale každý sa bál niečo povedať, lebo chcel ísť na admina.

Podľa mňa presne niečo takéto tú nefunguje, ale treba mať poriadny názor, to, že ty tu prídeš ako chceš zmeniť akadémiu, to neni moc názor + keď akadémia funguje skvelé, nie je potreba akadémiu meniť.

Tomáše píše:A btw, akademik je nechutný post, opustil som ho kvôli tomu, že admini ohovarali akademikov a boli k nim hnusni a aj kvôli tomu, že body získavam väčšinou iba za reporty a ja bonzak nebudem, poštvať si celý server proti sebe, lebo nedokážem hrať normálne a musím furt reportovat aby som sa dostal na admina je na nič.

K Ohováraniu akademikov => Tomuto sa v živote nevyhneš, budú ťa ohovárať v škole v práci proste všade, vieme ako život funguje, bohužiaľ na našom portáli ohováranie funguje tiež, mnoho adminov ohovára aj mňa, ale nič si z toho netreba robiť, sú to len slova do prázdna.
K tým PP => Áno dostávaš hlavne body za PP, predsa o tom tá akadémia je, ale bohužiaľ to nefunguje tak ľahko ako si si myslel, tak si radšej odišiel, predsa si musel vedieť, že akademici to majú za úlohu. Zaujímavé, že som sám prešiel akadémiou pred 4 rokmi, ale, že by má hráči nenávideli to sa mi nestalo (Nejaký sa možno našli), holt sa treba správať k hráčom normálne a nie si myslieť, že si niečo viac keď si akademik.

Tomášek píše:A nie, nebudem si nahrávať svoj hlas a situáciu ako nejaký E.T. a posielať to správcom akadémie, aby mi dali bod, to je ešte väčšia úbohosť.. ( dobrovoľne nahlasovanie)

Predtým si písal ako akademici majú byť bodovaný za pomoc hráčom, tú hráči vlastne pomáhajú Simonovi aby nepadali FKly, poprípade iné prehrešky a ty napíšeš, že si nebudeš nahrávať svoj hlas, neviem teda ako máme zistiť čo na serveri robíš, isto nemáme čas pozerať každé GOTV a hľadať práve teba.

Tomášek píše:Prepáčte, ale chalan ma čistú pravdu, systém akademika je o ničom, mal by sa zmeniť aby to prilákalo viacej hráčov. Akademik by mal byť o pomoci hráčov. Následne by správcovia akadémie mali každý mesiac zhodnotiť I N D I V I D U A L N E. prácu každého akademika a podľa toho sa rozhodnúť či postúpi ďalej alebo nie. Skúšky na admin akademika je kapitola sama o sebe.

Podľa mňa akademikov je viac než dosť, pozri to, že Akademik pomôže hráčovi holt nemáme ako zistiť, keď nám pošle nejaké video ako mu pomohol s nahlasovaním, alebo niečím, tak nemáme problém mu dať nejaké body.

Tomášek píše:a počkať amby to nemyslíš vážne už druhýkrát píšem ako by mohla akadémia vyzerať, zas zastsnes si admina a nie hráča, už to odmietam riešiť, druhýkrat píšem, že sa majú akademici povysovat na základe toho jak si akademik viedol nie podľa čísiel. Máš 99 bodov nemôžeš ísť ďalej musíš do prdele mať 100 bodov, logika nikde. Správcovia akadémie si majú prácu každého akademika ohodnotiť a podľa toho rozhodnúť či ostane ďalej alebo sa posúva ďalej alebo dostáva Kick z postu. Písal som to minule na jednu A4 celý návrh, keď tak rozmýšľam, tak dokonca aj v tomto topicu. Nebaví ma to v kuse, keď si robíte z hráčov dobrý deň, v živote si nezastal admin hráča. Jeden jediný normálny čo mi tu príde je twixo a aj to tak vyzerá, viem odkade to pochytil. Neľúbi sa mi celý systém, inak adminovat na tak veľkom serveri je fajn, ale katastrofálny systém, za freekill Ban na x hodín, za ničenie hry - move do T. Hanba..

Nič poriadne si ako návrh nedal, len to, že by sme akademikov mali riešiť individuálne, predstav si robíme to tak, príklad je náš admin Red Angel, ak chceš môžeš sa ho spýtať, jedno z HLSA si ho všimlo ako pekne riešil situácie na serveri a dali sme mu + 40 bodov, to isté môžu spraviť aj správci.
K banovaniu, máme banovací poriadok, ktorý musí dodržovať každý admin, aj HLSA. Za FK je 4 hod ban, čož neni také zle, ničenie hry, čo tým presne myslíš prosím ?

Tomášek píše:Ak chcete ešte raz počuť plán, ktorý by som dal ja.
1. ZRUŠIŤ dobrovoľné nahlasovanie a bodovanie za reporty
2. Nabrať si určitý počet akademikov, aby sa stíhali ďalšie úkony, ktoré spomeniem nižšie.
3. Úlohou správca akadémie by bolo kontrolovať akademikov, prípadne si zapisovať ich dostatky a nedostatky.
4. Mať kontakt na každého akademika, komunikovať s ním o jeho chybách.
5. Určiť presnú dobu, na ktorej by akademik bol - 1 mesiac, 2 mesiace, 4 mesiace... Po prekročení tejto doby by som ja na poste správcu akademie vyvolal akúsi poradu a daného/daných akademikov by som začal riešiť s kolegami a prehodnocovať, či sú už hodní pozície admina. - Ja neviem, Lenka sa snažila pomáhať hráčom, 15. marca trošku vybuchla a povedala hráčovi, že mu obúcha hlavu o stôl, ale potom sa mu ospravedlnila, nahlásila nám 2 dlhodobých cheaterov, na ktorých neboli dôkazy, pomáhala nám s riešením závažných situácii v systéme, nahlásila 1 závažný bug a 4 malé chyby. Vieš čo, povýšime ju, zaslúži si ísť ďalej, bude z nej raz dobrá adminka.

1. Nevidím stále dôvod prečo by sa to malo rušiť.
2. Akadémia neni obmedzená na ľudí a nechceme to ani tak robiť
3. Ako by to malo presne fungovať, ako presne myslíš, že by ich mali kontrolovať. Zatiaľ ich kontrolujú tým, že dávajú veci do PP a Dobrovoľného nahlasovania.
4. Kontakt podľa mňa na všetkých majú, podľa mňa to robia, že komunikujú s ním o chybách, predsa keď niečo pokazí v PP alebo v Dobrovoľných tak mu je vysvetlené.
5. ????

Tomášek píše:K tomuto sa ani vyjadriť nedá, nemám k čomu, jedine to, že áno, admin a hlavný si hráča nikdy nezastane, hráč pre neho bude vždy niečo menej.

To ti tam ale Amby nenapísal, tu ide o to, že keby bola sťažnosť na admina a Hráč povie tak a admin onak a nebude k tej situácii žiadne demo, tak je jasné, že budeme veriť adminovi, ktorý u nás má väčšiu dôveru ako hráč, pretože keby to fungovalo tak, že by sme verili viac hráčom (Pri sťažnosti sa priklonili k strane hráča), tak by sme tu nemali žiadnych adminov.

Tomášek píše:Ehm, Amby, takto to funguje na väčšine portáloch a serveroch. Ale určite je lepšie sa hrať na body, že reportni hráča a dostaneš bod :)))))))))

To, že to funguje na väčšine portálov neznamená, že to chceme presne tak isto. Ale bol by som rád keby si mi tie servery o ktorých hovoríš poslal. (DO PM) ;)))))

Tomášek píše:1. Do akademie ťa zoberú aj keď nevieš o GS nič - to je výhoda
2. cca 75% práce akademika je nahlasovanie hráčov (stačí si otvoriť PP sekciu, koľko tých reporotv je, v dobrovoľnom nahlasovaní zďaleka toľko nie je)
3. Komunikácia od administrátorov k akademikov (minimálne za mojich čias) nebola moc príjemná
4. Spôsob, akým komnuikovali niektorí PP kontrolóri bol povyšenecký, ja som niečo, ty si nič..
5. Urážky akademikov za nič - dal si jeden zlý report, ihneď si bol taký a onaký (dokonca aj v tejto veci si admin zastane admina, admin si jednoducho kolegu zastane, aj keby začne nadávať každému online hráčovi..)
6. Síce ťa tím akademikov privíta, pomôže ti, kľudne nahlásia tvoje chyby, ktoré si spravil správcom akadémie, len aby vyšli v dobrom svetle = podkopávanie nôh kolegom, minimálná tímová súdržnosť atď..
7. Ak reportneš hráča a dostane ban, tento skutok sa ti odmení 3x bodovo viacej ako za prilákanie hráča na server, pravidelné pomáhanie hráčom a nováčikom a upozorňovanie simonov na chyby. > > 3X !!!!
8. Rýchlejšie na post sa dostanú tvoji kolegovia, ktorí nahlasovali hráčov, ako keby si ty mal nahlásiť hráča len výnimočne a závažnú vec, nie každú blbosť, zato ty si bol vždy nápomocný nováčikom, mal si milý prístup k hráčom, správal si sa k nim jak k svojim deťom, pomohol si správcom a adminom s nejakou vecou. = JE TO ČISTO LEN O ČÍSLACH A O BODOCH.
9. Ak odídeš z akadémie, bude na teba pozerané inak.
10. Ohováranie, ohováranie, ohováranie a ohováranie, samé ohováranie (ano, žalovali mi členovia AT a hovorili mi jak hnusne sa hovorí o niekom.. :) )
11. Z postu akademika vidíš veci trocha inak, aroganciu niektorých administrátorov k hráčom vnímaš horšie a je ti ľúto hráčov, ale ty nič nezmôžeš a bojíš sa, že sa zmeníš na takého istého admina
(napríklad keď nejaké malé decko nevie simona, admin ho totálne odkopne, neslušne a arogantne ho vyhodí z postu simona bez AKEJKOLVEK POMOCI, žiadne také že ak potrebuješ pomoc napíš, proste mu dá move alebo ban a ešte aj arogantnú poznámku. A vedeniu je to úplne jedno.. ach

1. Neni to moc pravda, musíš sa orientovať na fóre => aspoň vedieť nahlásiť niekoho do PP.
2. Ako to môžeš vedieť, veď do dobrovoľného nahlasovania nemáš prístup, je tam 16 stránok, jasne, že sa nevyrovná PPčkam, ale funguje to podľa mňa veľmi dobre.
3. Ako je to presne myslené ?
4. Chcel by som vedieť ktorý a ako bol povýšenecký.
5. Nechápem tomuto bodu.
6. Nechápem ako toto fungovalo.
7. Keby sme bodovali prilákanie hráčov, tak povieš kamošovi nech tam príde na 5 min a budeš mať za to body, podľa mňa to je viac huntenie bodov ako nejaké PP.
8. Dobrovoľné Nahlásenia, tam to pošleš správcovia ti dajú body.
9. Jasne, že si nemôžeš hneď ako sa zrušíš z akadémie požiadať o admina.
10. Ako som vyššie písal, ohováraniu nezabránime.
11. Presne na to sú tu tie sťažnosti na adminov, páči sa mi ako každý hovoríte čo ako admini robia, ale ani jedna sťažnosť s takým dôvodom na ani jedného admina nie je, ak to vidíš na serveri nahlás ho do sťažnosti.

Dúfam, že ste si už všetko vyrozprávali a pokračovať tu hroty nebudú, inak to locknem, pretože to nemá cenu čítať, stále dookola to isté, ten nadával tomu, admini ohovárajú, akadémia je len o PP atd...
PS: Dosť veci som vynechal, pretože sa k tomu nebolo treba vyjadrovať + dosť adminov sa ti k nejakým veciam už vyjadrilo tiež.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Příspěvekod Go0der » 16 dub 2021, 08:56 VIP

Khediss píše:
Po příchodu do akademie se ze mě stal krypošlechtic, vlastním jeden ostrov a harém plný žen. :P

Akademici nevydělávaj. :lol: Jen si zvyšujou ego že někoho nahlásili do PP.

Tím samozřejmě nechci nějakého akademika urazit. Né všichni jsou tento případ, ale bohužel. Je podle mě až nechuný chodit po JB serverech a hledat nováčky, kteří těm pravidlům nerozumí.

Jinej případ to je když jim chtějí pomoct.
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Go0der » 16 dub 2021, 08:58 VIP

Takže abych na pravou míru uvedl co si o akademii myslím momentálně.

- Akademie je užitečná pro lidi co nesplňují požadavky a i tak se chtějí stát adminem
- Akademici pomáhají lidem na serveru a nedělají bordel. (jak kteří)

Další point v tom nevidim. ;)
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trib3l » 16 dub 2021, 09:01 VIP

Gooderyno píše:
Khediss píše:

Akademici nevydělávaj. :lol: Jen si zvyšujou ego že někoho nahlásili do PP.

Tím samozřejmě nechci nějakého akademika urazit. Né všichni jsou tento případ, ale bohužel. Je podle mě až nechuný chodit po JB serverech a hledat nováčky, kteří těm pravidlům nerozumí.

Jinej případ to je když jim chtějí pomoct.

My jako akademici máme za úkol těm lidem spíše víc pomáhat a učit je pravidla jak je pouze jen nahlašovat za to že dali FK a ani jsme jim nevysvětlili proč. Akademici jsou lidi, kteří se jednou chtějí dostat na admina a tím že budeme někoho nahlašovat pouze na forum za FK, nadržování, MFK apod. tak to nám moc na té cestě nepomůže. Nejde jen o to získat 100 bodů a čau.

Z mé vlastní zkušenosti jsem se toho v akademii dost naučil jen tím že jsem poznával nové situace a lidem jsem vysvětloval věci, které jsem následně dal do Dobrovolných nahlášení. Tam jsem zjistil zda-li jsem to dobře vysvětlil.

Bohužel jsou i akademici, kteří chtějí za každou cenu pouze dát 100 bodů a jít na admina.
Former CS:GO JailBreak Admin (7.5.2021 - 11.12.2022)
Former MINECRAFT Admin (xx.xx.2021 - 15.03.2023)

DISCORD • trib3l
TEAMSPEAK 3 • Trib3l-
Trib3l
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Go0der » 16 dub 2021, 09:07 VIP

Trib3l píše:Bohužel jsou i akademici, kteří chtějí za každou cenu pouze dát 100 bodů a jít na admina.

A to je podle mě prostě problém. Akademici si nahuntí bodíky a hned mají možnost jít na admina. Podle mě si to nezaslouží. Ti kteří to prostě nahuntí by si měli tak měsíc počkat. Just sayin
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trib3l » 16 dub 2021, 09:15 VIP

Gooderyno píše:A to je podle mě prostě problém. Akademici si nahuntí bodíky a hned mají možnost jít na admina. Podle mě si to nezaslouží. Ti kteří to prostě nahuntí by si měli tak měsíc počkat. Just sayin

Je to tak, ale přeci jen ti co si ty body rychle nahuntí, a nic se v akademii nenaučí tak to na toho admina nedají tak jednoduše.

Čekají ho ještě:
- Akademické testy
- Potřebuje Kladné reference od adminů
- A poté zvládnout ještě adminský test.

A myslím si že pokud ten admin uvidí že nedává na admina skoro vůbec úsilí a šel do akademie jen proto, aby se na admina dostal rychle a pak flexil před kamarády s grabem tak mu tu +ref nejspíše nedá.

DISCORD • trib3l
TEAMSPEAK 3 • Trib3l-
Trib3l
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Go0der » 16 dub 2021, 09:19 VIP

Trib3l píše:Čekají ho ještě:
- Akademické testy
- Potřebuje Kladné reference od adminů
- A poté zvládnout ještě adminský test.

To je sice pravda. Ale hráči co dokončí akademii tak mají v referencích menší výhodu. A ty lidi co to nahuntí tak si to nezaslouží. ;)

Podle mě by měla akademie trvat aspoň měsíc/či dva
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Trib3l » 16 dub 2021, 09:22 VIP

Gooderyno píše:To je sice pravda. Ale hráči co dokončí akademii tak mají v referencích menší výhodu. A ty lidi co to nahuntí tak si to nezaslouží. ;)

Podle mě by měla akademie trvat aspoň měsíc/či dva

Já jsem v akademii skoro měsíc. Přesněji 19.04.2021 budu v akademii měsíc. Mám teď momentálně nějakých 46b.

Jde čistě o akademika, někdo je v akademii klidně i 2 měsíce a má pouze 20b. Jde o toho akademika, jestli se chce furt učit nové věci a nebo si už věří na admina a získá si těch 100b.

Z mých kamarádů v akademii neznám moc lidí co by ty body huntili. Nevím jak to je u ostatních lidí, s kterýma nejsem zas tak moc v kontaktu.

DISCORD • trib3l
TEAMSPEAK 3 • Trib3l-
Trib3l
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Go0der » 16 dub 2021, 09:32 VIP

Trib3l píše:Já jsem v akademii skoro měsíc. Přesněji 19.04.2021 budu v akademii měsíc. Mám teď momentálně nějakých 46b.

A tak by to mělo být. :D
Go0der
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata